Forum Dyskusyjne :: Lubicie chodzic do szko³y? ;>

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Edukacja » Lubicie chodzic do szko³y? ;>

Lubicie chodzic do szko³y? ;>
Autor Wiadomo¶æ

midasek13 

Do³±czy³a: 17 Lut 2008
Sk±d: Toruñ

Wys³any: 2008-04-25, 16:05   

Mog³abym chodziæ gdyby nie by³o ¿adnego sprawdzania wiedzy ; p

Semprini 

Do³±czy³a: 24 Kwi 2008
Sk±d: Czêstochowa

Wys³any: 2008-04-25, 16:10   

Zda³am sobie sprawê, ¿e jednak lubia³am do szko³y chodziæ. Lepsze to na pewno, ni¿ to co mnie teraz czeka - studia :P

Ziober 

Do³±czy³: 25 Kwi 2008
Sk±d: Nie wa¿ne x)

Wys³any: 2008-04-25, 17:03   

Ja lubiê szko³ê, tylko nie nawidzê kilku osób z którymi codziennie siê tam widzê.

morelka 

Do³±czy³a: 29 Kwi 2008
Sk±d: Krakowice

Wys³any: 2008-04-29, 21:24   

i ja lubiê bardzo,
a dlatego, ze lubiê ludzi których tam spotykam, nauczycieli przede wszystkim;) serio.

ooo 

Do³±czy³a: 13 Kwi 2008
Sk±d: kraków

Wys³any: 2008-04-30, 22:16   

wiadomo ze uczyc sie nei znosze, ale chodzic lubie, dla znajomych:) nigdzie nie mozna spotkac tyle osob naraz co w skzole:)

Czarna_per³a 

Do³±czy³a: 31 Pa¼ 2007
Sk±d: z nik±d ;P

Wys³any: 2008-05-02, 00:49   

A ja lubiê siê uczyæ ale nienawidzê szko³y... Ludzie mnie nie lubi± bo jestem inna ni¿ oni. oni sie znaj± a ja jestem ta nowa, g³upia i gorsza - kozio³ ofiarny.

Vera_x 

Do³±czy³a: 12 Kwi 2008
Sk±d: Kraków

Wys³any: 2008-05-06, 10:59   

Niezbyt lubie sie uczyc, ale moge powiedziec, ze nawet lubie szko³ê. Ze wzglêdu na ludzi, których tam spotykam, mam fajn± klasê.

normalna 

Do³±czy³a: 21 Lip 2007
Sk±d: Konin

Wys³any: 2008-05-23, 16:30   

tak jak ja to chyba nikt nie lubi szko³y... nie cierpiê chodziæ do szko³y :(

Catharsis 

Do³±czy³a: 22 Maj 2008
Sk±d: Gniezno

Wys³any: 2008-05-23, 17:25   

gdyby szko³a opiera³a sie tylko na tym ze trzeba odbêbniæ kilka godzin w szkole a pozniej miec luzz to byloby milo :) bo najgorsze jest to ze mimo godzin w szkole, przychodzisz do domu i znowu nauka i ksiazki...

ja szkole ze wzgledu na ludzi uwielbiama w gimnazjum, pozniej w liceum to tylko garstke bo wiekszosc byla falszywa i widziala tylko czubek wlasnego nosa...

Frieda 

Do³±czy³a: 14 Gru 2007
Sk±d: z domku:)

Wys³any: 2008-05-23, 23:39   

Czy lubi³am... Zale¿y w którym etapie mojej edukacji :) W LO na pewno nie. Nienawidzi³am mojej szko³y, cieszê siê, ¿e ju¿ ja skoñczy³am. Chocia¿, nie wiem czy to co mnie czeka w przysz³o¶ci bêdzie ;lepsze. mo¿e jednak zatêskniê...
"¦niada cera, kocie oczy z têczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, niedu¿e, pe³ne usta i burza czarnych w³osów. [...] Na dodatek szczê¶ciara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotê...", bo "W ¿yciu piêkne s± tylko chwile..."
Bêdê wieczorem....

Pincia 

Do³±czy³a: 20 Sie 2006
Sk±d: ^^

Wys³any: 2008-05-23, 23:43   

Frieda napisa³/a:
mo¿e jednak zatêskniê...

A mi juz jej brakuje ... mam juz dosc lezenia do gory brzuchem i nic nie robienia

veseczka 

Do³±czy³a: 24 Maj 2008
Sk±d: M-ko

Wys³any: 2008-05-24, 16:45   

kocham szko³ê i te menyy w niej! hehehe lubiê do niej ³aziæ bo tam jest odjazd. :P sql mo¿e byæ ale nauka kompletnie odpada!:/:/:[

jak siê uczycie? ja mam kilka zagro¿eñ :( pierwszy raz w ¿yciu mam tyle pa³:( jak ja tego nie poprawie i nie zdam ! to siê zabije!!!. ale mam nadzieje ¿e przez te 2 tyg wyjdê z tego jako¶ i zaliczê chocia¿ na te 2.

martus 

Do³±czy³a: 14 Maj 2008
Sk±d: Orneta

Wys³any: 2008-05-24, 22:42   

te¿ my¶lê, ¿e gdyby¶my musieli byæ tylko przez parê godzin w szkole a potem lajcik to by³oby nawet spoko(bo chyba ka¿dy lubi posiedzieæ i powyg³upiaæ siê ze znajomymi)!!! ale jak niedo¶æ, ¿e musimy byæ te 6-7 godz w szkole to potem jeszcze prace domowe, sprawdziany,klasówki itp!!! ka¿dy siê ze mn± zgodzi, ¿e wtedy ¿ycie jest do bani...;/

szybkie_wrotki 

Do³±czy³: 23 Maj 2008
Sk±d: net

Wys³any: 2008-05-30, 13:50   

Szko³a by³aby super, gdyby mo¿na by³o uczyæ siê wtedy kiedy siê chce, od fajnych ludzi, którzy zawsze doradz± a nie terroryzuj± na zajêciach. Zawsze przyjemnie bêdê wspomina³ najfajniejszych ze swoich nauczycieli :) Egzaminy czasem s± potrzebne, nie wszyscy maj± super pêd do wiedzy! Tym bardziej, ¿e nauka do nich mo¿e byæ na prawdê przyjemna.

kto_wie 

Do³±czy³: 30 Maj 2008

Wys³any: 2008-05-30, 14:22   

szko³a nie jestb z³a czasami mo¿na zrobic sobie wolne(wagary) ale czasami w domu mozna na smierc sie zanudzic

Medard 

Do³±czy³: 19 Maj 2008
Sk±d: G³ogów

Wys³any: 2008-05-30, 14:56   

Dla mnie weekend to czas bezustannego wyczekiwania do poniedzia³ku. Do koñca szko³y ¶redniej nie lubi³em szko³y, ale studia to najpiêkniejszy okres w moim ¿yciu :D
Na szczê¶cie prowadzê audycje w radiu akademickim i mogê pojawiaæ siê na uczelni kiedy chcê :D nawet w nocy; nawet w niedzielê :hurra:
Ostatnio zmieniony przez Medard 2008-05-30, 14:56, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Normalny 

Do³±czy³: 08 Cze 2008
Sk±d: G³ogów

Wys³any: 2008-06-11, 10:49   

Z t± niedziel± to we¼ sie k%&*wa zastanów, man!!! :krzeslem:

AngelxD 

Do³±czy³a: 08 Cze 2008
Sk±d: Nalewajków City xD

Wys³any: 2008-06-11, 17:37   

Nie bardzo. Nie lubie mojej szko³y, bo jestem w tej ruderze z przypadku. ¯a³uje, ze nie przenios³am siê na pocz±tku roku szkolnego. Nauczyciele s± do bani- czasem szkoda na lekcji siedzieæ. Mêcz± mnie dojazdy- przez to co rano jeszcze bardziej tracê jak±kolwiek chêæ na ruszenie sie z ³ó¿ka :\ Cieszê sie, ze ju¿ nied³ugo wakacje...

Farbenia 

Do³±czy³a: 10 Cze 2008
Sk±d: Z.

Wys³any: 2008-06-12, 14:11   

Lubie tam chodziæ, gadaæ ze znajomymi, na przerwach...
ale ju¿ na lekcjach siedzieæ i sie uczyæ to nie koniecznie xD

voncuver 

Do³±czy³: 07 Cze 2008
Sk±d: Z daleka

Wys³any: 2008-06-12, 21:34   

a ja nie musze juz chodzic do sql ju¿ j± skoñczy³em :hurra: a lubi³em chodziæ dopiero w 3 kl (lo) bo nauczyciele nie bardzo mogli mi co¶ zrobiæ bo siê dobrze uczy³em a chodziê³m tylko po to by pogadac ze znajomymi

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
pozycjonowanieprojekty domówProjekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.