tylko gdyby jeszcze nie pytali, nie robili klasówek itd
a czy uczy³by¶ sie wtedy gdyby tak nie robili? Wyobra¿asz sobie swoj± wiedzê gdyby¶ siê nie uczy³ i nie by³ zmuszony do nauki bo jest "sprawdzian"? Ja osobi¶cie nie. Wiem "ucz siê dla siebie nie dla ocen" Tylko co mi po tej wiedzy jak np, nie dostanê siê tam gdzie chce bo bêdê mieæ z³e oceny?
ogolnie rzecz biorac nie lubie szkoly, momentami nawet nienawidze,gdybym mogla na wiekszosc lekcji bym nie chodzila, ale dupa z drugiej strony bez tej szkoly nic dalej nie zrobie
kiedy moge robie sobie wolne,kiedy musze chodze
Lubilam chodzic do szkoly , ze wzgledu na klase ktora mialam i znajomych w szkole , do tego lubialm chodzic na swoje ulubione przedmioty , teraz studiuje i jest super , ogolnie moja glowka stworzona jest do nauki, ale oczywiscie zdarzaly sie dni kiedy wagarowalam , ojjj czesto mialam problemy z tego powodu ale za dobre oceny nauczyciele przymrozali oko
_________________ I tak siê nie zmieniê bêdê sob± na z³o¶æ tobie
Szko³a, kiedy to by³o. Studia, wiêcej luzu tak¿e na zajêciach, wiêc to ca³kiem inna bajka. Kolokwia z regu³y pod koniec semestru, wiêc jasne, ¿e lubiê chodziæ. Zawsze siê co¶ dzieje, zawsze jest ¶miesznie.
Ja szko³ê na swój sposób lubiê. To nie tylko o¶rodek pedagogiczny ale przecie¿ o¶rodek towarzyski. Tak siê jeszcze sk³ada, ¿e nauczycieli mam lu¼nych, co nie znaczy, ¿e nie wymagaj±cych. Nauka nie sprawia mi trudno¶ci, wiêc szko³a jest ok
Szko³a jako instytucja jakby nie patrzeæ pañstwowa, ma wiele zastrze¿eñ co do tej funkcjonowania. Zdobywa siê w niej wiedzê, choæby dlatego ¿e mo¿esz uwa¿aæ siê za cz³owieka wykszta³conego. Szko³a to jest ¶wietnym miejscem do nauki ¿yciowej, relacji miêdzyludzkiej, pokazywania kto jest silniejszy i robienia jaj z innych.
Osobi¶cie mam jej ju¿ czasami dosyæ, ale pewnie jak ka¿dy.
_________________ Trzeba umieæ znale¼æ ripsote, na wypowiedzi debili
To pytanie w temacie to chyba retoryczne ??
Nie, nie lubie chodziæ do szko³y. Nigdy mnie tam jako¶ specjalnie nie ci±gnê³o, nie potrafi³em siê skupiæ na lekcjach. Ale chodziæ trzeba, czy siê chce czy nie
_________________ Chce by¶ wys³ucha³ tych s³ów o jedno proszê pozwól
Znajd¼ w sobie silê na dobro na wiedzê i na rozum
Zatrzymajmy siê w pêdzie nikt nie pamiêta po co biegnie
Czy na pewno po szczê¶cie czy sam bieg nie jest biegu sensem
Nic nie jest pewne ja przecie¿ sam wci±¿ pytam
Szukam sposobów by kiedy¶ polecieæ jak Ikar
Na skrzyd³ach tej wolno¶ci
I je¶li mam jak on spa¶æ to spadnê jak on
Ale szczê¶liwy bo ¿y³em naprawdê..
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.