Sawka, witaj w klubie mam podobnie z tym ze jak ide do budy to spacerkiem 15 min niestety mam praktyki przez dwa dni w tygodniu i przez 3 dni po 10 lekcji lub 8 w kazdym b±d¼ razie mam na popo³udnie i wychodz eo 19 wiêc ³atwo wywnioskowac czy lubie huehehheeXD
P.S. czasem az mi si echce isc bo lubie przebywaæ z ludzmi mam nature osoby towarzyskiej i siedzenie w domu mnie dobija a co do snu to zdarzy³o sie pare razy heheheheXD pozdro for all
_________________ Grass porasta mury mego miasta
Nielegalna plantacja zielonego chwasta
Nied³ugi czas min±³ gdy w p³uca me wp³yn±³
Tetrohydrocannabinol pozytywny stan nawin±³
Chmura s³odko-md³a
To ta good sensimilla, ona
Ca³a zielona, w serce w bletce skrêcona
Skona w moich szponach
Palona nie w gramach a w tonach
Do³±czy³a: 01 Maj 2007 Posty: 60 Sk±d: Ostrowiec ¦w.
Wys³any: 2007-05-03, 22:02
Marciarka napisa³/a:
No wiêc jak jest z wami, od poniedzia³ku odliczacie dni do weekendu, czy mo¿e odwrotnie, w weekend ju¿ chcecie i¶æ do szko³y? ;>
Ogólnie czy lubicie... Nie chodzi mi o same lekcje, tylko czy atmosfera wam odpowiada, klasa, nauczyciele...
Tylko szczerze ;P
Nawet lubiê szko³ê. Gorzej jest z lud¼mi którzy do niej chodz±...
Nie odliczam ¿adnych dni, choæ i nazbyt chêtna do wstawania i chodzenia tam nie jestem. Bo albo mnie czego¶ naucz± albo nie. Czasem chce mi siê r****æ tymi wszystkimi lud¼mi którzy tam chodz±. A czasem mam ochotê tam pój¶æ bo przynajmniej siê co¶ dzieje.
Atmosfera mi ¶rednio odpowiada.
Klasy nie lubiê... Niektórzy nauczyciele te¿ s± do niczego.
Bardzo lubiê. Tu gdzie mieszkam nie ma moich rówie¶ników (jestem niemal¿e najstarsza w bloku nielicz±c doros³ych). Nie mam tu zbyt wielu przyjació³... kilku znajomych. A w szkole jest super, robimy przypa³y, jest ¶miesznie i w ogóle super. Po za tym spotykam siê z wiekszo¶ci± moich bardzo dobrych znajomych i jest dobrze:)
skoñczy³am szko³ê 2 lata temu ale nawet lubi³am tam chodziæ
niemniej uwa¿am ¿e na uczelniê chodzi i je¼dzi mi siê jeszcze przyjemniej (oprócz sesji oczywi¶cie)
_________________ Bezapelacyjnie do samego koñca... mojego lub jego...
kiedy¶ { jeszcze nawet w tamtym pó³roczu }
chcia³am chodziæ do szko³y bo by³am za¶lepiona i wydawa³o mi siê ¿e moja klasa jest fajna ;p
teraz w szkole lubiê tylko przerwy ;D
_________________ I-I-I-I-I-I
I be buggin'
Cuz all these fake thugs is tryna press up
I need a boss like (hey!)
Who's flossing like (hey!)
Tossin' dough like (hey!)
That drives me crazy!
kotek_:)
Do³±czy³a: 19 Sie 2007 Posty: 70 Sk±d: z domu :)
Wys³any: 2007-08-23, 21:05
chodzic do szkoly i owszem xD
ide najczesciej po przyjaciolke, pozniej obmyslamy plan: isc do szkoly czy nie isc
jaki padnie werdykt tak robimy
a sama szkole mam beznadziejna xD
chodzi o budynek i o kilka nauczycieli
a tak to kocham moja szkole, moja klase (7 chlopakow i jedna dziewczyne z 23 osob xD) i nauke (wf i polski)
a odliczam zawsze i wciaz czas do wakacji xD
_________________ ¯yj tak, aby po Twojej ¶mierci ludzie siê nudzili...
Bedac w szkole nie nawidze, ale jak siedze w domu i nudze sie jak cholera to zawsze mowie: ja chce do skzoly... Wiec, gdyby nie szkola to bym z nudow padla
ania5677
Do³±czy³a: 21 Pa¼ 2007 Posty: 59 Sk±d: planeta Ziemia
Wys³any: 2007-10-21, 21:42
ja nie lubie lekcji i nie lubie rano wstawac wiec w sumie nie lubie chodzic do szko³y. ale przyznam ze mam super zgrana klase ( chociaz wszyscy mówia ze beze mnie w szkole jest nudno bo ja przewodze ta klasa) i przerwy sa naprawde fajne.
lubie chodzic ale tylko na przerwy xD i czasem tak robie xD dzis na przyklad odprowadzilam kolezanke do szkoly na dluga przerwe mam 5 minut do szkoly wiec czasem wbijam wieczorami nasale popatrzec jak graja
_________________ ... ¯YJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ M£ODO ...
A ja lubiê chodziæ do szko³y, po pierwsze mimo, ¿e mam pe³no obowi±zków, bo niestety moja rola w szkole nie opiera siê tylko na przychodzeniu siadaniu i pisaniu, mam w jednym dniu szkolnym bardzo du¿o do roboty, mo¿e z powodu pe³nienia wielu funkcji. Lubiê chodziæ poniewa¿ spotykam siê z przyjació³mi no a po szkole jak? ka¿dy siê uczy i nie ma ju¿ takich mo¿liwo¶ci. Dziêki niej wiem, ¿e osi±gnê co¶ w ¿yciu i bêdê kiedy¶ dumna z tego co robi³am w chwili obecnej, tak po¶wiêcaj±c siê szkole.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.