http://www.rzesza.historicus.pl/ "historia rozwoju i upadku państwa, które miało ogromny wpływ na historię XX-wiecznej Europy. Na stronie znajdziecie opisaną w sposób obiektywny historię III Rzeszy"
Opis ten jest fragmentem postu uzytkownika "luklog" zarejetrownego na naszym forum a post znajduje sie w dziale "Online & Offline Internet Strona historyczna zapraszam"
jeśli zdajecie maturę (lub planujecie ją zdawać - świetny serwis (chyba pierwszy, jaki znalazłam, który nie uważa, że CAŁY świat kręci się wokół tego durnego egzaminu...)
*faris
Wszystko to mam w Infobocie, bez skakania po stronach. dodatkowo słowniki języków obcych, prognoza pogody, program tv, wyniki lotto. Szczególnie przydatne gdy i tak siedzisz przy biurku, pisząc pracę domową a Twoje gygy jest włączone.
Chyba znacie ?
Jeśli ktoś jeszcze nie słyszał, niech doda numer: 3217426 do swojej listy gg
jak dla mnie lng jest beznadziejny, korzystałam tylko w ostateczności, zdecydowanie wole www.slowniki.onet.pl
w onetowskim tlumaczu jest o wiele mniej slowek, kiedys tez uzywalam, ale w koncu sie wkurzylam i przerzucilam na ling.pl, zwlaszcza ze moja siostra uczy angielskiego w liceum i wszystko sprawdza na tej stronie.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-08-14, 14:51
www.translate.pl - angielsko polski i polsko angielski słownik fajny, ja tam z niego korzystam.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
lukivip16
Dyskusje, pomoc w zadaniach oraz materiały i pomoce naukowe z zakresu biologii, chemii i fizyki:
http://www.forum.biolog.pl/
oraz stronka która powstaje i na której pojawiają się ciągle nowe materiały przydatna gimnazjum, szkole średniej oraz osobom przygotowującym się do matry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.