po ksi±¿kach piszê tylko o³ówkiem. Natomiast po ksi±¿kach-kserach, podobnie jak Magda, wszelakimi zakre¶laczami.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychaæ ;-)
*faris
Do³±czy³a: 26 Lis 2006 Posty: 1847 Sk±d: sercem z L.
Wys³any: 2008-01-18, 22:53
ksiazki - podreczniki, u mnie zawsze jak nowe, oprcz do angielskiego, ktora zrysowalam roznymi dziwnymi wzorkami, zarowno olowkiem, dlugopisem jak i pisakiem, poza tym ta ksiazka wyszla z obiegu i tak jej nie sprzedam
lektury - nie rysuje po nich ani nie pisze, wszystko co mi trzeba, to zaznaczam sobie karteczkami opisanymi i wsuwam jako zakladke
a inne ksiazki, to juz nie mam po co wysowac, chyba ze jakis cytat mi potrzebny to sobie tez zaznaczam karteczka
_________________ Muminki Ciê ¶ledz±...
zabij±...
i zjedz±!
Mumiiiiinki!
Wiêkszo¶æ z nich jest absolutnie czysta i nie ma nawet jednego zagiêcia. Jak wyleje mi siê na nie kawê, to stwierdzam, ¿e ksi±¿ki nabra³y duszy i ¿e maj± teraz kawa³ek mnie na swoich kartkach.
Jedna tylko jest strasznie pomazana pisakami, d³ugopisami i innymi tego typu..czytana 19 razy i za ka¿dym razem musia³am w niej co¶ Super Piêknego zaznaczyæ.
w ksiazkach szkolnych mam pozakreslane tylko wskazane fragmenty itp. nie niszcze ksiazke malujac po nich:P za to zeszyty mam ca³e w bazgro³ach
w religii oczywiscie same diabe³ki
_________________ kochaæ, to nie znaczy patrzeæ sobie w oczy, lecz patrzeæ razem w tê sam± stronê...
Ja tam raczej nie bagrolê po ksi±¿kach, prêdzej po zeszycie. Moje podrêczniki s± w miarê dobrym stanie, bo nowe kupujê rzadko.
Acha! Chocia¿ w³a¶ciwie jak mi siê nudzi na lekcji to piszê "Nudy 10.02.08r" na którejkolwiek stronie i potem po kilku miesi±cach patrzê, a tu ju¿ tyle czasu minê³o!
_________________ ... wiec naprzod ruszaj Polsko! My chcemy dzis MISTRZOSTWO!!!!!
jak mi siê nudzi na lekcji to piszê "Nudy 10.02.08r" na którejkolwiek stronie i potem po kilku miesi±cach patrzê, a tu ju¿ tyle czasu minê³o!
Ej¿e, to ca³kiem ciekawy pomys³!! ¯e te¿ ja nigdy na co¶ takiego nie wpad³am, hahaha!
Szkoda, ¿e ju¿ nie wpadnê ani nawet nie zgapiê, bo o szkole ju¿ zapomnia³am..:)
Ja nie nosze ksi±¿ek, jak ju¿ do jakiego¶ przedmiotu posiadam to kserówka. Wychodzi taniej Co do mazania, rysunków raczej nie maluje. Czasem jak co¶ skleje na lekcji to zapisuje teksty.
_________________ Chce by¶ wys³ucha³ tych s³ów o jedno proszê pozwól
Znajd¼ w sobie silê na dobro na wiedzê i na rozum
Zatrzymajmy siê w pêdzie nikt nie pamiêta po co biegnie
Czy na pewno po szczê¶cie czy sam bieg nie jest biegu sensem
Nic nie jest pewne ja przecie¿ sam wci±¿ pytam
Szukam sposobów by kiedy¶ polecieæ jak Ikar
Na skrzyd³ach tej wolno¶ci
I je¶li mam jak on spa¶æ to spadnê jak on
Ale szczê¶liwy bo ¿y³em naprawdê..
stella_a11
Do³±czy³a: 06 Mar 2008 Posty: 5 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2008-04-17, 19:15
eeh ma³o mam ksi±¿ek, za to du¿o wiêcej gazet, gdy¿ kolekcjonujê i to od d³ugiego czasu -magazyn 13, jako¶ bardziej wolê czytaæ takie czasopisma, bynajmniej jestem na czasie ze wszystkim, a ksi±zki hmm trochê nudne wiêkszo¶ci
kamillo123321
Do³±czy³: 20 Kwi 2008 Posty: 1 Sk±d: Polska
Wys³any: 2008-04-20, 10:26 Siemka:D:D
Ja dbam o ksi±¿ki, poniewa¿ mo¿na potem je sprzedaæ. A kasa zawsze sie przydaje. A a propos ksi±¿ek je¶li kto¶ chce kupic ciekawe ebooki to zapraszam na stronê http://zlotemysli.pl/kamillo123321,1/ POZDRAWIAM
Ja do angielskiego mam w okropnym stanie, bo nauczycielka przynudza i muszê siê czym¶ zaj±æ, zeby mnie nie ochrzania³a za gadanie. Pozosta³e ksi±¿ki w dobrym stanie, bo albo mam na tych lekcjach co robiæ, albo ich nie nosze. No i poza tym jak sie chce sprzedac, to wiadomo, ze za ksiazke w dobrym stanie dadza troche wiecej, wiec lepiej dbac.
¶mietanka
Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006 Posty: 3742 Sk±d: z doliny muminkow
Wys³any: 2008-05-06, 20:32
Wszystkie moje ksiazki, podreczniki i inne uzywane przezemnie orzedmioty tego typu sa cale w bazgrolach, glupich rysunkach i maja rozpadajaca sie okladke. iwekszosc ksiazek maja pomoczeone spody od czytania w wannie w wiekszosci tz sa pozaginane rogi stron na ktorych np podkreslilam cytaty. Nigdy nie pisalam po ksiazkach niczym innym niz olowkiem
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.