Forum Dyskusyjne :: (ręceprecz odtybetu) :: ksi±zki :)
Profesjonalne pozycjonowanie strony internetowej.

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Edukacja » ksi±zki :)

ksi±zki :)
Autor Wiadomo¶æ

Anakonda(ona) 

Do³±czy³a: 09 Lip 2007
Sk±d: Radom

Wys³any: 2008-01-18, 15:49   ksi±zki :)

Mam pytanko dbacie o ksi±zki??? Rysujecie po nich?? :super: .Ja mam straszniezmasakrowane ksi±zki orysowane itp....

*miss irony 

Do³±czy³a: 22 Cze 2006
Sk±d: z kosmosu

Wys³any: 2008-01-18, 18:43   

Nie rysuje. Je¶li co¶ pisze, to o³ówkiem, a potem wycieram. Ksi±¿ki rok rocznie sprzedaje w antykwariacie, wiêc musz± byc w dobrym stanie.
A ja cie kocham

#Magda 
z przymru¿eniem oka

Do³±czy³a: 15 Sie 2006
Sk±d: Kraków!

Wys³any: 2008-01-18, 20:57   

moje ksi±¿ki to zbindowane ksera, bezlito¶nie traktujê je odblaskowymi pisakami i o³ówkiem.

Kasieczek 
szybko mówi±ca

Do³±czy³a: 27 Gru 2006
Sk±d: wroc³aw

Wys³any: 2008-01-18, 21:02   

po ksi±¿kach piszê tylko o³ówkiem. Natomiast po ksi±¿kach-kserach, podobnie jak Magda, wszelakimi zakre¶laczami.

*faris 

Do³±czy³a: 26 Lis 2006
Sk±d: sercem z L.

Wys³any: 2008-01-18, 22:53   

ksiazki - podreczniki, u mnie zawsze jak nowe, oprcz do angielskiego, ktora zrysowalam roznymi dziwnymi wzorkami, zarowno olowkiem, dlugopisem jak i pisakiem, poza tym ta ksiazka wyszla z obiegu i tak jej nie sprzedam

lektury - nie rysuje po nich ani nie pisze, wszystko co mi trzeba, to zaznaczam sobie karteczkami opisanymi i wsuwam jako zakladke

a inne ksiazki, to juz nie mam po co wysowac, chyba ze jakis cytat mi potrzebny to sobie tez zaznaczam karteczka
Mumiiiiinki!

AlexN 

Do³±czy³a: 14 Lut 2008
Sk±d: Wroc³aw

Wys³any: 2008-02-16, 11:09   

Ró¿nie:)

Wiêkszo¶æ z nich jest absolutnie czysta i nie ma nawet jednego zagiêcia. Jak wyleje mi siê na nie kawê, to stwierdzam, ¿e ksi±¿ki nabra³y duszy i ¿e maj± teraz kawa³ek mnie na swoich kartkach.

Jedna tylko jest strasznie pomazana pisakami, d³ugopisami i innymi tego typu..czytana 19 razy i za ka¿dym razem musia³am w niej co¶ Super Piêknego zaznaczyæ.

maluttka 

Do³±czy³a: 15 Lut 2008
Sk±d: £od¿

Wys³any: 2008-02-18, 16:12   

w ksiazkach szkolnych mam pozakreslane tylko wskazane fragmenty itp. nie niszcze ksiazke malujac po nich:P za to zeszyty mam ca³e w bazgro³ach :P
w religii oczywiscie same diabe³ki :D :hurra:

AlexN 

Wys³any: 2008-02-18, 17:19   

Najwa¿niejsze i tak jest to.. ¿e Mamy ksi±¿ki i ¿e w dobie zelektronizowania ¶wiata ci±gle jeszcze lubimy czytaæ

I oby to trwa³o jak najd³u¿ej:)

*Apple 

Do³±czy³a: 25 Sie 2006
Sk±d: 49°59'N 18°57'E

Wys³any: 2008-02-19, 15:36   

Ja tam raczej nie bagrolê po ksi±¿kach, prêdzej po zeszycie. Moje podrêczniki s± w miarê dobrym stanie, bo nowe kupujê rzadko.

Acha! Chocia¿ w³a¶ciwie jak mi siê nudzi na lekcji to piszê "Nudy 10.02.08r" na którejkolwiek stronie i potem po kilku miesi±cach patrzê, a tu ju¿ tyle czasu minê³o! :)

AlexN 

Wys³any: 2008-02-19, 16:11   

Apple napisa³/a:
jak mi siê nudzi na lekcji to piszê "Nudy 10.02.08r" na którejkolwiek stronie i potem po kilku miesi±cach patrzê, a tu ju¿ tyle czasu minê³o! :)

Ej¿e, to ca³kiem ciekawy pomys³!! ¯e te¿ ja nigdy na co¶ takiego nie wpad³am, hahaha!
Szkoda, ¿e ju¿ nie wpadnê ani nawet nie zgapiê, bo o szkole ju¿ zapomnia³am..:)

andzia120 

Do³±czy³a: 08 Lut 2008
Sk±d: Gdzies z daleka.....

Wys³any: 2008-02-22, 14:58   

Mam w bardzo dobrym stanie bo nie nosze do szko³y ksi±¿ek i u¿ywam je tylko jak jest co¶ zadane ;)

Owczarzy 

Do³±czy³a: 24 Lut 2008
Sk±d: ¦l±sk

Wys³any: 2008-02-24, 17:09   

Nie mam tendencji do rysowania po ksi±¿kach i zeszytach.

shakira 

Do³±czy³a: 08 Mar 2008
Sk±d: okolice Krakowa

Wys³any: 2008-03-13, 16:06   

po ksi±zkach rysuje tylko czasami za to w zeszytach to chyba w kazdym cos jest, najwiecej w historii i religii

Hakan 

Do³±czy³: 16 Kwi 2008
Sk±d: Lublin

Wys³any: 2008-04-16, 21:46   

Ja nie nosze ksi±¿ek, jak ju¿ do jakiego¶ przedmiotu posiadam to kserówka. Wychodzi taniej :P Co do mazania, rysunków raczej nie maluje. Czasem jak co¶ skleje na lekcji to zapisuje teksty.
Czy na pewno po szczê¶cie czy sam bieg nie jest biegu sensem
Nic nie jest pewne ja przecie¿ sam wci±¿ pytam
Szukam sposobów by kiedy¶ polecieæ jak Ikar
Na skrzyd³ach tej wolno¶ci
I je¶li mam jak on spa¶æ to spadnê jak on
Ale szczê¶liwy bo ¿y³em naprawdê..

stella_a11 

Do³±czy³a: 06 Mar 2008
Sk±d: Warszawa

Wys³any: 2008-04-17, 19:15   

eeh ma³o mam ksi±¿ek, za to du¿o wiêcej gazet, gdy¿ kolekcjonujê i to od d³ugiego czasu -magazyn 13, jako¶ bardziej wolê czytaæ takie czasopisma, bynajmniej jestem na czasie ze wszystkim, a ksi±zki hmm trochê nudne wiêkszo¶ci :rozpacz:

kamillo123321 

Do³±czy³: 20 Kwi 2008
Sk±d: Polska

Wys³any: 2008-04-20, 10:26   Siemka:D:D

Ja dbam o ksi±¿ki, poniewa¿ mo¿na potem je sprzedaæ. A kasa zawsze sie przydaje. A a propos ksi±¿ek je¶li kto¶ chce kupic ciekawe ebooki to zapraszam na stronê http://zlotemysli.pl/kamillo123321,1/ POZDRAWIAM

kropeczkkaa 

Do³±czy³a: 20 Kwi 2008
Sk±d: Gdzie¶ tam daleko...

Wys³any: 2008-04-20, 16:54   

Ja niestety te¿ mam pomazane wszystko przez nudne lekcje

Vera_x 

Do³±czy³a: 12 Kwi 2008
Sk±d: Kraków

Wys³any: 2008-05-06, 12:11   

Ja do angielskiego mam w okropnym stanie, bo nauczycielka przynudza i muszê siê czym¶ zaj±æ, zeby mnie nie ochrzania³a za gadanie. ;) Pozosta³e ksi±¿ki w dobrym stanie, bo albo mam na tych lekcjach co robiæ, albo ich nie nosze. :P No i poza tym jak sie chce sprzedac, to wiadomo, ze za ksiazke w dobrym stanie dadza troche wiecej, wiec lepiej dbac.

¶mietanka 

Do³±czy³a: 05 Maj 2008
Sk±d: z daleka

Wys³any: 2008-05-06, 20:24   

moje ksi±¿ki nie wygl±daj± w sumie tak ¼le.... ;)

#Mokra 
mupa

Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006
Sk±d: z doliny muminkow

Wys³any: 2008-05-06, 20:32   

Wszystkie moje ksiazki, podreczniki i inne uzywane przezemnie orzedmioty tego typu sa cale w bazgrolach, glupich rysunkach i maja rozpadajaca sie okladke. iwekszosc ksiazek maja pomoczeone spody od czytania w wannie w wiekszosci tz sa pozaginane rogi stron na ktorych np podkreslilam cytaty. Nigdy nie pisalam po ksiazkach niczym innym niz olowkiem

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Projekty domówRÊCEPRECZ ODTYBETUlast minuteForum • Apel do Chiñczyków: rêceprecz odTybetu , walczmy o wolny Tybet !! • rêceprecz odtybetuRêceprecz odtybetudarmowe og³oszenia i zlecenia