Moje ksi±¿ki rzadko s± w dobrym stanie. Przede wszystkim ca³e zamazane s± o³ówkiem i kolorowymi mazakami, bo kiedy siê ucze musze sobie wszystko zakre¶laæ.
Poza tym maj± pozaginane rogi, zajechane ok³adki.
Nie sprzedaje ich nigdy, ale tylko dlatego, ¿e w±tpie, ¿e kto¶ kupi³by takie zniszczone ksi±¿ki.
_________________ "Codziennie tak próbuje Ciê powoli Chce by¶ na d³ugo starczy³ mi, zachowa³ smaki i kolory. Czytam Twój sk³ad.. znam prawie go na pamiêæ, a jednak dziwie siê gdy smak jest inny ni¿ ten opisany."
Ostatnio zmieniony przez Emerald 2008-05-11, 12:26, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Mam zwykle w dobrym stanie. Nie ma¿ê po nich, bo do tego s³u¿y mi zeszyt. I nie podkre¶lam nic, bo nie mam mazaków nigdy. Poza tym, moje ksi±¿ki po prostu rzadko bywaj± w u¿ytku, dlatego wygl±daj± jak prawie nowe :-]. W liceum zawsze bez problemu sprzedawa³em :-)
_________________ "Zga¶ moje oczy: ja Ciê widzieæ mogê,
hmmm jak jeszcze w szkole sredniej mialam swoje ksiazki to faktycznie nigdy nie pisalam po nich dlugopisem, ojciec nauczyl mnie niezwyklego szacunku do ksiazek i jakos tak mi zostalo. jesli trzeba bylo cos zaznaczyc, to tylko i wylacznie olowkiem, do glowy by mi nie przyszlo zeby po niej mazac, rysowac itp ;p
O swoje ksi±zki dbam, owijam w ok³adki itp. Ale ksi±zek z biblioteki jako¶ nie szanujê. Ostatnio wyrwa³am ok³adke i kilka stron z "Potopu". Nie lubiê Sienkiewicza, a ta ksi±zka to koszmar, zdenerwowa³am siê na ni± i to zrobi³am. Chyba zbyt emocjonalnie podchodzê do niektórych spraw.
_________________ "Bo ty, Ty mnie dobrze znasz..."
Szcze¿e powiedziawszy ja mam po³owê ksia¿ek które powinienm mieæ a w sumie to mia³em bo juz skoñczy³em sql ale dba³em o nie rysowaæ rysowa³em du¿o ale po jedynym zeszycie jaki mia³em
_________________ Mam zepsyt± klawiaturê a nie op³aca mi sie kupowaæ nowej wiêc czasem nie dzia³aja mi polskie litery Mam nadziejê ¿e mi to wybaczycie
Wys³any: 2008-06-15, 11:28
Moje podrêczniki i æwiczenia s± zawsze ca³e w ba¼gro³kach, rysuneczkach, s³ówkach i tym co siê tam jeszcze da. Ponak³uwane cyrklem.. Tak to jest na nudnych lekcjach.
Je¶li natomiast chodzi o ksi±¿ki, to dbam i to bardzo.
_________________ Jestem, wiêc nie chcê cierpieæ!
Jestem, wiêc wolê nie czuæ! Nie!
Jestem, wiêc nie chcê cierpieæ!
Jestem!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.