Wysłany: 2006-06-23, 12:22 koniec roku-czy dla Was to czas radości czy smutku??
dzisiaj poszlam odebrac świadectwo, jednak w cale nie jestem szczęśliwa że są już wakacje rozstałam się ze swoją ukochaną klasą. Jak dla mnie ten koniec roku byl tylko pelen smutku
wszyscy, którzy kończą szkołę cieszą sie troche mniej. ja tam sie ciesze że odpoczne od mojej klasy dwa miesiace. Z drugiej strony im wakacje były blizej entuzjazm malał, czego nie można powiedziec o poprzednich latach-moja klasa w sumie taka zła to nie jest a szczerze mówiąc to mi żal że nie będzie po wakacjach obecnych trzecioklasistów. Oni byli taacy fajni xD i wogóle nie czuje sie trzecioklasistką, ja nie chce do trzeciej klasy!!
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Ja się jak najbardziej cieszę. Nareszcie. Już mialam dosyć patrzenia na moich nauczycieli. Dwa miesiące odpoczynku dobrze nam zrobi
Co do trzecioklasistów, to ja nie wiem co Wy tak przeżywacie. ale po przejsciu do liceum nic sie nie zmienia procz tego, ze zaczynacie wiecej melanzowac w szkole, bo poznajecie wiecej osob ;>, poza tym zawsze mozna utrzymać kontakty z gimnazjum...trzeba chcieć ^^
jestem niewymownie szczesliwy z tego powodu iż mam już wakacje
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Wysłany: 2006-06-23, 14:15
swistu napisał/a:
jestem niewymownie szczesliwy z tego powodu iż mam już wakacje
Ja również
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
ja mam pasek na świadectwie i się ciesze. ale pożegnanie z klasa było straszne. poszliśmy nad zalew, pobylismy razem, zjedlismy obiad i ze łzą w oku każdy poszedł w swoja stronę....
_________________ All good things come to an end...
;]
jak dobrze że już koniec mąk ( na ten rok ) bo za rok matura..lalala... nie trza narzekac ino sie cieszyc wie sie ciesze .. wakacje zapowiadają sie całkiem całkiem na szczęście =]=]
WSPANIAŁYCH WAKACJI FORUMOWICZE ! ! !
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
Ja się jak najbardziej cieszę. Nareszcie. Już mialam dosyć patrzenia na moich nauczycieli. Dwa miesiące odpoczynku dobrze nam zrobi
Tu się z Tobą zgodzę. Nie dość, że nauczyciele to jeszcze ta idiotyczna klasa. Cieszę się niezmiernie, że będę miała 2 miechy spokoju.
Matys napisał/a:
Mimo ze mam poprawke i powinienem sie do niej uczyc ale na razie sie tym najmniej przejmuje
Powodzenia życzę
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Ostatnio zmieniony przez PATI 2006-06-24, 11:58, w całości zmieniany 1 raz
A mi? A mi? :p Jestem w gorszej sytuacji. :p <próbuje wyżebrzeć współczucie> :>
Udało Ci się wyżebrać: POWODZENIA Dlaczego w jesteś w gorszej sytuacji ?
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Bo nie posiadam nawet podstawowej wiedzy z chemii (czyt. gimnazjalnej), więc co dopiero licealnej. :p Biada mi, oj biada mi. :p
Na korki i wszystko będzie jasne Choć jeśli Twoje umiejętności są zerowe to łatwo nie będzie
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
A co ja mam mowic gdy na poprawke bede musial umiec rozwiazywac zadania z geometrii gdzie do jednego zadania bedzie trzeba uzywac tw. Talesa, Pitagorasa i wlasciwosci katow trygonometrycznych czy cos w tym stylu Jak na razie to ja sadze ze mam przechlapane
PATI napisał/a:
Powodzenia życzę
Dzieki siostra ale watpie ze cos z tego bedzie
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-06-24, 14:36, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.