A co ja mam mowic gdy na poprawke bede musial umiec rozwiazywac zadania z geometrii gdzie do jednego zadania bedzie trzeba uzywac tw. Talesa, Pitagorasa i wlasciwosci katow trygonometrycznych czy cos w tym stylu Jak na razie to ja sadze ze mam przechlapane
Matys napisał/a:
Oj straszny,straszny Jak sie nie ma do tej dziedziny glowy to ciezko bedzie sie tego nauczyc
To nie takie trudne Choć nienawidzę geometrii
Matys napisał/a:
Dzieki siostra ale watpie ze cos z tego bedzie
Nmzc jak się nie przyłożysz to z mojego "powodzenia" rzeczywiście nic nie będzie
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
i sie ciesze i nie.
Cieszę bo : w końcu wolne, czekają mnie wspaniałe wakacje ( które już się zaczęły )
Nie cieszę się bo : połowa moich przyjaciół się porozjeżdzała ^^
Co Ty nie powiesz....
Moja tez byla. W tym oku dzieki Bogu skonczylam szkole srednia iich wiecej nie zobacze. 30 dziewczyn 0 chlopaka... w tej klasie krolowal falsz, zaklamianie, dwulicowosc... ;-\
_________________ "whAt wOulD yOu tHinK oF mE nOw? sO lUckY, sO strOnG, sO prOud..."
Co Ty nie powiesz....
Moja tez byla. W tym oku dzieki Bogu skonczylam szkole srednia iich wiecej nie zobacze. 30 dziewczyn 0 chlopaka... w tej klasie krolowal falsz, zaklamianie, dwulicowosc... ;-\
ta klasa co teraz będe mial tez tak bedzie wyglądać 34 dziewczyny i 2 chłopakow-beznadzieja
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.