Wiek: 18 Dołączyła: 22 Maj 2008 Posty: 173 Skąd: Pewne Przedwieście
Wysłany: 2008-06-02, 17:06
1. Sankt Petersburg to miasto w Rosji położone nad Zatoką Fińską. Nazwa miasta powstała na cześć św. Piotra. Miasto to składa się między innymi na ponad czterdzieści wysp. W latach 1712-1918 historyczna stolica imperium rosyjskiego. Petersburg jest jednym z głównych centrów muzealnych świata, jest tu jedno z trzech największych muzeów świata – Ermitaż.
2. Mój zdrowy tryb życia polega na zdrowej diecie w sumie wynikłej z choroby, na która choruje. Ponadto uwielbiam spacerować po lesie. Nie poświęcam się jakimś wyjątkowym sportom, ale często gram w siatkę ze znajomymi. Poza tym aby się odstresować spotykam się z przyjaciółmi.
Wysłany: 2008-06-02, 17:30
1.Санкт-Петербург это город в России положенный над Финским Заливом. Название города возникло в честь св. Петра. Этот город состоит в числе других на над сорок островов. В 1712-1918 летах историческая столица российской империи. Петербург - одно из головных музейных центров мира, здесь одно из трех наиболее больших музеев мира- Эрмитаж.
2 narazie mi sie nie chce
Wiek: 18 Dołączyła: 22 Maj 2008 Posty: 173 Skąd: Pewne Przedwieście
Wysłany: 2008-06-02, 17:58
Dzięki :D Naprawdę mnie ratujesz.. Hmm.. Ale gdybyś tak mogła, gdybyś zechciała i miała czas, żeby to drugie do weekendu napisać? Byłabym naparwdę wdzięczna Hm.. chociaż w sumie co Ci po tym..
Wysłany: 2008-06-03, 10:44
Мой здоровый образ жизни состоит в здоровой диете вытекающей из болезни, на которая болеет. Я над это обожаю гулять вдоль по лесе.Не я занимаюсь спортом много, но я часто грамм во волейбол по знаёмыми.Для разрядки часто встречаю себя с друзьями.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.