Wiek: 18 Dołączyła: 07 Wrz 2006 Posty: 10 Skąd: z Doliny Muminków
Wysłany: 2006-09-17, 15:31
XIV LO w Krakowie. 2 klasa Ale strasznie juz sie boje matury. Musze sie zacząc uczyc
_________________ No cóż - radźcie sobie jakoś z waszym istnieniem, z waszą drgającą miłością. Dostaliście przecież ręce i mózg, aby urządzić świat na modlę waszych życzeń. autor: Jules Supervielle
dasza174
Wiek: 19 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 50 Skąd: z zasiedmiogórogrodu
Wysłany: 2006-09-18, 14:13
ja maturkę mam dopiero za rok,ale i tak nauczyciele się do nas przyssali.A TAK WOGÓLE TO CHODZĘdo liceum ogólnokształcącego towarzystwa salezjańskiego w aleksandrowie w skrócie LOTS
_________________ Smutek radości,
gorycz słodkości,
czy Ty czujesz ich smak ?
ciemność jasności,
więzienie wolności,
to jest to, czym żyje Ja
poczatek nieskończoności
głupota mądrości sama niepewność to strach...
Gimnazjum im Bohaterow akcji V-2 (w trakcie nadawania imienia) ale juz ostatni rok... a pozniej elektryk Siedlce (ale liceum), albo zolkiewski, albo krolowka ale tu bedzie ciezko sie dostac bo wysoki poziom (bardzo)
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2262 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-02-25, 22:00
skończyłam
Liceum Techniczne w Zespole Szkół Ekonomicznych nr 1 w Krakowie im. Mikołaja Kopernika, a także dwuletnie Studium Policealne w tym samym ZSE.
akutalnie
studiuję sobie na uniwersytecie jagiellońskim ;-)
Ja czyli maryla(hlopak) i zienieczek (tez chlopak) oraz jaszczurka bogus hodzimy do pwiatowego zespolu szkol n 1 w trzebnicy. Szola nasz jest dziwna! ostatnio powstala kontrowersyja dudka z drewna niczym goralska bacowka!bardzo lubiy jezyk niemieki!oraz po!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.