Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-08-08, 12:27
XV Liceum Ogólnokształcące im. Profesora Wiktora Degi w Poznaniu.
Zdałam szczęśliwie pierwszy rok, jak cała moja klasa.. no, prawie. 2 osoby poprawkę mają.
Debilna fizyka i chemia, nienawidze ; < ; < ; <: < ; < ; <
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ja idę do LO im. Władysława Jagiełły w Dębicy. Najlepsza szkoła w mieście podobno , ale straszni nauczyciele koszą jak nie wiem (tak słyszałam) ale sobie poradzę A i na profil historia- angielski.
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
_________________ "- Moje serce obawia się cierpień - powiedział młodzieniec do Alchemika
pewnej nocy, gdy oglądali bezksiężycowe niebo. - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia [...] "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.