Forum Dyskusyjne :: Idiota klasowy

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Polecamy: finanse statystyki

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Edukacja » Idiota klasowy

Idiota klasowy
Autor Wiadomość

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2006-12-04, 21:19   

faris napisał/a:
Tak, bo to jest nie do pomyślenia, tylko że młodzież ma bardzo dużo do powiedzenia - " mam prawo i nikomu nic do tego" a status szkoły to im zwisa i powiewa, mamusia i tatuś są bogaczami więc mi wszystko wolno, a jak się ich ograniczy to jeszcze będą pyskować, że nie ma tolerancji...
czyzby Ci przeszkadzalo,ze mamusia i tatus sa bogaczami? Zauwazylam tendencje,iz zazwyczaj laseczki,ktore nie maja kasy laduja w swoj rózowy image,by zlowic faceta z kasa.
faris napisał/a:
A proszę bardzo, chodź sobie. Ktoś Ci zabrania ?
przyklad , kochana ,ze pewne zachowania czy niedopasowany stroj do sytuacji i miejsca sa zenujace.
faris napisał/a:
Tzn. co w mojej wypowiedzi Cię zwdziwiło ?
to,ze w jednym temacie nawolujesz,abysmy nie zachowywali sie jak zwierzeta, a w drugim burzysz sie ,gdy ktos twierdzi,ze sa pewne granice kulturowe , ktorych my, jako jednostki spoelczne powinnismy nie przekraczac. Chocby w kwestii tak bzdurnej jak ubior. Granice te, musze jednak przyznac,sa bardzo plynne.
Cytat:
Nie przeinaczam, może Ty zastanów się zanim coś napiszesz.

Czyzby,a gdziez to twierdzilam,ze moje emocje wobec kolegi "klapka" sa na tyle sile,aby miec pretensje. Nie potrafisz odroznic pretensji od drwiny. Reasumujac, przeinaczasz badz tez masz problemy ze zrozumieniem.
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2006-12-05, 13:57, w całości zmieniany 2 razy  

Pincia 

Wysłany: 2006-12-04, 21:30   

U mnie cala klasa jest troszke walnieta :P tzn wieksza czesc :P
Ale jestt kilka takich totalnych debili :D Ale jeszcze nikt nie wpadl na pomysl zeby ich bic czy cos :zdziwko:

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2006-12-04, 21:56   

MOja cala klasa jest zdrowo pierdyknieta. NIe ma ni jednego normalnego. MOzna powiedziec jednak ze najwiekszym swirem to jestem ja... Bo jak to mowia moi koledz: NO ona idze na ASP... a wszyscy na to :ok rozumiem...

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Wysłany: 2006-12-05, 11:31   

Jakby nie patrzec to u mnie w klasie same "Downy" ale zdrowi pozytywnie. Kazdy ma ADHD - nadpobudliwość psychoruchową. Nauczyciele cały czas mowia ze jestesmy najgorsza kl (pod wzgledem zachowania) czesto odwiedza nas dyrektor (jak sie on o nas troszczy hehe) Ale tak jak wyżej pisałam idiota klasowym, z ktorej cała szkoła sie smieje jest kochana Marzenka:)

'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2006-12-05, 15:28   

Idia napisał/a:
Nauczyciele cały czas mowia ze jestesmy najgorsza kl (pod wzgledem zachowania)

tak chyba wszyscy nauczyciele w calej Polsce mowia wszystkim klasom. ja tak mam od zawsze, wiec jesli moja, powstała w zdaniu pierwszym, teoria jest nieprawidlowa, to sa 2 opcje - albo mam zawsze pecha do glupiej klasy, albo to moja wina. ;-<

michael 

Wysłany: 2007-01-09, 15:23   

kasiula_24 napisał/a:
Tak mam takiego jednego dziwoląga. Każdy go bije u mnie w klasie,wszyscy mu dokuczją.Ale on z zachowanie nie jest tacy jak inni.Gada na głos na lekcji,przeszkadza,pyta sie ciąglę o rzeczy które własnie zostały powiedziane,a to nas bardzo wkurza
my też mamy dziwoląga takiego samego tylko że nasz jeszcze smarka na lekcji ale go nie bijemy

fallen angel 

Wysłany: 2007-01-12, 13:59   

Dziwolągiem to bym mogła nazwać mojego kumpla z grupy, który często przychodzi pijany na wykłady i ćwiczenia. Wypicie 5 puszek piwa to dla niego norma. Dla mnie to przesada.

Odpowiedz do tematu