Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-09-04, 12:32
Złapałam depresje... jak tylko zobaczyłam to wszystko...;| Bleeeeeeee.... jakieś suczki przylazły do 1 klas...;| i wogole...:( Ja nie chce!!!
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
wszystko nie tak mialo być mialam miec francuski bede miala rosyjski bleee mialam miec super wychowawczynie mam jaką idiotke ktora w pierwszy dzien już sie wydzierala, ciekawe czym jeszcze zaskoczy mnie nowa szkola
Co do klasy to nie moge zdac relacji bo z nikogo jeszcze z tych co nie znałam nie poznalam okaże sie w najlbliższym tyg.
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
co do klasy to tez nie moge sie wypowiedziec,bo nie znam nikogo a przez godzine nie moglam przeciez nikogo poznac w dobrym stopniu. ale wydaje mi sie ze jest spoko klasa. wychowawczyni na pozor mila,co bedzie dalej-okaze sie. przez 4 dni w tygodniu mam 7 godzin lekcyjnych, a jednego dnia mam 8.
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
Super, oczywiscie juz wyprowadzilismy wychowawczynie z rownowagi a jednoczesnie doprowadzilismy do smiechowego szalu, po "oficjalnym rozpoczeciu" poszlismy na piwko - juz bez niej. Ostatnie nasze wspolne piwko po rozpoczeciu
_________________ "- Moje serce obawia się cierpień - powiedział młodzieniec do Alchemika
pewnej nocy, gdy oglądali bezksiężycowe niebo. - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia [...] "
Moni
Wysłany: 2006-09-04, 14:30
nawet spoko ludzie w klasie...wychowawczyni tez calkiem,calkiem ale szybko sie zmylam bo pedzilam na strajk przeciwko naszemu "szanownemu ministrowi edukacji "
Wiek: 18 Dołączył: 22 Lip 2006 Posty: 122 Skąd: a huj ci do tego
Wysłany: 2006-09-04, 18:39
Ja tam jak narazie nie narzekam na wychowawce spoko facet Szkoła mi sie dopiero od poniedziałku zaczyna Tylko uczniowie są do kitu same ćpuny i pjiaki szczęście że tylko 2 lata mam później liceum zaoczne I do woja
Wiek: 16 Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 26 Skąd: Krzepice...
Wysłany: 2006-09-04, 18:44
poprostu super... tylko 5 nauczycieli mi zmienili w czym 1 na lepsze 4 na gorszych... normalnie szkoda gadac...a o planie lekcji juz nie wspomne... ale mam nadzieje ze jakos to bedzie...
a ja? mam nową wychowawczynie...nawet fajna. Uczyła mnie kiedyś. Plan taki sobie. Ludzie Ci sami w klasie. Będą loty na WOSie. Ogólnie nawet ok tylko ja sie nie mogę przyzwyczaić znów do porannego wstawania
_________________ All good things come to an end...
;]
jedyna pozytywna rzecz to to że mam co dzień tylko 3 lekcje i to w dwa dni na 10,45 a dobijającą rzeczą jest klasa mam 17 przdmiotów i to że ten plan jest tylko na ten tydzień a potem sie zacznie sieka ...
_________________ Głupota jest jednym ze sposobów używania umysłu.
U mnie super:D:D Nasza szkoła jest nową szkołą i jestesmy teraz jedynymi klasami wszystko sie takzaczyna naswiezo... kazdy cos nowrgo wnosi i towrzymy sami swoj styl szkoly:D:D Nauczyciele są super bardzo sie na nas zdają i starają sie realizowac nasze pomysly w ogole jest super:):) Ludzi tez mam spoko:) ach! Jestem zachwycona!!
Wysłany: 2006-09-06, 20:36
fajnie se masz moja szkola tez jest nowa ale nie pierwszy rok tylko 4 i narazie ma 200 ludzi tylko bo pomiescic moze spokojnie 1000 ale nie wyremontowana jeszcze:P
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
do mnie w sumie jeszcze nie dotarło ze szkola się zaczęla, żyje jeszcze wakacjami ale stesknilam sie troszke za moja kochana klasa, szkoda tylko ze nie wszyscy przetrwali
_________________ "Korzystaj z życia zanim ono Ciebie wykorzysta"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.