Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-09-07, 15:37
Cytat:
taaa, genialnie sie nawzajem okreslacie. czyli nie obrazisz jak powiem do ciebie "ty psie"?
Obraże sie... normalne chyba, bo powiesz to specjalnie do mnie;]
A mnie chodzi o to, ze bardzo nie podoba mi sie jak dziewczyna ma tapete ze sie sypie, lazi w mini i widac jej pośladki i wogule ;| Bleee... i jeszcze pyskują;] I hate that!!!
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
ja to na kija ci chemia?? nie chcesz wiedziec co jesz =] a tak na serio ,połowe z tego co ci wbijają w szkole i tak wiesz a z reszty to tylko niewielka cześc ci sie tak maprawde przyda reszta to pierdoły dla zabicia czasu.
wracając do tematu ... rozpoczęcie jak zwykle tak samo ..pierwszaki przerażone, dyrka strzeliła wykładzik a my gadaliśmy z naszą wych o wakacjach czyli witaj trzecia klaso :P
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Lip 2006 Posty: 52 Skąd: z drugiego końca
Wysłany: 2006-09-11, 17:21
A ja nie byłam na rozpoczęciu, nie mieliśmy spotkania z wychowawczynią i po prostu nie bylo sensu jechać do budy. Az tak bardzo to ja sie nie stęskniłam za szkołą
juz za 9 miesięcy matura i koniec!!!!!!
chyba że nie zdam to ... kurczę to nie wiem co będzie
_________________ oj, oj będzie bolało...
Ostatnio zmieniony przez Angel 2006-09-11, 17:26, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-09-11, 17:23
flying cloud napisał/a:
a tak na serio ,połowe z tego co ci wbijają w szkole i tak wiesz a z reszty to tylko niewielka cześc ci sie tak maprawde przyda reszta to pierdoły dla zabicia czasu.
Po raz kolejny mnie taka opinia rozsadza
Ludzie, gdzie Wy żyjecie ?
Czyli np. zanim pójdziesz na lekcje już wiesz na jej temat połowę? Skoro taki z Ciebie geniusz to zrezygnuj z niej, zacznij pracować, masz przecież kwalifikacje Reszta - niewielka część ? Nauka, wiedza to nieskończona część, więc połowy nawet nie śmiem wydzielać. Wszystko się przydaje w życiu, nawet jak nie myślisz o fizyce, nie masz zamiaru być lekarzem to i tak ta wiedza jest potrzebna, choćby minimalna. Niedługo może dzieci będą uczęszczać tylko na w-f i godzinę wychowawczą bo po co więcej ?
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Wysłany: 2006-09-11, 18:03
ej nieziemnski a jeden z mojej klasy to jest kolo manaiak religijny jakich malo o niemal kazdym kosciele cos wie ... na seks nie powie seks lecz kopulacja ipt poprostu polewka na polski mial przygotowac prezentacje max 5 min a gadal 20 i na temat ale dostal . i jeszcze raz ogolnie jakos smieszniej po wakacjach
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Ja mam nową szkołę- już jestem licealistką klasa fajna, wycha ujdzie w tłumie.
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
dasza174
Wiek: 19 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 50 Skąd: z zasiedmiogórogrodu
Wysłany: 2006-09-18, 13:32
Ja chociaż jestem w drugiej klasie czuje się jak pierwszoroczniak, nowy polonista inny tok nauczania, nowy dyrektor i wiele zmian. Nawet nazwe szkoły chce zmienić-paranoja
[ Dodano: 2006-09-18, 14:39 ]
Ruget napisał/a:
ej nieziemnski a jeden z mojej klasy to jest kolo manaiak religijny jakich malo o niemal kazdym kosciele cos wie ... na seks nie powie seks lecz kopulacja ipt poprostu polewka na polski mial przygotowac prezentacje max 5 min a gadal 20 i na temat ale dostal . i jeszcze raz ogolnie jakos smieszniej po wakacjach
w gimnazjum miałam w klasie kolesia, który miał bzika na punkcie Tolkiena, prawdziwa mania mówili jak z bajki i kiedyś kłocili się z historykiem że ŚRÓDZIEMIE istnieje a oni mają na to niezbite dowody.Niezła polewka.Wdodatku jeden był zagorzałym politykiem i cytował nam na historii ci on myśli lub jego matka( nigdy się tego nie dowiedziałam) na temat tej czy innej ustawy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.