Wysłany: 2006-12-12, 20:39
Historia to jeden z moich ulubionych przedmiotow... Swietnie sie na niej spi... Moj profesor nei mowi zbyt ciekawie ale genialne sa programy na dicovery
Dzidka:D napisał/a:
a daty mam szeroko i gleboko
Grunt to pozostac ignorantem i zamknac sie na wszelka wiedze... bo w sumie po co Ci wiedziec kiedy polska uzyskala niepodleglosc przeciez i tak chodzi tylko o wolny dzien.
Wysłany: 2006-12-22, 14:48
Moja ocena na semestr 2 - i wcale nie odzwierciedla mojej wiedzy bo jest za chaotyczne piasanie spr i tego ze nie umiem korzystac z sciag jak polowa klasy
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Wysłany: 2006-12-22, 14:50
Brawo... Bomba... Jestes w 2 liceum i sciag nie umiesz uzywac... spoko.
Ja na semestr [a zapewne i na koniec roku] mam 4...
Jak to moj profesor mowi: Ty zabo, mozesz przeciez wiecej, czemu ty sie tak z ta wiedza skrywasz...
Wysłany: 2006-12-22, 15:15
Mokra napisał/a:
Jestes w 2 liceum i sciag nie umiesz uzywac...
Umniec umiem ale mam kiczowate miejsce na hist ( nie mam jak sie przesiasc )
a dotego nasza babka od histy lapie na lekcji zawiasy i oczywiscie gdzie....?
na druga lawke pod sciana
A kto w niej siedzi....?
JA!
hmm to jest moja pierwsza 2 na semestr z histy, a ja nie lubie zmian
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Lubię historie dlatego, ze wszystko tam jest prawdziwe
Niekoniecznie, jak to ktoś powiedzial historię piszą zwycięzcy kiedyś Stalin nazywany był wielkim ojcem proletariackich narodów, dziś jest zbrodniarzem
_________________ "Kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą"
Własnie mecze prace na temat zmian w systemie rządzenia w szlacheckiej Polsce z XVI i XVII wieku... Historia ma jedną wadę.. materiału jest ogrom.. trzeba miec naprawde dobrą pamięc..
_________________ Can't stop the spirits when they need you
This life is more than just a read thru...
Jeżeli miałabym wybierać między matematyką, a historią, to bez zastanowienia wybrałabym to pierwsze. Historia to jest nudny przedmiot, trzeba wykuć wiele dat, wydarzeń na pamięć. Dobrze, że już nie będę musiała się tego uczyć
Ja zeby sie histy nauczyc to sie mecze cały dzien =/
ehhh...tez tak mam. tak troszke mnie nudzi... jesli mam zamiar uczyc sie z wielu przedmiotow,to zawsze na poczatek biore sie za historie, bo jesliby przyszlo mi uczyc sie historii gdy za oknem sa juz gwiazdki,to na bank usnelabym nie doczytajc nawet pierwszej strony.
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
Wysłany: 2007-01-03, 23:31
Black_cherry napisał/a:
No własnie materiału ogrom...
A tam przesadzasz ;D Ja ostatnio mialam sprawdzian z polowy ksiazki ... popierwszej stroniie czytania zwatpilam ;P Ja jak sie ucze czegos godzine to i tak sukces ;p
Biologia czy gegrafia niby tez tam wszystko na pamiec ale jakos duzo szybciej mi do glowy wchodzi ;D
To ja jeszcze dodam /chociaż kilka osób do tego nawiązało/ ,że szalenie ważną sprawą jeżeli chodzi o lekcje historii jest podejście nauczyciela do tego przedmiotu i przede wszystkim umiejętność zafascynowania uczniów tą dziedziną. Nie ma co się oszukiwać - pedagog ,który przynudza na lekcjach to obojętnie o jak ciekawym okresie by nie mówił ,to i tak uczniowiów tym nie poruszy. Do prowadzenia zajęć z historii potrzebny jest odpowiedni charakter - a to już połowa drogi do sukcesu. Niestety ja w chwili obecnej w tej sprawie zbyt dobrze nie mam.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
*Apple
Wysłany: 2007-01-17, 18:49
Milusia napisał/a:
To już lepiej chemia.
Nigdy! To juz lepiej hista, choć obie g***o warte!
na szczęście zbliżamy się juz powoli do XX wieku, więc w końcu mnie zaciekawi
A królową nauk teraz w dzisiejszym swiecie to chyba najbardziej pasowałby JĘZYK ANGIELSKI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.