Wysłany: 2006-04-18, 14:27 Gdzie po gimanazjum ? Skype: przemek1069
Pytanie do uczniów kończących gimaznjum.Gdzie się po nim wybieracie.Technikum ,liceum??
Ja idę do Technikum Budowlanego znaczy mam zamiar ja jak nie to Technikum Ekonomiczne lub ogólniak
Ja idę do ogólniaka. Tak, jak chcą rodzice - do najlepszego w okolicy. Klasa mat-fiz-inf ;D Mam nadzieję, że nie będę żałować i się dostanę. Jeszcze zależy jak testy mi pójdą. Jak na ścisłych zmieszczę się powyżej 40 to mam szanse ;P A jak nie to muszę pomyśleć o czymś innym...
_________________ Człowiek nie może żyć bez miłości. Człowiek pozostaje dla siebie istotą niezrozumiałą, jego życie jest pozbawione sensu, jeśli nie objawi mu się Miłość, jeśli nie spotka się z Miłością, jeśli jej nie dotknie i nie uczyni w jakiś sposób swoją, jeśli nie znajdzie w niej żywego uczestnictwa.
Ja idę do ogólniaka. Tak, jak chcą rodzice - do najlepszego w okolicy.
To w końcu Twój wybór czy rodziców ?
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Wysłany: 2006-04-18, 16:51
Rdzawa napisał/a:
ogólniak, ale jaka klasa to juz wieeeelki problem
Tak się składa że to najmniejszy problem.Jakbyś szła do profilowanego to wtedy rzeczywiście byłby kłopot
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Jak jest ??? Bo ja wałasnie o tamkim profilu myślę jesli wybiorę LO.
Z angielskim jest dobrze, a z geografią nieciekawie, bo mamy beznadziejną nauczycielkę. To jest kwestia właśnie nauczycieli. Jeśli dobrze trafisz to nie będziesz miał problemów Angielski mam 5 razy w tygodniu (podręczniki dla maturzystów, niedługo zaczynamy podr. do II klasy), a geografię 3 (już zaczęliśmy książkę do II klasy) Jak jeszcze coś chcesz wiedzieć to pytaj
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Tu się zgode z Avanturnicą PATI
wiele zależy od nauczycieli - ja na ten przykład przez dwa lata w technikum miałem angol z wychowaoca - straszna piła (same 2i 3 u niego miałęm) ale coś z tego angielskiego umiałem. Teraz mam lekcje z taką nieciekawą babką i chociarz oceny mam lepsze to z angila nie umiem nic - zaryzykuje nawet stwierdzenie ze przy niej zgłupiałem
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Tu się zgode z Avanturnicą PATI
wiele zależy od nauczycieli - ja na ten przykład przez dwa lata w technikum miałem angol z wychowaoca - straszna piła (same 2i 3 u niego miałęm) ale coś z tego angielskiego umiałem. Teraz mam lekcje z taką nieciekawą babką i chociarz oceny mam lepsze to z angila nie umiem nic - zaryzykuje nawet stwierdzenie ze przy niej zgłupiałem
Ja w gimie miałam kose, a teraz mam luzacką babkę, która mniej wymaga. Chociaż wolałabym, żeby więcej od nas chciała, bo się obijam na lekcjach , ale nigdy nie miałam problemów z anglikiem, więc nawet jak sobie bimbam to się nie uczę w domu ...
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Rodzice to jedna sprawa. A moja decyzja pokrywa się z ich oczekiwaniami. Nie mam z tym problemu
_________________ Człowiek nie może żyć bez miłości. Człowiek pozostaje dla siebie istotą niezrozumiałą, jego życie jest pozbawione sensu, jeśli nie objawi mu się Miłość, jeśli nie spotka się z Miłością, jeśli jej nie dotknie i nie uczyni w jakiś sposób swoją, jeśli nie znajdzie w niej żywego uczestnictwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.