Bardzo chcialem isc do technikum elektroniczego (technik elektronik)... rzeczywistosc mnie odstraszyla. Dostaje sie kazdy, prog do klasy co chcialem isc wynosi 68. Powaznie... Postanowilem isc do mat-fiz w przyzwoitym LO. Moze wywala, moze nie. I tak nie wiem , czy dotrwam do studiow.. Poza tym elektronika na polibudzie jest tak trudna, ze szansa jakas zawsze jest.. ale nikla. W razie czego ukoncze ten mat-fiz, wyjade do Holandii, zalatwie sobie jakas informatyke zaocznie i bedzie good..
_________________ Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today
-----------------------------
JID: asmo@jabber.gda.pl
Wiek: 18 Dołączył: 22 Lip 2006 Posty: 122 Skąd: a huj ci do tego
Wysłany: 2006-07-27, 10:36
Widze że tylko ja jestem niedołuczony Najpierw ide do zawodówki za mechanika a później technikum zaoczne żeby później do woja iść Do technikum 8 pkt mi zabrakło
Ostatnio zmieniony przez Pablo 2006-07-27, 12:03, w całości zmieniany 1 raz
Ja idę na humanistyczny profil, w prawdzie później chce iść na ekonomię, ale najłatwiej przychodzi mi polski i historia. Myśle że to nie najgorszy wybór, a w okolicy nic lepszego właściwie nie ma.
Ja idę na humanistyczny profil, w prawdzie później chce iść na ekonomię, ale najłatwiej przychodzi mi polski i historia.
jak chcesz isc na ekonomie, to nie patrz co jest dla ciebie najlatwiejsze, tylko idz na mat-fiz, bo to cie przygotuje odpowiednio do matury i na studia.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
jak chcesz isc na ekonomie, to nie patrz co jest dla ciebie najlatwiejsze, tylko idz na mat-fiz, bo to cie przygotuje odpowiednio do matury i na studia.
ekonomia to nie mat fiz... na ekonomie trza matme/geo/historię zdać rozszerzoną, to zależy od wydziału
ja idę do lo... jednak o profil trudno powiedziec, dyplomacja europejska/mat-geo/ogólna
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
lepsza na pewno matma niz human, no daj spokoj. ;-]
My, humaniści, przynajmniej myśleć się uczymy, a nie tak, że rozwiązujemy mechanicznie (jak jakieś roboty) stosy zadań, w których wszystko jest z góry ustalone co i jak trzeba robić. :p
ja swoje plany chyba zmieniam... nie bedzie USA... Ku**a mac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a za to pewnie Liceum Ogolnokształcące nr 3 w Siedlcach (elektryk) i profil humanistyczny (prawno - dziennikarski)
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.