sluchajcie moi drodzy!!! jestem tu nowa ale chcialabym poruszyc pewien temat.....a wiec w mojej szkole jest pewien nauczyciel. Z jednej strony jest swietnym kuplem super nauczycielem ale z drugiej.... on wszystkich uczniow a szczegolnie uczennice obgaduje z innymi uczniami z klasy. Wypowiada sie ktora ma sexowna figure ktora jest brzydka ktora ladna ktora ma ladna pupe itd. to wszystko mowi roznym uczniom z klasy a wadomo jak to jest, szybko sie te uwagi rozchodza i slyszac cos takiego o sobie nie jest przyjemnie....nie mozna mu nic powiedziec bo to na pewno zostanie skomentowane przez niego z druga osoba a jesli ktos ci mowi ze profesor Jaroslaw Radecki z Bialej Podlaskiej powiedzial cos takiego o tobie czujesz sie paskudnie. Poza tym dodam ze byl on juz kilkakrotnie posadzany o molestowanie..... cos z tym trzeba zrobic. Moze oczywiscie miec swoje zdanie ale dlaczego szieli sie swoimi obrzydliwymi uwagami z innymi uczniami ktorzy na pewno powtorza to innym sorry ale ja takiego nauczyciela nie szanuje. Na szczescie nie ejst moim wychowawca ale wspolczuje tej klasie w ktorej "wychowuje"
Wysłany: 2007-04-26, 21:05
Cytat:
po to jeste moaj droga koleżanko to formu zeby sie wypowiadac
1. nie jeste Twoja kolezanka
2. looknij do tematow a zobaczysz ze sa 4 takie tematy
3. Autorka tekstu jest albo uwsteczniona albo gluchoniema jak sama nie umie sobie z tym poradzic. sama w sesie bez pisania po forach bzdur. Takie rzeczy slyszy sie w telewizji w gazetach, poprostu wszedzie wiec niech nie zasmieca forum skoro moze znalesc odpowiedzi w inny sposob. Nie mowiac o tym ze pewnei nie wroci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.