jam ialem kilka rzy w podstawowce
w gimnazjum juz takiej sielanki nie bylo
a teraz technikum masakra
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
ja miałam całą sp w gim juz sie nie dało w zeszłym roku :d ale w tym jak nie dostane na papierku to na dupie bedzie... bo mój brat zawsze miał powyzej 5...
ja miałam przez cała podstawówke No ale w wi2 klasie gima nieduzo mi brakowało ehhh nio ale w tym roku trzeba bedzie sie postarac o ten pasek chociaz na arzie sie an to nie zapowiada
_________________ "...Miłość to bzdura...Istnieje w filmach i tanich lekturach..."
Miałam przez całą podstawówkę, w gimie nie miałam i w liceum też raczej nie będzie
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Wysłany: 2006-04-21, 07:41
sale osiem klas liceum mialam najlepsze oceny wiec czerwony pasek byl piec razy (od klasy pierwszej do trzeciej nie zdobili swiadectw takim wyroznieniem)
w liceum ani razu, mialam za duzo problemow, a poza tym to bylo takie liceum ze jak mialam na koniec szkoly srednia 4,3 to... zanizalam poziom klasy bo klasa miala 4,4
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
W życiu! Jestem za dużym tłumokiem na takie rzeczy.
Jasne
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
No, ale mogę przysiądz, że nie miałem. Widać po prostu, że jestem za mało uzdolniony, aby zdobywać takie społeczne wyróżnienia od instytucji zwanej szkołą. ;] Kto wie? Może to od nerwów mi tak kiepsko w szkole idzie.
No, ale mogę przysiądz, że nie miałem. Widać po prostu, że jestem za mało uzdolniony, aby zdobywać takie społeczne wyróżnienia od instytucji zwanej szkołą. ;] Kto wie? Może to od nerwów mi tak kiepsko w szkole idzie.
I tak nie chce mi się wierzyć
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Nie zmuszam... Prymasowi lepiej nie wierzyć, bo to krętacz, oszust i hochsztapler. ;] Czerpie przyjemność z tego, że wypisuje ludziam kłamstwa. xD
Wstydz sie
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.