Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1486 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-28, 17:32
.. xD jezu.
Moja matka dzisiaj sobie zażyczyła moje oceny zobaczyć.. po czym się spytała jak stoję ze średnią jeśli chodzi o klasę xDxD
a kiedyś byłam taka pilna
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
poziomka!
Wiek: 13 Dołączyła: 03 Maj 2008 Posty: 24 Skąd: raczej dokąd?
Wysłany: 2008-05-03, 20:47
A ja do tej pory miałam dwa świadectwa z paskiem ale i tak wymagam od siebie o wiele, wiele więcej
Wysłany: 2008-06-15, 11:34
W IV, V i VI klasie miałam średnią grubo ponad 5.0, ale w SP to łatwiutko.
W I i IIgim to tak 5.0 równo. A teraz.. Teraz pasek to mogę mieć, ale na dupie.
_________________ Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem, więc wolę nie czuć! Nie!
Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem!
Kto z was miałprzynajmnij raz swiadectwo z czerwonym paskeim ? (oprócz tego na dupie oczywiscie )
Miałam przez całą podstawówkę i gimnazjum wysoką średnią.
Ale uczyłam się dla siebie nie dla ocen, nigdy o nie nie prosiłam "bo zabraknie do paska", więc śmieszy mnie uczenie dla pieniędzy czy wakacji.
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
Ostatnio zmieniony przez Frieda 2008-06-15, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
ja miałam pasem w podstawówce w 4,5 i 6 klasie.. natomiast w gimnazjum już nie mam. Chyba nikt z mojej klasy nie bedzie miał paska teraz na koniec roku szkolnego..
_________________ Pozdro dla swistu;]
Prawdziwa przyjaźń istnieje wtedy,
gdy człowiek nie ma nic, bo wówczas przyjaźń jest jego największym skarbem..;]
confusion
Wysłany: 2008-06-29, 18:36
od podstawowki do gim teraz w LO moglam miec nawet z 2 z matmy ale nie poszlam do nauczycielki prosic o podwyzszenie stopnia - dla mnie wstyd nigdy nie bede lizac dupy nauczycielom ;/
_________________ The words rot and fall away... ;/;/
Life isn't just a bowl of cherries... ;/
Think before you make up your mind... ;/
Kiedyś różnie to bywało, ale teraz miałam pasek. Nawet bez większego trudu. Mama zawsze mi mówiła, że jestem zdolnym leniem. Ale mi nigdy na niczym nie zależało. Po prostu lubię słuchać ludzi.
_________________ Gdyby pomidory miały być melonami, by wyglądały bardzo głupio. Nie rozumiem więc, czemu jedni udają innych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.