osiem lat podstawowki plus pierwsza i druga klasa liceum Dwie nastepne totalny odwrot Nawet dwa nieklasyfikowania na semestr z powodu wagarow Heheheh no coż...
_________________ Wczoraj jest historią...
Jutro jest tajemnicą..
Dziś jest darem..
Ja miałem 5,6 klasa podstawówki. Potem 1,2 klasę Gimnazjum olałem. 3 olałem jeszcze bardziej ,ale jakoś tą średnią 5.0 miałem. No i od tej pory nigdy ( i już się tego nie doczekam).
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
_________________ Człowiek nie może żyć bez miłości. Człowiek pozostaje dla siebie istotą niezrozumiałą, jego życie jest pozbawione sensu, jeśli nie objawi mu się Miłość, jeśli nie spotka się z Miłością, jeśli jej nie dotknie i nie uczyni w jakiś sposób swoją, jeśli nie znajdzie w niej żywego uczestnictwa.
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Lip 2006 Posty: 52 Skąd: z drugiego końca
Wysłany: 2006-07-21, 08:41
Co tu dużo mówić...
W każdej klasie oprócz I liceum miałam świadectwo z paskiem. Nie liczę też pierwszych klas podstawówki bo tam swiadectw z paskiem nie ma. Zobaczymy co teraz będzie w III liceum. Mam nadzieję że średnia 5,0
Raz, tylko w tym roku na zakonczenie gimnazjum. Chrzanie te srednie, dla mnie sa nic nie warte.. ale w tym roku 4 punkty dawali wiec nabilem oceny. A tak w przecietnym, szarym roku szkolnym po co nabijac oceny z niepotrzebnych przedmiotow? Lepiej rozwijac zainteresowania.
_________________ Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today
-----------------------------
JID: asmo@jabber.gda.pl
jak mozesz konczyc gimnazjum w wieku 15 lat (cos tu jest nie tak )
A moge.. Widzisz, rok trwa 12 miesiecy. Rok szkolny konczy sie w czerwcu - 6 miesiacu, a zaczyna w 9. Mozna z tego wywnioskowac, ze urodzilem sie miedzy 6 (sama koncowka), a 12 miesiacem. Jak widzisz, wciaz mam 15 lat. I tak do 7 grudnia..
_________________ Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today
-----------------------------
JID: asmo@jabber.gda.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.