Igloo np. Kończąc gimnazjum pasek to jest dodatkowe 7 pkt.
Zalezy gdzie/
u mnie jest 8.
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
a no widzisz. Za to u mnei za szóstkę jest 16 punktow a u Ciebie 20.. za 5 jest u mnei 13 a u ciebie chyba 16
na 200 punktow mam 155/163. W jednej szkole nie zaliczyli mi moich osiagnieć:/
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Cuda i dziwy, edukacja szwankuje. Może za parę lat udoskonalą wszystko
ekhm, za moich czasów [xD] za pasek dawano tylko 3 pkt. ech ;-]
za 6 - 20 pkt
za 5 - 18 pkt
i tak dalej
a maxymalna liczba pkt to było 100 ;]
a tak poza tym, pasek chyba nie jest w gimnazjum tak bardzo potrzebny. NAjgorzej jest go zdobyć w klasie maturalnej, kiedy warto, bo niektóre uczelnie aż 10 pkt dają.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Ja też czerwony pasek miałam tylko raz w szkole podstawowej. Wtedy jakoś się udało ze wszystkich przedmiotów, a potem było trochę gorzej- matematyka i fizyka to dla mnie czarna magia
Ja miałam dwa razy w podstawówce, w gimnazjum zawsze mi trochę brakowało, a teraz przez dwa lata liceum to o pasku nawet nie marze. Średnia powyżej 4 na pasek nie wystarczy
_________________ Marzenie podąża swoim szlakiem, nawet jeśli uważa się je za myśl.
Miałam w każdej klasie SP, a teraz po skończeniu pierwszej klasy gimnazjalnej, brakło mi kilka dziesiątych do przyjętej średniej. Ach te ścisłe przedmioty..
Pasek miałem w IV klasie SP oraz w III klasie gimnazjum. Teraz w liceum będzie gorzej, za sobą mam pierwszą klasę, którą potraktowałem bardzo niepoważnie. Najgorsze są przedmioty humanistyczne. Mało bym nie zdał. Ale I klasię gimnazjum też ledwo zdałem, gdy o III tego powiedzieć z pewnością nie mogłem.
Ja się muszę pochwalić,że miałam od 4 klasy podstawówki aż do 3 klasy gimnazjum (i zawsze powyżej 5,0:P).Niestety, w liceum (nie byle jakim liceum:D warto dodać) zaczęły się schody i o pasku mogę tylko pomarzyć (chociaż kto wie co przyniesie 2 klasa ..)ale średnia powyżej 4,0 jest!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.