Forum Dyskusyjne :: Ciekawa edukacja

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Polecamy: prawo szkolenia

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Edukacja » Ciekawa edukacja

Ciekawa edukacja
Autor Wiadomość

lukivip16 

Wysłany: 2007-08-26, 16:55   Ciekawa edukacja

Dla mnie najciekawszą edukacją jest edukacja finansowa, dlatego że dzieki tej wiedzy nie będe sie borykał z finansami po ukończeniu szkoły,a wiecie dlaczego, ponieważ te książki napisali milionerzy czyli ludzie któzy osiągneli sukces w życiu czyli to co ja chce osiągnąć :)

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2007-08-26, 19:11   

Nie bądź taki pewien że Ci też sie uda, bo czytasz ksiązki które napisali milionerzy - tysiące ludzi je czyta tak samo jak Ty, a wszyscy milionerami nie będą.

lukivip16 

Wysłany: 2007-08-26, 19:35   

Oj no tu musze koleżanke rozczarować z tym, że mi sie nie uda, ponieważ działając według pewnych zasad i wgóle zmieniając swoje myślenie jesteśmy w stanie osiągnąć każda każdą rzecz o jakiej pomyślimy więc dla mnie niema rzeczy niemożliwych a i mam wspaniałych nauczycieli także iwesz sukces gwarantowany

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2007-08-26, 19:39   

lukivip16 napisał/a:
Oj no tu musze koleżanke rozczarować z tym, że mi sie nie uda, ponieważ działając według pewnych zasad i wgóle zmieniając swoje myślenie jesteśmy w stanie osiągnąć każda każdą rzecz o jakiej pomyślimy więc dla mnie niema rzeczy niemożliwych a i mam wspaniałych nauczycieli także iwesz sukces gwarantowany
życze powodzenia, ale naprawde ostrzegam żebyś sie nie przeliczył.

lukivip16 

Wysłany: 2007-08-26, 20:12   

Dzieki ale słuchaj spokojnie moge ci wytłumaczyć pewne róznice które może są dla ciebie teraz nie jasne i moze niejasne jest to co ja tutaj pisze. Bo patrz nie osiągniesz żeczy których jeszcze niemasz nie robiąc żeczy których dotąd jeszcze nie robiłaś.

[ Dodano: 2007-08-26, 21:15 ]
Bo jak mówiłas wiele ludzi czyta książek i tak nie są bgaci pamiętaj pienądze same w sobie nie są żadnym bogactwem bo mając pieniądze i mozęsz byść bogatym a możesz byść biednym największym bogractwem na świecie jest Mądrość bo człowiek głupi mając troche kasy odrazu ją wydaje i staje sie jeszcze biedniejszy niz był a czlowiek mądry wie co zrobić z pieniędzmi aby ich nie brakowało

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2007-08-26, 20:21   

lukivip16 napisał/a:
żeczy
rzeczy. tak żebyś był mądrzejszy :rotfl: pamietaj, że pomogłam, jak już będziesz bogaty to podziel się kasą - pomogłam :oczami:

lukivip16 

Wysłany: 2007-08-26, 20:22   

Powiem jeszcze prawdziwą POTĘGĄ BOGATYCH jest FINANSOWA INTELIGENCJA to czyni ich bogatymi nie te miliony, które posiadają lecz właśnie wiedza!!!!!!

[ Dodano: 2007-08-26, 21:25 ]
Dzieki za poprawke błąd jak nic :) A podzielił bym sie z Tobą kasą lecz po co jak moge ci pokazać jak sama możesz byść bogata czy to nie jest korzystniesza oferta ??

Anii09 
PaDfOoT :P

Wysłany: 2007-10-11, 16:48   

ehh... no cóż...
a czego np. się uczysz??

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-10-11, 17:18   

:rotfl:

bogaci sa bogaci, bo biedni kupuja ich ksiazki i czytaja bzdury, ktore tam powipisywali....

A tak na marginesie, to po co wlasciwie chcesz byc bogaty?
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

Predjinho 

Wysłany: 2007-10-16, 17:58   

żeby być bogatym to trzeba się dużo uczyć i to dobrze. a żeby się uczyć dobrze treba zdobywać wiedzę. a najłatwiej mozna ją zdobyc w necie. ostatnio widziałem kilka naukowych filmów bardzo fajnych na telewizji Planete. naprawde były bardzo ciekawe.

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-10-17, 08:21   

Też chcę osiągnąć sukces finansowy, też chcę nauczyć się sztuki inwestowania i błyskotliwego poruszania się po indeksach. Byłam na wielu szkoleniach z zakresu funduszy inwestycyjnych, ale ciągle raczkuję.
Bo niesttey to nie jest takie łatwe. Tu nie wystarczą chęci, postanowienie i mądre książki.

Mimo to - powodzenia Ci zyczę.

Odpowiedz do tematu