lukivip16
Wysłany: 2007-08-26, 16:55 Ciekawa edukacja
Dla mnie najciekawszą edukacją jest edukacja finansowa, dlatego że dzieki tej wiedzy nie będe sie borykał z finansami po ukończeniu szkoły,a wiecie dlaczego, ponieważ te książki napisali milionerzy czyli ludzie któzy osiągneli sukces w życiu czyli to co ja chce osiągnąć
Nie bądź taki pewien że Ci też sie uda, bo czytasz ksiązki które napisali milionerzy - tysiące ludzi je czyta tak samo jak Ty, a wszyscy milionerami nie będą.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
lukivip16
Wysłany: 2007-08-26, 19:35
Oj no tu musze koleżanke rozczarować z tym, że mi sie nie uda, ponieważ działając według pewnych zasad i wgóle zmieniając swoje myślenie jesteśmy w stanie osiągnąć każda każdą rzecz o jakiej pomyślimy więc dla mnie niema rzeczy niemożliwych a i mam wspaniałych nauczycieli także iwesz sukces gwarantowany
Oj no tu musze koleżanke rozczarować z tym, że mi sie nie uda, ponieważ działając według pewnych zasad i wgóle zmieniając swoje myślenie jesteśmy w stanie osiągnąć każda każdą rzecz o jakiej pomyślimy więc dla mnie niema rzeczy niemożliwych a i mam wspaniałych nauczycieli także iwesz sukces gwarantowany
życze powodzenia, ale naprawde ostrzegam żebyś sie nie przeliczył.
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
lukivip16
Wysłany: 2007-08-26, 20:12
Dzieki ale słuchaj spokojnie moge ci wytłumaczyć pewne róznice które może są dla ciebie teraz nie jasne i moze niejasne jest to co ja tutaj pisze. Bo patrz nie osiągniesz żeczy których jeszcze niemasz nie robiąc żeczy których dotąd jeszcze nie robiłaś.
[ Dodano: 2007-08-26, 21:15 ]
Bo jak mówiłas wiele ludzi czyta książek i tak nie są bgaci pamiętaj pienądze same w sobie nie są żadnym bogactwem bo mając pieniądze i mozęsz byść bogatym a możesz byść biednym największym bogractwem na świecie jest Mądrość bo człowiek głupi mając troche kasy odrazu ją wydaje i staje sie jeszcze biedniejszy niz był a czlowiek mądry wie co zrobić z pieniędzmi aby ich nie brakowało
rzeczy. tak żebyś był mądrzejszy pamietaj, że pomogłam, jak już będziesz bogaty to podziel się kasą - pomogłam
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
lukivip16
Wysłany: 2007-08-26, 20:22
Powiem jeszcze prawdziwą POTĘGĄ BOGATYCH jest FINANSOWA INTELIGENCJA to czyni ich bogatymi nie te miliony, które posiadają lecz właśnie wiedza!!!!!!
[ Dodano: 2007-08-26, 21:25 ]
Dzieki za poprawke błąd jak nic A podzielił bym sie z Tobą kasą lecz po co jak moge ci pokazać jak sama możesz byść bogata czy to nie jest korzystniesza oferta ??
bogaci sa bogaci, bo biedni kupuja ich ksiazki i czytaja bzdury, ktore tam powipisywali....
A tak na marginesie, to po co wlasciwie chcesz byc bogaty?
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
żeby być bogatym to trzeba się dużo uczyć i to dobrze. a żeby się uczyć dobrze treba zdobywać wiedzę. a najłatwiej mozna ją zdobyc w necie. ostatnio widziałem kilka naukowych filmów bardzo fajnych na telewizji Planete. naprawde były bardzo ciekawe.
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-10-17, 08:21
Też chcę osiągnąć sukces finansowy, też chcę nauczyć się sztuki inwestowania i błyskotliwego poruszania się po indeksach. Byłam na wielu szkoleniach z zakresu funduszy inwestycyjnych, ale ciągle raczkuję.
Bo niesttey to nie jest takie łatwe. Tu nie wystarczą chęci, postanowienie i mądre książki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.