Wysłany: 2008-03-03, 17:26 biologia podstawowa a rozszerzona, prosze o radę!
Mam ogromny sylemat... Jestem w 2 klasie LO na profilu z poszerzona historia.... Ale problem w tym, ze nie jest to zbyt trafny moim zdaniem wybor:/ Maturę chciałabym zdawac z biologii.... Tylko nie wiem czy dam sobie radę z rozszerzoną, nawet z korepetycjami... Jest bardzo duza róznica między poziomami? Jestem w kropce.
roznica jest taka, ze tematy sa bardziej rozwiniete oraz jest ich sporo wiecej (tym bardziej ze rozsz. ma wiecej godzin w systemie)
ale od czego sa korki, kursy itp
papaja
Wysłany: 2008-03-06, 21:04
to moze zmien profil na 3klase? a w domu sama przerobisz 1 i 2... z reszta... w 3kl. kazdy musi przerabiac material sam jeszcze raz bo niewiele sie pamieta z 1klasy... a biologia to przedmiot do ktorego nie potrzeba nauczyciela tylko wiele pracy w nauce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.