Nie napisalem "odbierac prawa" tylko "prawa przetrwac".
Wyobraz sobie zwiazek darzacych sie miloscia ludzi i brak sexu....predzej czy pozniej taki zwiazek ulega rozpadowi a to dlatego, ze na slowo sex niektorzy ludzie dostaja gesiej skorki.
Jezeli ktos odpowiada ze - nie - dla mnie znaczy ze nie kochal chyba naprawde bezinteresownie . Ja jestem , a wlasciwie my jestesmy przykladem na to ze zwiazek bez seksu moze istniec i miec sie bardzo dobrze . Oczywiscie nie na zawsze taki post , kiedys przychodzi czas na pozwolenie i zaufanie , bo tym chyba jest seks . Ale fajnie kiedy facet umie czekac , dajac ci szacunek czasem i kochac w tobie niewinnosc . POZDRAWIAM wszystkich an forum : )
_________________ Kobiety niczego by nie zadaly , gdyby kochano je jak tego pragna...
Co¶ w tym jest ale dreczy mnie pytanie. czy jest mozliwy zwiazek bez sexu? wedlug mnie jest tylko musi to byc prawdziwe szczere uczucie. Kochasz kogos nie za cos tylko za to ze jest i to sie liczy.
Zgadzam siê z Tob± ca³kowicie. Dodam tylko, ¿e w dzisiejszym ¶wiecie bez uprawiania tej czynno¶ci mi³o¶æ nie istnieje. To fa³sz, w którym siê pogr±¿aj±. Nieliczni inaczej my¶l±. Tak ju¿ sie przyjê³o, i mówi±c im to, nigdy siê z tob± nie zgodz±.
_________________ "Should I stay or should I go?"
*faris
Do³±czy³a: 26 Lis 2006 Posty: 1920 Sk±d: sercem z L.
Wys³any: 2007-05-12, 11:12
Artuuro23 napisa³/a:
czy jest mozliwy zwiazek bez sexu?
W sumie to na pocz±tku wiêkszo¶æ zwi±zków jest bez seksu ; >
A potem to ju¿ to ró¿nie bywa. Jedni nie s± gotowi przez d³ugi czas, inni od pocz±tku chc± seksu...
Ja bym siê nie obrazi³a jakbym spotka³± takiego który bêdzie d³uuuuuuuuuuuuugo czekaæ. No, pomarzyæ zawsze mo¿na.
_________________ Muminki Ciê ¶ledz±...
zabij±...
i zjedz±!
Mumiiiiinki!
to ja jestem aseksualna w takim razie. mnie do tego w ogóle nie ci±gnie, wiêc nie zrozumiem choæbym chcia³a.
to ulegnie zmianie, zapewniam. moze po prostu nie trafialas na odpowiednich facetow?
albo znajdziesz takiego, na widok ktorego Twoje kolana zmiekna, albo po prostu bedziesz starala sie znalezc takiego, ktory jest podobnie 'aseksualny'. ja obstaje przy pierwszym, to dalece bardziej prawdopodobne, wierz mi.
w kazdym z nas drzemie diabel, jednakze kazdy diabel potrzebuje bod¼ca do dzia³ania. ;-]
_________________ "tu gdzie mnie nie ma ¶wiat umiera
i o lito¶æ blaga ka¿de drzewo kamieñ ksi±¿ka rym"
*faris
Wys³any: 2007-05-12, 15:05
Mordred napisa³/a:
to ulegnie zmianie, zapewniam
nie zapewniaj czego¶ czego nie mo¿esz xD
Mordred napisa³/a:
moze po prostu nie trafialas na odpowiednich facetow?
nie. po prostu w ogóle na nich nie trafiam. o!
Mordred napisa³/a:
albo znajdziesz takiego, na widok ktorego Twoje kolana zmiekna
kolana to ja muszê mieæ twarde.
Mordred napisa³/a:
albo po prostu bedziesz starala sie znalezc takiego, ktory jest podobnie 'aseksualny'.
nie, po co mi podobizna niby ?
Mordred napisa³/a:
jednakze kazdy diabel potrzebuje bod¼ca do dzia³ania
no w³a¶nie diabe³ to sobie i bez bod¼ca poradzi.
zabij±...
i zjedz±!
Mumiiiiinki!
Wiek: 58 Do³±czy³a: 01 Maj 2007 Posty: 798 Sk±d: ciemna dolina
Wys³any: 2007-05-12, 15:32
Galaxy napisa³/a:
Seks jest dope³nieniem, bez którwego mo¿na zyc d³ugie lata.
Rano boskie a próbowa³a¶ ?? Bo chyba nie wiesz o czym mówisz. Jestem pe³noletnia i z du¿ym przekonaniem twierdze ¿e nie ma mo¿liwo¶ci na zwi±zek bez seksu.
[ Dodano: 2007-05-12, 15:35 ]
Galaxy napisa³/a:
mój facet nie.. nie uprawiamy seksu a jeste¶my ze sob± ponad 7 miesiêcy i jest nam ze sob± cudownie.
Albo jeste¶ potwornie brzydka albo Twój facet jest utajonym gejem.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w b³±d. Je¶li mo¿esz udawaj, ¿e nie mo¿esz; je¶li dasz znaæ, ze chcesz wykonaæ jaki¶ ruch, nie wykonuj go; je¶li jeste¶ blisko, udawaj, ¿e¶ daleko; je¶li wróg jest ³asy na ma³e korzy¶ci, zwabiaj go; je¶li w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; je¶li jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoj±; je¶li jest silny, unikaj go; je¶li jest cholerykiem, rozw¶cieczaj go; " Sun Tzu
faris, chyba jeszcze nie spotkala¶ tego przy którym za przeproszeniem robi Ci sie miêko..te¿ uwa¿±m ¿e ch³opak powinien troche zaczekaæ ale uwa¿am ze przez 15 miesiêcy jeste¶my w stanie na tyle dobrze siebie poznaæ zeby stwierdzic czy ten kto¶ nas poci±ga czy nie je¶li nei to lepiej po szukajmy sobie innego obiektu westchnien
_________________ "W ¯YCIU MO¯NA LICZYÆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
*faris
Wys³any: 2007-05-12, 15:57
karda90, ju¿ napisa³am, jestem aseksualna.
zabij±...
i zjedz±!
Mumiiiiinki!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.