Forum Dyskusyjne :: Zwi±zek bez sexu?

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Uczucia » Zwi±zek bez sexu?

Zwi±zek bez sexu?
Autor Wiadomo¶æ

Kiyoko 
Z³a natura

Do³±czy³a: 29 Mar 2007
Sk±d: z drugiej strony

Wys³any: 2007-04-23, 17:06   

Galaxy napisa³/a:
Seks jest dope³nieniem, bez którwego mo¿na zyc d³ugie lata

A Ty rozumiem z do¶wiadczenia to piszesz... jeste¶ w takim zwi±zku i przetrwa³a¶ to wszystko dlatego siê tak wywy¿szasz "panienko Bêdê Kocha³a Zawsze I Wszêdzie Bez Wzglêdu Na Okoliczno¶ci Bo Jestem Idealna A Wszyscy Którzy Maja Inne Zdanie S± Gorsi"

Galaxy napisa³/a:
zyczê szczê¶cia z takim podej¶ciem. Bo to wygl±da tak, ¿e jak bêdziesz w ci±¿y to w pewnym okresie ju¿ nie bardzo bêdzie jak siê kochaæ fizycznie i co?

je¶li wed³ug Ciebie zwi±zek koñczy siê na ci±¿y to ¿yczê szczê¶cia w takim podej¶ciu xDA choroby siê przezwyciê¿a i nie dopowiadaj sobie ideologii to tego co napisa³am… W temacie nie by³o nic poza pytaniem, ¿adnych dodatkowych okoliczno¶ci… odnios³am siê do pytania.

miss irony napisa³/a:
To s± sytuacje bardzo ekstremalne, ktorych Kiyoko nie bra³a pod uwagê

dziêkujê
A bogowie graj± w ko¶ci i nie pytaj± wcale czy chcesz przy³±czyæ siê do gry (. . . ) Bogowie kpi± sobie z twojego pouk³adanego ¿ycia (. . . ) nie przejmuj± siê zbytnio ani naszymi planami na przysz³o¶æ ani oczekiwaniami. Gdzie¶ we wszech¶wiecie rzucaj± ko¶ci i przypadkiem wypada twoja kolej. I odt±d zwyciê¿yæ lub przegraæ - to tylko kwestia szczê¶cia.
Borys Pasternak

Galaxy 
ma³a wielka dusza

Do³±czy³a: 10 Lip 2006
Sk±d: Dêbica

Wys³any: 2007-04-23, 17:23   

Kiyoko napisa³/a:
A Ty rozumiem z do¶wiadczenia to piszesz... jeste¶ w takim zwi±zku i przetrwa³a¶ to wszystko dlatego siê tak wywy¿szasz "panienko Bêdê Kocha³a Zawsze I Wszêdzie Bez Wzglêdu Na Okoliczno¶ci Bo Jestem Idealna A Wszyscy Którzy Maja Inne Zdanie S± Gorsi"

wcale tak nie uwa¿am. Wyrazi³am jedynie swoje zdanie Kiyoko, spokojnie:) nie naskakujê na Ciebie ani nie chcê Ci niczego wmowiæ. Masz swoje zdanie i masz do niego prawo , tak jak ja mam prawo do swego:) Nie ka¿dy zwi±zke koñczy siê ci±¿±, ale mówie o zwi±zku dwojga ludzi na ca³e ¿ycie, a to normalne, ¿e moga chcieæ mieæ dzieci i jesli taka okoliczno¶æ zajdzie to po prostu od pewnego czasu ci±zy nie ³atwo jest siê seksiæ. To wszystko:)

Kiyoko napisa³/a:
choroby siê przezwyciê¿a

nie zawsze siê da.

Asioczek 

Do³±czy³a: 19 Sty 2007
Sk±d: ¦l±sk

Wys³any: 2007-04-23, 20:28   

Mordred napisa³/a:
Asioczek napisa³/a:
sex po slubie?? chyba nikt juz tego nieprzestrzega. . .

no jak to kurde nie, seks przed slubem i koniec?

to juz rozumiem, czemu wiekszosc populacji forum jest przeciwko slubowi koscielnemu. ah, robaczki.

nie ty buraku sa ludzie ktorzy 'kochaja' sie fizycznie dopiero po slubie takie maja zasady niewiem czy to katolickie niewiem bo niejestem

*Tofman 
absztyfikant!

Do³±czy³: 06 Lut 2007
Sk±d: Oszo³omiasto!

Wys³any: 2007-04-23, 20:49   

yyy.. niewiem jak ale jak bylem mlodydszy

to spotykalem zwiazki bez sexu ale z milosci

teraz spotykam razcej zwiazki bez milosci dla samego sexu :rotfl:

oczuwisice to poza normalnymi w ktorych jest rownawaga bo wszytsko jest czlowiekowi potrzebne i sex i milosc tylko czasami zdarzaja sie tacy ktorzy niedorosli niestety ani do sexu ani do milosci - i niechodzi mi tu o wiek :]

Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-04-23, 20:50, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

*Alexandra* 
niepowtarzalna

Do³±czy³a: 25 Lut 2007
Sk±d: *CK*

Wys³any: 2007-04-23, 20:54   

Jak to kiedys ktos napisal madrze ze sex jest sztuka sztuki sie nie uprawia sztuke sie tworzy.....mi³o¶æ jest sztuka a sex powinien byc poglebieniem uczucia ,upiekszeniem tej sztuki...
Sadze ze taki zwiazek bylby niepelny poniewaz watpie zeby ludzie ktorzy jakis dlugi czas sa ze soba i nie uprawiaja seksu znali sie na tyle,mogli o wszystkim porozmawiac,nie krepowaliby sie siebie i byli az tak blisko jak ci ktorzy sie kochaja (mam na mysli po jakims tam dlugim czasie rozpoczynaja wspolzycie) ale to tylko moja skromne zdanie...
Ostatnio zmieniony przez *Alexandra* 2007-04-23, 20:57, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

#luba 
puella pulchara

Do³±czy³a: 22 Gru 2006
Sk±d: zza 7 gór, 9 rzek

Wys³any: 2007-04-24, 08:03   

Asioczek napisa³/a:
a sex po slubie?? chyba nikt juz tego nieprzestrzega. . .

przestrzega wyobra¼ sobie...
"Jakkolwiek bym siê nie stara³, nie potrafiê ju¿ znale¼æ siê z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choæby rozsi±¶æ siê wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporz±dek; meble poprzestawiano, ¿arówka siê przepali³a, strzêpy przesz³o¶ci walaj± siê po pod³odze."

Nabokov Rozpacz

Kiyoko 
Z³a natura

Wys³any: 2007-04-24, 08:11   

luba napisa³/a:
przestrzega wyobra¼ sobie...

luba, chcesz o tym porozmawiaæ

Ok, s± zwi±zki, które utrzymuj± siê bez seksu, mój kolega twierdzi ¿e fizjologia (w³±czaj±c seks) to jedna z gorszych kar boskich
A bogowie graj± w ko¶ci i nie pytaj± wcale czy chcesz przy³±czyæ siê do gry (. . . ) Bogowie kpi± sobie z twojego pouk³adanego ¿ycia (. . . ) nie przejmuj± siê zbytnio ani naszymi planami na przysz³o¶æ ani oczekiwaniami. Gdzie¶ we wszech¶wiecie rzucaj± ko¶ci i przypadkiem wypada twoja kolej. I odt±d zwyciê¿yæ lub przegraæ - to tylko kwestia szczê¶cia.
Borys Pasternak

#luba 
puella pulchara

Wys³any: 2007-04-24, 14:06   

Kiyoko napisa³/a:
luba, chcesz o tym porozmawiaæ

jasne, ¿e chcê

Kiyoko napisa³/a:
Ok, s± zwi±zki, które utrzymuj± siê bez seksu

ano s±
Kiyoko napisa³/a:
mój kolega twierdzi ¿e fizjologia (w³±czaj±c seks) to jedna z gorszych kar boskich
omg xD
poznaj mnie z nim, chcia³abym zobaczyæ to idywiduum
"Jakkolwiek bym siê nie stara³, nie potrafiê ju¿ znale¼æ siê z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choæby rozsi±¶æ siê wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporz±dek; meble poprzestawiano, ¿arówka siê przepali³a, strzêpy przesz³o¶ci walaj± siê po pod³odze."

Nabokov Rozpacz

+/-

Do³±czy³: 09 Gru 2006

Wys³any: 2007-04-24, 14:50   

simarik napisa³/a:
Jak siê kocha to równie¿ siê po¿±da, je¿eli cielesno¶æ zosta³a by wykluczona ze zwi±zku to z czasem zniknê³o by zainteresowanie, mo¿e i by³oby to jakie¶ inne, nowe, dla niektórych nawet piêkne, tylko po co sobie odmawiaæ przyjemno¶ci, poznaæ kogo¶ w 50% jak mo¿na w 100, czerpaæ rado¶æ ze zwi±zku z niedosytem, ograniczaæ siê do czystego bycia bez próby odkrycia.

w³a¶nie tak.

bez seksu siê nie da.

podziekowania dla
s.i.m...., w koncu rozumiem

#Mordred 
logiczny diabe³

Do³±czy³: 19 Lis 2005
Sk±d: ósme piêtro

Wys³any: 2007-04-24, 15:00   

to troche moze zbyt radykalne stwierdzenie, ale w pewnym wieku zwiazek bez seksualnosci za bardzo zaczyna przypominac "tylko" przyjazn.

#luba 
puella pulchara

Wys³any: 2007-04-24, 15:04   

Mordred napisa³/a:
to troche moze zbyt radykalne stwierdzenie, ale w pewnym wieku zwiazek bez seksualnosci za bardzo zaczyna przypominac "tylko" przyjazn.

nie jest zbyt radykalne, masz s³uszno¶æ (nie ka¿cie mi tego powtarzaæ)
ale to dopiero po d³ugim czasie, kiedy po¿±danie siê wypala.... a tu jest mowa o zwi±zkach m³odych, w wielu przypadkach o takich, które nie przetrfaj± nawet kilku lat niestety

Nabokov Rozpacz

Vampire 

Do³±czy³a: 19 Kwi 2007
Sk±d: piek³o

Wys³any: 2007-04-24, 15:07   

Asioczek napisa³/a:
sex po slubie?? chyba nikt juz tego nieprzestrzega. .

có¿, mój znajomy ukoñczy³ dwudziesty trzeci rok ¿ycia, z niejedn± dziewczyn± by³, ale jego katolicyzm jest tak g³êboki, ¿e seksu przed ¶lubem nie uznaje.

Mordred napisa³/a:
w pewnym wieku zwiazek bez seksualnosci za bardzo zaczyna przypominac "tylko" przyjazn.

tak, jednak powinienes pogrubiæ w pewnym wieku, bo nastolatki kupuj± Bravo i nasi±kaj± tymi bzdurami zdemoralizowanej bezmózgiej m³odzie¿y niemieckiej.

#luba 
puella pulchara

Wys³any: 2007-04-24, 15:11   

Vampire napisa³/a:
bo nastolatki kupuj± Bravo i nasi±kaj± tymi bzdurami zdemoralizowanej bezmózgiej m³odzie¿y .

no i o to w³±¶nie siê rozchodzi... ¯e najwiêcej na ten temat do powiedzenia maj± nastolateczki....
Zwi±zek dwóch doros³ych i dojrza³ych ludzi funkcjonuje nieco inaczej ni¿ zwi±zek gimnazjalistów....
I tu pojawia siê pewien dysonas, bo chyba sex nie jest w obu przypadkach zjawiskiem pozytywnym, pog³êbiaj±cym i uzupe³niaj±cym zwi±zek....

Nabokov Rozpacz

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Do³±czy³a: 03 Pa¼ 2006
Sk±d: Z Piek³a

Wys³any: 2007-04-25, 11:09   

Mordred napisa³/a:
pewnym wieku zwiazek bez seksualnosci za bardzo zaczyna przypominac "tylko" przyjazn.
otó¿ to. Sex jest dope³nieniem ¶wietnego zwi±zku wiêc stwierdzenie, ¿e mozna ¿yc w zwiazku bez sexu jest nie dokoñca sprawdzony.

'' - Ludzie przybieraj± wci±¿ nowe maski...
- A co kryje siê pod tymi maskami?
- Ca³a masa gówna. ''

Nisia 

Do³±czy³a: 16 Lut 2007

Wys³any: 2007-04-25, 15:15   

Nie wyobra¿am sobie d³u¿szego zwi±zku bez seksu. To ju¿ prêdzej przyja¼ñ ;)

#Magda 
z przymru¿eniem oka

Do³±czy³a: 14 Sie 2006
Sk±d: Kraków!

Wys³any: 2007-04-25, 15:17   

w moim przypadku to niemozliwe.
a za innych siê nie wypowiadam.

Miscuamacus 

Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Sk±d: Katowice

Wys³any: 2007-04-25, 18:43   

Zgadzam sie z Toba :) zwiazek bez sexu nie ma prawa przetrwac.

Kiyoko 
Z³a natura

Wys³any: 2007-04-25, 19:49   

Miscuamacus napisa³/a:
zwiazek bez sexu nie ma prawa przetrwac

buhaha

a kto to prawo odbiera ja siê pytam?
Borys Pasternak

#Mokra 
Bobson

Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006
Sk±d: z doliny muminkow

Wys³any: 2007-04-25, 19:51   

Cytat:
a kto to prawo odbiera ja siê pytam?

natura ludzka

Kiyoko 
Z³a natura

Wys³any: 2007-04-25, 20:06   

to, co jest uznawane za "ludzk± naturê" mo¿e siê zmieniaæ wraz ze zmieniaj±cymi siê warunkami spo³ecznymi... w naszych warunkach przyznajê Ci racjê.
Borys Pasternak

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
forum m³odzie¿owepozycjonowanieprojekty domów • Twoja FOTKA w internecie • Projekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.