Forum Dyskusyjne :: Zwi±zek bez sexu?

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Polecamy: hr szkolenia

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Uczucia » Zwi±zek bez sexu?

Zwi±zek bez sexu?
Autor Wiadomo¶æ

Ruget 
:*

Do³±czy³: 06 Sie 2006
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 2006-08-08, 17:58   

madzialenka napisa³/a:
swoim tempem...

rozumiesz ze to ma byc jak schody ze na poczatku pieszczoty (necking) potem petting a potem sex?

Witam Cie Go¶æ, po ciemnej stronie mocy :P

madzialenka 

Do³±czy³a: 25 Cze 2006
Sk±d: Olsztyn

Wys³any: 2006-08-08, 18:06   

moze byc i tak.... kazdy robi to tak jak chce... mozna przejsc odrazu do samego sexu... mozna poznac cialo przy tzw. "grach wstepnych"... wszystko zalezy od partnerow...

manson

Do³±czy³: 19 Sie 2006

Wys³any: 2006-08-23, 23:36   

Zwiazek bez seksu jest mozliwy.Wlasciwie to wszystko jest mozliwe.Zastanawiam sie tylko czy taki zwiazek nie bylby troche wybrakowany...Ale z drugiej strony,no to jak sie kogos kocha, to sie go dotyka. No a jak sie go dotyka,to sie czuje jakis dreszcz podniecenia,nie? Chyba,ze sie nosi grube rekawiczki... :ok:

Ruget 

Wys³any: 2006-08-23, 23:49   

jesli dla Ciebie zwiazek to dotykanie sie ... sry ale niektorym w wieku np 13-17 starcza trzymanie za reke i calowanie sie ...

drobiczek 
eeLOoo

Do³±czy³a: 16 Pa¼ 2005
Sk±d: Centrum :D

Wys³any: 2006-08-24, 21:21   

a moim skromnym zdaniem to taki zwi±zek jest mo¿liwy. Nie dla ka¿dego liczy siê tylko sex. Bo wydaje mi siê ze w zwi±zku o wiele wa¿niejsze jest oparcie, zaufanie, zrozumienie. I MI£O¦Æ... je¿eli obie strony siê kochaja, a jedna nie chce jeszcze tego robic to nie bêdzie to ¿adnym problemem... chyba ze jednej stronie zale¿y tylko na sexie

#bLu 
I dont like iT

Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2005
Sk±d: WarszawA

Wys³any: 2006-08-24, 21:30   

dobra jak macie po te 15 lat to co to za zwiazki, mi chodzi o zwiazki prawie doroslych ludzi (od 18 w goore) wiec nie wiem po co utrzymywac cos takiego, jesli ktos chce trzymac cnote do sloobu-ok, wtedy bez jesli obaj partnerzy sie na to godza jesli tak nei jest a ludzie sa ze soba i maja na siebie ochote TO PO CO NIBY?????

Ruget 

Wys³any: 2006-08-24, 22:20   

bLu, zadko to sie zdaza ale przyznam Ci racje :) bo to madre slowa :)

jak to kiedys ktos ladnie powiedzial Bog ak tworzyl kobiete dal jej wsystko to czego facetowi brakuje i teraz to wychodzi :)

Iwonka261 

Do³±czy³a: 21 Kwi 2007
Sk±d: okolice Gdañska

Wys³any: 2007-04-22, 19:14   

Ja nie wierzê w mi³o¶æ bez seksu... ch³opacy czêsto chc± udowodnienia swoich uczuæ

#luba 
puella pulchara

Do³±czy³a: 22 Gru 2006
Sk±d: zza 7 gór, 9 rzek

Wys³any: 2007-04-22, 19:21   

Cytat:
ch³opacy czêsto chc± udowodnienia swoich uczuæ

doros³y, inteligentny facet nigdy nie za¿ada³by takiego 'dowodu mi³o¶ci'

sex jest potrzebny w zwi.±zku, ale we wczesnym etapie, kiedy ma siê na¶cie lat i tak naprawde ca³e ¿ycie, nie wiadomo czy z w³a¶nie z t± osoba, z któr± zwi±zani jeste¶my, przed soba, sex nie jest niezbêdny, ¿eby zwi±zek istnia³
w³a¶nie to, czy przetrwa bez potrzeby wspomagania go cia³em, ¶wiadczy o jego warto¶ci

co nie zmienia faktu, ¿e sex jest wa¿ny xD
"Jakkolwiek bym siê nie stara³, nie potrafiê ju¿ znale¼æ siê z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choæby rozsi±¶æ siê wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporz±dek; meble poprzestawiano, ¿arówka siê przepali³a, strzêpy przesz³o¶ci walaj± siê po pod³odze."

Nabokov Rozpacz

Galaxy 
ma³a wielka dusza

Do³±czy³a: 10 Lip 2006
Sk±d: Dêbica

Wys³any: 2007-04-22, 19:37   

Iwonka261 napisa³/a:
Ja nie wierzê w mi³o¶æ bez seksu... ch³opacy czêsto chc± udowodnienia swoich uczuæ

mój facet nie.. nie uprawiamy seksu a jeste¶my ze sob± ponad 7 miesiêcy i jest nam ze sob± cudownie. Oczywi¶cie do pewnego czasu jest mo¿liwy taki uk³ad. Ale jest ok i nigdzie siê nam nie spieszy... mamy przed sob± ca³e ¿ycie. I kochamy siê bardzo.

#Mordred 
logiczny diabe³

Do³±czy³: 19 Lis 2005
Sk±d: ósme piêtro

Wys³any: 2007-04-23, 06:41   

Iwonka261 napisa³/a:
ch³opacy czêsto chc± udowodnienia swoich uczuæ

:rotfl:

jest tez cos takiego, jak "poczekam, az bedziesz gotowa". wspolczuje trafiania na tych drugich facetów, oni widocznie w akcie desperacji (có¿, ton±cy brzytwy siê chwyta) mysla, ze to im pomoze. i czasami, co zabawne, pomaga. ;-]

Kiyoko 
Z³a natura

Do³±czy³a: 29 Mar 2007
Sk±d: z drugiej strony

Wys³any: 2007-04-23, 08:54   

Wystarczy jeden odcinek którego¶ z amerykañskich seriali czy film, a ju¿ widzimy o co chodzi "m³odym zakochanym". Ostatnio wszystkie klasyczne prawdy o seksie wziê³y w ³eb. Wed³ug niektórych ortodoksów AIDS jest kar± za grzech seksu u nastolatków ale takie zagro¿enia przedma³¿eñskiego seksu s± iluzoryczne.
Ale to druga strona medalu

Wiêkszo¶æ ludzi myli pojêcie po¿±dania z pojêciem mi³o¶ci dochodz±ca do b³êdnego wniosku, ¿e siê kochaj± kiedy po¿±daj± siê fizycznie. Poci±g seksualny tworzy na krótko z³udzenie zwi±zku, a jednak bez mi³o¶ci ‘zwi±zek’ ten pozostawia obcych równie daleko jak byli wcze¶niej. Za¿y³o¶æ przejawiaj±ca siê w ³ó¿ku zmierza do stopniowego zaniku ale dojrza³a mi³o¶æ jest zjednoczeniem. W mi³o¶ci urzeczywistnia siê paradoks, ¿e dwie istoty staj± siê jedn± pozostaj±c mimo to dwiema istotami. Punkt kulminacyjny aktu p³ciowego, kiedy mê¿czyzna daje kobiecie swój orgazm, a kobieta bior±c daje siebie, otwiera wrota do swojej kobieco¶ci… tak¿e seks jest niezbêdny w prawdziwej, dojrza³ej mi³o¶ci.
A bogowie graj± w ko¶ci i nie pytaj± wcale czy chcesz przy³±czyæ siê do gry (. . . ) Bogowie kpi± sobie z twojego pouk³adanego ¿ycia (. . . ) nie przejmuj± siê zbytnio ani naszymi planami na przysz³o¶æ ani oczekiwaniami. Gdzie¶ we wszech¶wiecie rzucaj± ko¶ci i przypadkiem wypada twoja kolej. I odt±d zwyciê¿yæ lub przegraæ - to tylko kwestia szczê¶cia.
Borys Pasternak

¦wieta 
obrazki s±

Do³±czy³a: 25 Gru 2005
Sk±d: poznañ

Wys³any: 2007-04-23, 13:23   

Kiyoko napisa³/a:
Punkt kulminacyjny aktu p³ciowego, kiedy mê¿czyzna daje kobiecie swój orgazm, a kobieta bior±c daje siebie, otwiera wrota do swojej kobieco¶ci…
Nie wydaje mi sie by mezczyzna "dawal siebie" dochodzac, u mezczyzny jest on zbyt czesty bym mogla odczuwac jego wyjatkowosc. Moge go poprowadzic ku niemu z przyjemnoscia,ale"punkt kulminacyjny" sam w sobie jest typowa,egiostyczna przyjemnoscia ,ktora li i wylacznie ma przyniesc satysfakcje jemu. Nie mnie. Nie zyskuje na tym moja kobiecosc,ewentualnie jedynie proznosc.
Who's playing tricks on me?"

*Tofman 
absztyfikant!

Do³±czy³: 06 Lut 2007
Sk±d: Oszo³omiasto!

Wys³any: 2007-04-23, 13:47   

¦wiêtoszka napisa³/a:
.. wylacznie ma przyniesc satysfakcje jemu. Nie mnie. Nie zyskuje na tym moja kobiecosc,...

no chociaz jedna co zna swoje miejsce w stadzie :rotfl: :hyhy:

( wiem brutal ze mnie :rotfl: )

Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-04-23, 13:48, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

¦wieta 
obrazki s±

Do³±czy³a: 25 Gru 2005
Sk±d: poznañ

Wys³any: 2007-04-23, 14:05   

i vice versa Tofmanku, poza tym MOJ orgazm jest wyjatkowy i tez skupiam sie wtedy wylacznie na sobie. A myslalam,ze nie musze tego dopisywac :hyhy: Reasumujac, ograzmy sa wylacznie dla osob,ktore je przezywaja.
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez ¦wieta 2007-04-23, 14:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

#Mokra 
Bobson

Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006
Sk±d: z doliny muminkow

Wys³any: 2007-04-23, 14:36   

¦wiêtoszka napisa³/a:
poza tym MOJ orgazm jest wyjatkowy

nooo :rotfl:
¦wiêtoszka napisa³/a:
Reasumujac, ograzmy sa wylacznie dla osob,ktore je przezywaja.

mozna sie wymienia i kolekcjonowac w albumach :rotfl:
Kiyoko napisa³/a:
Wiêkszo¶æ ludzi myli pojêcie po¿±dania z pojêciem mi³o¶ci dochodz±ca do b³êdnego wniosku, ¿e siê kochaj± kiedy po¿±daj± siê fizycznie.

Alez oczywiscie, tylko dlaczego kiedy ktos mowi o tym wprost przyjmuje sie to jako zart? Ludzi tak rozumujac sa bardzo nie konsekwentni

Galaxy 
ma³a wielka dusza

Do³±czy³a: 10 Lip 2006
Sk±d: Dêbica

Wys³any: 2007-04-23, 16:23   

Kiyoko napisa³/a:
tak¿e seks jest niezbêdny w prawdziwej, dojrza³ej mi³o¶ci.

zyczê szczê¶cia z takim podej¶ciem. Bo to wygl±da tak, ¿e jak bêdziesz w ci±¿y to w pewnym okresie ju¿ nie bardzo bêdzie jak siê kochaæ fizycznie i co? Rozsypie siê Twój zwi±zek z facetem? Lub z jakich¶ innych przyczyn nie bêdziecie mogli uprawiaæ seksu, np. dlatego, ¿e on bêdzie mia³ chorobê genitaliów lub co¶ takiego i ni ebêdzie siê móg³ wyleczyæ szybko. I co zostawisz to, bo nie mo¿e Ci daæ siebie i orgazmu?

Seks jest dope³nieniem, bez którwego mo¿na zyc d³ugie lata. Jest potrzebny, by roz³adowywaæ swe napiêcie seksualne jakie rodzi sie naturalnie miêdzy dwojgiem kochaj±cych siê ludzi. Jest potrzebny równie¿ po to, a¿eby pokazaæ swe uczucia drugiej osobie bez s³ów, za pomoc± gry cia³a. Jets potrzebny by rodzi³y siê nowe isitoty i do tego, by móc cieszyæ siê daj±c przyjemno¶æ swej drugiej po³ówce. I do tego, by dope³niæ tych wszystkich s³ów i dowoód mi³o¶ci jakie sa w zwi±zku. Ale niekoniecznie mi³o¶æ umrze, lub ziw±zek siê rozpadnie kiedy zabraknie seksu. To zale¿y od charatkeru pary. Czasem mog³oby siê rozpa¶c tylko z uporu jednej z osób. Bo jedna nie chce a druga uwa¿a ¿e bez tego siê wszystko sypnie i sie sypie. Tylko dlatego, ¿e ta druga zbudowa³a w sobie takie podej¶cie. Z odpoweidnim podej¶ciem mo¿na i brak seksu prze¿yæ.
Ostatnio zmieniony przez Galaxy 2007-04-23, 16:25, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

*miss irony 

Do³±czy³a: 22 Cze 2006
Sk±d: z kosmosu

Wys³any: 2007-04-23, 16:49   

Galaxy napisa³/a:
Bo to wygl±da tak, ¿e jak bêdziesz w ci±¿y to w pewnym okresie ju¿ nie bardzo bêdzie jak siê kochaæ fizycznie i co? Rozsypie siê Twój zwi±zek z facetem? Lub z jakich¶ innych przyczyn nie bêdziecie mogli uprawiaæ seksu, np. dlatego, ¿e on bêdzie mia³ chorobê genitaliów lub co¶ takiego i ni ebêdzie siê móg³ wyleczyæ szybko. I co zostawisz to, bo nie mo¿e Ci daæ siebie i orgazmu?

To s± sytuacje bardzo ekstremalne, ktorych Kiyoko nie bra³a pod uwagê. Zapewne ;)
A ja cie kocham

Asioczek 

Do³±czy³a: 19 Sty 2007
Sk±d: ¦l±sk

Wys³any: 2007-04-23, 16:56   

zwiazek bez seksu no trudno to sobie wyobrazic po czasie kazdy tego chce z ta ukochana osoba , chce byc z nia najblizej jak sie da, a sex po slubie?? chyba nikt juz tego nieprzestrzega. . .

#Mordred 
logiczny diabe³

Do³±czy³: 19 Lis 2005
Sk±d: ósme piêtro

Wys³any: 2007-04-23, 16:59   

Asioczek napisa³/a:
sex po slubie?? chyba nikt juz tego nieprzestrzega. . .

no jak to kurde nie, seks przed slubem i koniec?

to juz rozumiem, czemu wiekszosc populacji forum jest przeciwko slubowi koscielnemu. ah, robaczki.

(pwnt?)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
forum m³odzie¿owepozycjonowanieprojekty domów • Twoja FOTKA w internecie • Projekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.