znam osoby które maj± wpojon± zasadê seks po ¶lubie i wcale mnie wypowied¼ Tibbiego nie dziwi, niektórzy ¿yj± tym ¿e zakazany owoc dopiero po ¶lubie, nie wyznajê jej, ale toleruje wstrzemiê¼liwo¶æ "innych", to takie oficjalne pozwolenie
Napewno zwi±zek bez sexu istnieje. Chyba, ¿e dróga po³ówka bardzo tego chce (zazwyczaj ch³opcy), to juz nie jest TAKI "zwi±zek". Po prostu on ciê za bardzo zachêca i nic z tego nie bêdzie..................
znam osoby które maj± wpojon± zasadê seks po ¶lubie i wcale mnie wypowied¼ Tibbiego nie dziwi, niektórzy ¿yj± tym ¿e zakazany owoc dopiero po ¶lubie, nie wyznajê jej, ale toleruje wstrzemiê¼liwo¶æ "innych", to takie oficjalne pozwolenie
Chcia³am tylko powiedzieæ, ¿e jestem p³ci ¿eñskiej
[ Dodano: 2006-07-11, 20:17 ]
MichaelMay napisa³/a:
Tibby napisa³/a:
Moim zdaniem mi³o¶æ trzeba uczciæ seksem (oczywi¶cie po ¶lubie)
Ja siê nie zgadzam...
Ale na co siê nie zgadzasz: na sex ¿eby uczciæ mi³o¶æ, czy na sex po ¶lubie?
wg.mnie taki zwiazek ma sznse ale tylko przez chwile bo w penym momecie ktores z patnerow bedzie chcialo poznac tego drugiego jak napisala simarik w 100%
_________________ byli wtedy jak m³ode lwy my¶leli ¿e ¶wiat bêdzie nale¿a³ do nich. byli wtedy tak blisko gwiazd...
Moim zdaniem mo¿e, ale tylko przez pewnien czas... Po d³u¿szym (choæby kilka lat) lub po krótszym czasie i tak skoñczy siê w ³ó¿ku... Po prostu jak dwie osoby siê kochaj± to w koñcu zapragn± byæ ze sob± tak blisko jak tylko mo¿na... I to ca³kiem normalne.
Mi³o¶æ bez seksu wystarczy do szczê¶cia.
Seks bez mi³o¶ci nie wystarczy.
Cytat:
Moim zdaniem mo¿e, ale tylko przez pewnien czas... Po d³u¿szym (choæby kilka lat) lub po krótszym czasie i tak skoñczy siê w ³ó¿ku... Po prostu jak dwie osoby siê kochaj± to w koñcu zapragn± byæ ze sob± tak blisko jak tylko mo¿na... I to ca³kiem normalne.
zgadzam sie z tymi dwiema wypowiedziami. milosc bez sexu moze istniec,ale i tak wiadomo ze jezeli dwoje ludzi sie kocha to predzej czy pozniej skonczy sie to w lozku.
_________________ Dzi¶...
moim najwiêkszym marzeniem...
jest przesz³o¶æ...
Co¶ w tym jest ale dreczy mnie pytanie. czy jest mozliwy zwiazek bez sexu?
pewnie i jest, tylko po co^_^? jesli z czasem partnerzy nei maja ochoty na seks ze soba to chyba jednak cos jest nie tak, nie?
nei jestem jakas maniaczka, ale przeciez pociag fizyczny jest naturalny^_^
zwiazke bez sexu... hmmm... jakos trudno to sobie wyobrazic...
Galaxy napisa³/a:
apragn± byæ ze sob± tak blisko jak tylko mo¿na..
zgadzam sie calkowicie... 2 osoby beda wkoncu chcialy poznac nie tylko swoje wnetrzne ale i cielesnosc... taka jest natura ludzka..
=>milosc to taka wrozka ktora prowadzi do lozka
_________________ Czasem mam chwile,¿e rozs±dek jest daleko w tyle ...
a znasz dalsza czesc?
milosc to taka wrozka ktora prowadzi do lozka...... a z lozka do szpitala po malego krasnala
z ta druga czescia nie koniecznie sie zgadzam ( tzn.nie tak odrazu do szpitala ) ale jak pierwsza czesc bedzie czesto stosowana to moze kiedys spelni sie ta druga
_________________ Czasem mam chwile,¿e rozs±dek jest daleko w tyle ...
Wys³any: 2006-08-08, 18:50
no mam nadzieje a co do tematu to po co ustalac lub tworzyc zwiazek w jakim z gory wszystko wiadomo ;/ jak to mowia powinien byc spontan a nie ustawianie wszystkiego
_________________ Nie za¿ywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie u¿ywajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.