Forum Dyskusyjne :: Zwi±zek bez sexu?

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Polecamy: finanse chi-kwadrat

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Uczucia » Zwi±zek bez sexu?

Zwi±zek bez sexu?
Autor Wiadomo¶æ

oreagon435 

Do³±czy³a: 09 Cze 2008
Sk±d: lêbork

Wys³any: 2008-06-15, 20:22   

Pamiêtam jak w podstawówce z 5 klasy dzieci uprawiali seks w kiblu hahaha :hurra:

ciekawa_swiataa 

Do³±czy³a: 14 Cze 2008
Sk±d: daaleko xD

Wys³any: 2008-06-15, 21:45   

prawda... zwiazek bez seksu jest mozliwy do czasu... bo jezeli ludzie siê naprawdê kochaj± to chocby przy zwyklym pocalunku, dotyku, pragn± siebie, to rzecz naturalna, a seks jest tylko dalszym krokiem.. :) ja sama staralam sie wierzyc w to,¿e jest mozliwy zwiazek bez seksu.. ale jezeli chlopka jest starszy to wiadomo ze tez ma swoje potrzeby.. ale mimo to staralam siê zwiazek bez seksu miec. jednak okazalo sie,¿e dopiero zwi±zek po tym jest naprawdê piêkny, jeszcze piêkniejszy niz przedtem. Obydwoje jestescie juz tylko dla siebie.oddani cali nawzajem. to cos piêknego:):) naprawdê... a tak sie balam tego

Utraciuszka 

Do³±czy³a: 28 Sie 2007
Sk±d: Warszawa/Wroc³aw

Wys³any: 2008-06-15, 23:59   

Strasznie cie¿ko jest ciagnac taki zwiazek. Moim zdaniem mozliwe tylko je¶li partnerzy sa jeszcze dziewicami, bo jak sie raz spróbuje... :super:

Tabris88 
?

Do³±czy³: 04 Lut 2008
Sk±d: Wroc³aw

Wys³any: 2008-06-16, 04:43   !

... to czasami mo¿e wyj¶æ bokiem. :zabawa:

Py¶ka xD 

Do³±czy³a: 16 Cze 2008
Sk±d: £obez xd

Wys³any: 2008-06-16, 08:51   

Hmmm... ciekawy temat...Ale kazdy ma choc troche racji...Mam niecale 15lat a jestem z chlopakiem pó³tora roku dokladnioe 18 miesiecy. Bardzo sie kochamy, szanujemy i wogole jestesmy ze soba bardzo szczesliwi!!! Nie chcemy robiæ tego przed 18 a najlepiej przed ¶lubem...ale w naszym przypadku powiedzenie przed slubem jest raczej nie mozliwe wiec przed 18. niektorzy moze by pomysleli ze gowniarze i wogole :mur: ale nieprawda pokochalismy sie i mamy zamiar ze soba zawsze byæ! nie nudzimy sie wcale sobie jestesmy coraz bardziej wlasnie soba zainteresowani. Zaczelam czuæ do mojego chlopaka taki poci±g ze se nie wyobrazacie ale nie moge sie temu oprzec bo jestem za mloda!!! :rozpacz: no niestety. kiedy on mnie dotyka to az mam chec na cos wiecej...ale narazie wystarczy nam ten dotyk chociaz. totez podnieca. a seks...nie zrobie tego bo wiem jak bym za³owa³a :dobani: nie dlatego ze nie bylo by przyjemnie bo wiem ze by bylo ale ze wzgkledu ze nie jestesmy gotowi i nie chcemy tak szybko sie na to decydowac kto rozsadny robi to w tym wieku...niedopuszczalne! musimy sie narazie zadowolic tym. :super:

[ Dodano: 2008-06-16, 09:57 ]
Musimy jakos przedszymaæ zeby naprawde nie za³owaæ ja jestem wrazliwa na takie rzeczy... Nie moge no poprostu jakos nie moge do tego dopusciæ i koniec! Hehe. Dobrze ze taka jestem. Doroskly zwiazek bez seksu to zenada ale nastoletni to juz co innego. W przypadku nastolatkow moglby on jeczcze zaszkodziæ;/ Na szczescie mam takiego chlopaka ktory ca³kowicie sie ze mna zgadza i czasem jak mnie poniesie to przystopuje ;P xD poprostu wiemy co moglo by to nam zaszc=kodziæ. [oczekamy do tej 18 i stopniowo sie rozgrzejemy przez te 3 lata :super: :super: Miejmy nadziejê... :ok:

Wyrafinowana 

Sk±d: z innej planety

Wys³any: 2008-06-16, 14:12   

zwiazek bez sexu ma dla mnie szanse istnienia tylko w jednym przypadku: jesli natura tak skrzywdzila obie strony, ze nie odczuwaja w ogole popedu sexualnego.

w przeciwnym wypadku to bedzie jakas katorga ;)

Zielony_Arti 

Do³±czy³: 18 Lis 2007
Sk±d: Szczecin

Wys³any: 2008-06-17, 18:24   

Wyrafinowana napisa³/a:

Niekoniecznie katorga. Jak kochasz to jeste¶ w stanie siê powtrzymaæ bo druga osoba jest na ten krok jeszcze nie gotowa a przecie¿ chodzi o to by czerpaæ z tego maksymaln± przyjemno¶æ.
Na nikim wogóle psów nie wieszaæ
To ostatnie s³owa radio mi³o¶æ zamkniête
Mikrofony i g³o¶niki milcz± jak zaklête
Proszê u¶i±¶æ wygodnie i wy³±czyæ ten kana³
Radio mi³o¶æ zamkniête - co za bana³

Wyrafinowana 

Sk±d: z innej planety

Wys³any: 2008-06-17, 19:25   

Zielony_Arti napisa³/a:
Wyrafinowana napisa³/a:

Niekoniecznie katorga. Jak kochasz to jeste¶ w stanie siê powtrzymaæ bo druga osoba jest na ten krok jeszcze nie gotowa a przecie¿ chodzi o to by czerpaæ z tego maksymaln± przyjemno¶æ.

nie to mialam na mysli. nie rozwazalam tutaj sytuacji w poczatkowej fazie zwiazku, ale zwiazku w ogole absolutnie bez sexu, do konca zycia.

w przypadku o ktorym ty piszesz jest to do wytrzymania, gdyz z gory sie zaklada, ze w koncu na ten sex sie doczekasz ;)

*Lenka 
yeah

Do³±czy³a: 15 Lut 2007
Sk±d: Siedlce

Wys³any: 2008-06-17, 19:42   

Wyrafinowana napisa³/a:
nie rozwazalam tutaj sytuacji w poczatkowej fazie zwiazku, ale zwiazku w ogole absolutnie bez sexu, do konca zycia.
takie zwiazki chyba zbytnich szans na przetrwanie nie maja.

Panna_Nikt 

Do³±czy³a: 21 Cze 2008
Sk±d: kraków

Wys³any: 2008-06-21, 19:30   

bez sexu? do czasu... ;)

AngelxD 

Do³±czy³a: 08 Cze 2008
Sk±d: Nalewajków City xD

Wys³any: 2008-06-21, 20:08   

No ale ponoæ istnieja biale ma³¿eñstwa, prawda? /chodzi³o sie na religie.../

szczerze mówi±c nie wyobrazam sobie zwi±zku bez seksu. Przecie¿ to naturalna potrzeba cz³owieka. Wiec powstrzymywanie popêdu by³oby po prostu katorg±. Tak to widzê.

Chyba, ze dla ma³¿eñstwa mi³o¶æ do Boga jest najwa¿niejsza itp... ale to jakie¶ sredniowieczne umartwianie sie. Asceza, czy co?

Farbenia 

Do³±czy³a: 10 Cze 2008
Sk±d: Z.

Wys³any: 2008-06-22, 07:11   

AngelxD,

Ja s³ysza³am ¿e w Hinduizmie, niektóre (albo wiêkszo¶æ) ma³¿eñstwa przestrzegaj± celibatu ..

Wed³ug mnie ka¿dy zwi±zek, ale taki prawdziwy zwi±zek, mo¿e przetrwaæ, przynajmniej przez pewien czas bez seksu....

ciekawa_swiataa 

Do³±czy³a: 14 Cze 2008
Sk±d: daaleko xD

Wys³any: 2008-06-22, 19:58   

Farbenia napisa³/a:
ma³¿eñstwa przestrzegaj± celibatu ..

taa yooo yhyy.... xDD

Rozwijaj posty, to rada.

xbartxxx 

Do³±czy³: 07 Maj 2008
Sk±d: Poznañ

Wys³any: 2008-06-22, 20:44   

w dzisiejszych czasach to jest nie mozliwe,a wogole to czemu mialoby byc bez sexu jesli to wlasnie wtedy ludzie sa bardzo blisko siebie ........

Tabris88 
?

Do³±czy³: 04 Lut 2008
Sk±d: Wroc³aw

Wys³any: 2008-06-22, 21:52   !

Mo¿e dlatego, ¿e bez wy¿ej wymienionej czynno¶ci jest siê jeszcze bli¿ej.

Spogl±da siê dalej ni¿ kawa³ kie³basy i dostrzega to co jest naprawde potrzebne.

Chyba, ¿e mia³e¶ na my¶li blisko¶æ w sensie odleg³o¶ci xD

AngelxD - naturaln± potrzeb± cz³owieka jest potomstwo. Seks pod k±tem przyjemno¶ci nie jest wpisany w naturê, to tylko taki ozdobnik zachêcaj±cy do p³odzenia kolejnych ma³ych kopii.

margoth.90 

Do³±czy³a: 19 Maj 2008
Sk±d: ¶l±sk

Wys³any: 2008-07-19, 17:20   

hm.. z tego co wiem to zwi±zek bez sexu pewnie by pasowa³ Prymasowi :) :) nie musia³by ani ca³owaæ, ani nic - tylko z tym mówieniem pewnie mia³by znowu problem :P

apadak 

Do³±czy³: 04 Pa¼ 2007
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 2008-07-21, 11:12   

W prawdziwym zwiazku sex jest tylko elementem.. waznym elementem ale tylko elementem takze mozna sie spokojnie obejsc.. sa wazniejsze kwestie aczkolwiek brak sexu napewno stanowilby jakis problem ktory trzebaby bylo jakos przezwyciezyc
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992

dziubekKNO 

Do³±czy³a: 07 Lis 2008
Sk±d: Karlino

Wys³any: 2008-11-07, 18:51   

Zwi±zek bez seksu to jak wino bez winogron...
Nie ma opcji przetrwania...
Seks to potrzeba fizjologiczna...po prostu musi byæ!!!

apadak 

Do³±czy³: 04 Pa¼ 2007
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 2008-11-10, 19:29   

Zwiazek bez sexu bylby bardzo wartosciowy bo oparty na czyms wiecej niz tylko fizycznych popedach...

wolabym zwiazek bez sexu niz zwiazek oparty tylko na sexie :)
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992

*Lenka 
yeah

Do³±czy³a: 15 Lut 2007
Sk±d: Siedlce

Wys³any: 2008-11-11, 10:47   

nawet jesli mialoby to szanse przetrwac, to po co? skoro z sexem jest przyjemniej.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
forum m³odzie¿owepozycjonowanieprojekty domów • Twoja FOTKA w internecie • Projekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.