Wiek: 23 Do³±czy³a: 15 Sie 2006 Posty: 2235 Sk±d: Kraków!
Wys³any: 2007-05-12, 16:22
faris napisa³/a:
20 minut to potrzeba na co¶ wiêcej, poci±g seksualny z pozosta³o¶ci± ma bardzo niewiele wspólnego.
a w³a¶nie, ¿e nie... przygl±daj±c siê uwa¿niej innym elementom sylwetki mo¿emy drastycznie zmieniæ swoje podej¶cie. przyczyny mog± byæ rózne - pocz±wszy od odstaj±cych uszu, zbyt intensywnego ow³osienia przez inne bajery.
_________________ mrau...
*faris
Do³±czy³a: 26 Lis 2006 Posty: 1885 Sk±d: sercem z L.
Wys³any: 2007-05-12, 16:23
Magda napisa³/a:
pocz±wszy od odstaj±cych uszu, zbyt intensywnego ow³osienia przez inne bajery.
To chyba zale¿y od osób, ale ja takie rzeczy widzê na pierwszy rzut oka. Wiêc st±d moje zdanie.
_________________ Muminki Ciê ¶ledz±...
zabij±...
i zjedz±!
Mumiiiiinki!
Wiek: 58 Do³±czy³a: 01 Maj 2007 Posty: 798 Sk±d: ciemna dolina
Wys³any: 2007-05-12, 17:00
Magda napisa³/a:
a w³a¶nie, ¿e nie... przygl±daj±c siê uwa¿niej innym elementom sylwetki mo¿emy drastycznie zmieniæ swoje podej¶cie. przyczyny mog± byæ rózne - pocz±wszy od odstaj±cych uszu, zbyt intensywnego ow³osienia przez inne bajery.
Badania naukowe dowiod³y ¿e kobieta potzrbuje 5 sekund do ocenienia czy facet j± interesuje czy nie.
Faris- napisa³a¶ ¿e jeste¶ aseksualna. A próbowa³a¶ z kobietami? Mo¿e problemem jest p³eæ obiektu.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w b³±d. Je¶li mo¿esz udawaj, ¿e nie mo¿esz; je¶li dasz znaæ, ze chcesz wykonaæ jaki¶ ruch, nie wykonuj go; je¶li jeste¶ blisko, udawaj, ¿e¶ daleko; je¶li wróg jest ³asy na ma³e korzy¶ci, zwabiaj go; je¶li w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; je¶li jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoj±; je¶li jest silny, unikaj go; je¶li jest cholerykiem, rozw¶cieczaj go; " Sun Tzu
Nie dla ka¿dego seks jest priorytetem. Dla niektórych seks to sprawa drugorzêdna. Z regu³y to kobieta potrzebuje wiêcej czasu na przygotowanie siê psychicznie do tego aktu mi³o¶ci, a je¶li facet czeka, cierpliwie czeka to tylko ¶wiadczy o wielkim uczuciu jakim darzy wybrankê.
Wiek: 58 Do³±czy³a: 01 Maj 2007 Posty: 798 Sk±d: ciemna dolina
Wys³any: 2007-05-13, 12:21
M. napisa³/a:
Nie dla ka¿dego seks jest priorytetem.
Rzeczywi¶cie tak jest. Mam wra¿enie ¿e dla wiêkszo¶ci wypowiadaj±cych siê w tym temacie sex= penetracja. A tak nie jest. Do seksu zaliczamy tak¿e petting, sex oralny sex analny i wiele innych. Wiêc dla mnie zwi±zek bez seksu to taki w których partnerzy nie maj± kontaktu cielesnego z zabarwieniem erotycznych który nie jest mo¿liwy.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w b³±d. Je¶li mo¿esz udawaj, ¿e nie mo¿esz; je¶li dasz znaæ, ze chcesz wykonaæ jaki¶ ruch, nie wykonuj go; je¶li jeste¶ blisko, udawaj, ¿e¶ daleko; je¶li wróg jest ³asy na ma³e korzy¶ci, zwabiaj go; je¶li w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; je¶li jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoj±; je¶li jest silny, unikaj go; je¶li jest cholerykiem, rozw¶cieczaj go; " Sun Tzu
dla mnie zwiazek bez sexu jest nudny ;/ ile¿ mo¿na opieraæ sie urokowi tej drugiej osoby? ;> no oczywi¶cie nie mówie tutaj o zwi±zkach w wieku 14-16 lat bo wed³ug mnie to seks w takim wieku jest nieodpowiedzialny choæby nie wiem jakie zabezpieczenie zastosowano ;/
je¿eli kto¶ jest pewny uczyc swoich i drugiej osoby to po co czekaæ? <lol>
_________________ "Chod¼ po³ó¿ sie obok mnie.... chcê w ksiêzycu, w ksie¿ycu tuliæ Ciê.... KOchaæ, kochaæ, kochaæ tak.... bez pamieci...... "
Normalnie funkcjonuj±cy zwi±zek,to mi³o¶æ,uczucie...prawda?
A czym w normalnie funkcjonuj±cym zwi±zku dwojga doros³ych emocjonalnie ludzi jest oddanie tej drugiej osobie swojej prywatno¶ci,intymno¶ci...w³asnego cia³a.
Wed³ug mnie najwy¿sz± form± wyrazu uczuæ...czyli je¿eli w zwi±zku jest mi³o¶æ to prêdzej czy pó¼niej pojawi siê tam i seks...
Podsumowuj±c ca³± t± moj± paplaninê...zgadzam siê z wiêkszo¶ci± przedmówców - mi³o¶æ to jedno¶æ cia³a i umys³u...wniosek prosty.Normalny zwi±zek bez seksu...kiepsko to widzê.
Wa¿ne tylko aby wszystko sta³o siê w swoim czasie...nic na si³ê.
_________________ "Na imiê mi Legion",bo nas jest wielu...
Wszyscy jeste¶my Chrystusami.
Wys³any: 2007-10-13, 13:41 sex w zwi±zku.... Skype: brak
Hmm...my¶le,¿e sex w zwi±zku odgrywa du¿± role...Bo jak mówi±:"jakie relacje w ³ó¿ku takie w ¿yciu codziennym" Poza tym my¶le,ze sex czyt.Kochanie siê z osob± któr± darzy sie uczuciem to co¶ piêknego....Ja osobi¶cie uwa¿am,¿e sex napewno nie jest motywem przewodnim w zwi±zku ale piêknym dodatkiem bez którego jednak,wszystko traci swój "smak"....
Kochasz kogos nie za cos tylko za to ze jest i to sie liczy.
Odpowiedz juz zawarta w temacie
brak sexu?? zalezy jakie sa tego powody... ale to i tak raczej skomplikowana kwestia do oceny no ale jak sie to mowi milosc moze przezwyciezyc wszystko
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
Moim zdaniem na pocz±tku to jest mo¿liwe, ale je¶li dwie osoby siê kochaj±, to chc± byæ jak najbli¿ej siebie i moim zdaniem zaprzeczanie swoim pragnieniom w imiê jakich¶ idea³ów jest bez sensu.
Wys³any: 2008-04-09, 15:41
Nie trzeba isc z kims do lozka po miesiacu znajomosci, mozna to nawet odwlekac latami... ale milosc to tez sex (moim zdaniem) i jestli sie kogos kocha i chce sie z nim byc to dlaczego rezygnowac z czegos, co jeszcze bardziej umacnia i zbliza do siebie ludzi? Sex nie musi byc tylko przyjemnoscia fizyczna ale powinien byc przede wszystkim przyjemnoscia duchowa.
_________________ Kobieta nie jest po to, aby ja rozumiec ale po to, by ja kochac
Po miesiacu moim zdaniem nawet nie wolno. Mimo tego ze bardzo tego chcemy chyba dobrze jest na poczatku byc troche niedostepna i nie odkrywac calej siebie;))
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.