macie temat o tym, czy wybaczylibyscie zdrade..
wezmy w drooga strone..
wybaczono wam ja kiedys? z jakiego powodu, w jakiej sytuacji zdradziliscie i czy ten zwiazek potem przetrwal jeszcze.. i.. czy zdradzaliscie ponownie tego lub innego z partnerow/partnerek[/quote]
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-09-29, 13:01
kurde... nie mam zamiaru zdradzać... ale impuls.. i moge zdradzić... nigdy nie powiem nigdy;|
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Moni
Wysłany: 2006-09-29, 13:08
mi sie raz zdarzylo...ale chlopak mi tego nie wybaczyl ale z drugiej strony sie ciesze, bo wtedy poznalam jego prawdziwe oblicze, zwyzywal mnie, zrownal z ziemia,a tamten 2 koles oberwal za to niezbyt fajnie...
raz tak bylo... na jakies imprezce calowalam sie z jakims innym chlopakiem,ale to dlatego,ze bylam troszke pijana. wiem,ze to nie usprawiedliwia,ale na trzezwiutko bym tego nie zrobila,jestem tego pewna. pozniej,po jakims tygodniu,moj <juz byly> chlopak mi wybaczyl <przynajmniej tak twierdzil>,ale zwiazek nie przetrwal dlugo. po jakims miesiacu zerwalismy ostatecznie.
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
Jeśli miłość jest prawdziwa, to takie coś może ją nawet wzmocnić . Mimo, iż nie jest miłe dla tej zdradzonej strony zwłaszcza....
Ja nigdy nikogo nie zdradziłam i nie musiano mi nic takiego wybaczać.
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
kiedys tez moowilam ze mi sie to nigdy nei zdarzy;) z jednym chlopakiem bylo dto dla mnie standardem od pewnego momentu i nie wiedzial o tym.
ostatniemu powiedzialam, wybaczyl mi.. hmm ale tylko raz, heh.
no.. i takie zycie;)
Według mnie jeśli się kogoś KOCHA naprawde to tej osoby nigdy ale to nigdy sie nie zdradzi .... ja tu nie mówie ze nie mozna poflirtowac bo to nic zlego!! Do pewnego stopnia... Kiedys w gim kreciłam z jednym kolesiem to nie byl zwiazek ale ... no wiecie o co mi chodzi!! wiedziałam ze nic z tego nie bedzie ... i kiedys na imprezce całowałam sie z innym kolesiem ... Z tamtym juz nawet nie kreciłam ani nawet nie rozmawiałam. Nie miałam ani jednego ani drugiego! ... teraz kiedy juz troche czasu mineło zeszlismy sie spowrotem i jestesmy juz przeszło rok ... ale jest bardzo zazdrosny i to jest takie ciezkie dla mnie!! Pzdr
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
jesli sie kocha to ta osoba z ktora sie jest to ona powinna wam wystarczac.. nie uznaje zdrady i watpie ze byn wybaczyla... raczej bym nigdy nie zdradzila... chyba ze na jakiejs imprezie jakbym byla baaaaardzo mocno pijana co mis ie prawie nigdy nie zdarza bo nie lubie sieupijac a w ogole na imprezy chodze tylko z moim chlopakiem:)
pozdRawiam:)
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
macie temat o tym, czy wybaczylibyscie zdrade..
wezmy w drooga strone..
wybaczono wam ja kiedys? z jakiego powodu, w jakiej sytuacji zdradziliscie i czy ten zwiazek potem przetrwal jeszcze.. i.. czy zdradzaliscie ponownie tego lub innego z partnerow/partnerek
[/quote]
zdradziłam, ale oczywiście nie cieleśnie.
pół rokku moja przyjaciółka się do mnie nie odzywała, bo wygadałam jej sekret. .
czułam się okropnie, myślałam, że na zawsze ją stracę. Jednak nadeszły święta Bożego Narodzenia, kupiłam jej prezent, lecz nie wiedziałam, czy się zdobyć na odwagę ,czy jej zanieść. . Wreszcie zapukałam do jej drzwi, otworzyła Ola. Powiedziała, że nie zamierza dłużej tego ciągnąć(już myślałam, że chodzi jej o naszą przyjaźń, ale się wtedy przestraszyłam), i że mi wybacza pomimo wszystko. No i padło to magiczne słówko "przepraszam".
No i teraz staram się nie popełnić drugi raz tego samego błędu ^^ )
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
Angelajka
Wysłany: 2007-03-15, 11:36
nigdy nie zdradziłam
_________________ Nasze zycie jest takie jakim uczyniły je nasze myśli...
Wysłany: 2007-03-15, 11:45
nigdy nikogo nie zradziłam
_________________ Maria - cechuje ja doskonałość, mistrzostwo i wszelkie osiągnięcia, daleko wykraczające poza to, co zwykłe i pospolite. Pociąga je wszystko, co tajemnicze. Są wymagające, ale opiekuńcze, uczuciowe. Oddane życiu rodzinnemu, ale i wiele żądające od tych, których kochają. Cenią sobie wysoka jakość życia.
Po pierwsze to jakos zdradza mnie obrzydza. Po drugie jest to moj egoizm, jesli bym tak postapial i tym wiekszy jakbym sie przyznala.
Co wiecej jestem zdania, ze gdyby chocby takie mysli przyszly mi do glowy i zaczelabym cokolwiek robic w kierunku ich realizacji oznaczaloby to jedno - krzyk ze to koniec... albo ze jest mega kryzys..
Do pytania.. wiem, jestem suka. Ale ja bym sie nie przyznala...
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Do pytania.. wiem, jestem suka. Ale ja bym sie nie przyznala...
Ja także bym się nie przyznała jeśli by już się coś takiego stało. Wierzę, że nigdy nie dojdzie do takiej sytuacji, ale jeśli to będzie tylko głupi błąd spowodowany chwilą na pewno bym nie powiedziała mojemu mężczyźnie.
Wysłany: 2007-03-17, 08:23
Nie mam pojęcia co odpowiedziec, ja nie zdradziłam..., ale w takiej sytułacji <zdrada> myślę że wybaczyłabym, bo jeśli sami chcemy wybaczenia i my musimy wybaczac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.