Hmmm.. Nurtuje mnie pewna rzecz..
Widzisz tak na przyklad ja choc chcialabym wszystkim wykrzyczec jak cudowny czlowiek kocha mnie i ja kocham go.. to z drugiej strony.. mam takie poczucie, ze imo orgomu szczescia chce cos zachowac dla siebie..
pozdr..
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Ja jestem zakochanatylko niestety nie kocham juz tak jak dawniej bo moja druga polowka bardzo mnie skrzywdzila jak nikt inny na swiecie i wybaczylam i jest dobrze ale to juz nie jest ta sama milosc co dwa lata temu na przyklad
Pozdrawiam
Jestem szaleńczo zakochana:) a i owszem:) A mój Skarb jest najważniejszą osobą w moim życiu:) ma cudowne zalety i okropne wady:) jak kazdy:) ale nie kocha się za coś tylko pomimo wszystko:) takie jest moje zdanie:) Kocham Cię Tygrysie!
Pozdrowienia dla wszystkich zakochanych!
jestem szaleńczo zakochana!!! czuje, że jeszcze nigdy tak bardzo nie kochałam...a tak poza tym to mój Skarbek jest cudowny..mmm....On mnie kocha i ja Jego...nic dodać, nic ująć!!!!
Cóż ja mam powiedzieć... Miłość od pierwszego wejrzenia... Przeznaczenie... Kocham tak jak jeszcze nigdy nie kochałam. Czuję się kochana jak jeszcze nigdy przez nikogo... Po prostu prawdziwa miłość, która przetrwa wszystko... Kocham Cię Mój Skarbie!!! Buziunie dla Stworka
Ja też jestem szaleńczo zakochana:) poznaliśmy się przez neta i po roku pisania ze sobą spotkaliśmy się i tak jesteśmy razem:) wiem, że kocham Go tak bardzo mocno jak jeszcze nigdy nikogo.moje uczucie do niego cały czas wzrasta.jesteśmy razem na dobre i złe, było na początku pare przeciwności ale to prawdziwa miłość która jest w stanie przetrwać wszystko:) Mój Skarb jest cudowny i kochany, jest bardzo wyjątkowy, potrafi mnie rozśmieszyć do łez, jest przy mnie kiedy Go potrzebuje, choć tak jak każdy z nas ma wady to kocham Go takim jakim jest:) Pawełku kocham Cię najmocniej na świecie
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 8 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2007-08-22, 21:19
Oj tak...ja tez jestem zakochana, aczkowliek NASZA milosc jest jakas.....inna(?)
To przeradzalo sie w cos wiekszego i jak juz uroslo to takie zostalo. Teraz mozemy sie tylko starac zeby to nie zwiedlo:)
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-08-22, 21:22
Mój skarb jest mi bardzo bliski. Kiedy tylko chcę, mogę się do niego przytulić ;> jak mam problem to on mnie wysłucha i zrozumie. Zawsze jest przy mnie i wiem że nigdy mnie nie opuści. To najlepszy pluszowy miś jakiego znam.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2007-08-22, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
Był długo moim przyjacielem. Płakałam na Jego ramieniu za innymi chłopakami. Był cierpliwy i czekał. W koncu przejrzałam. Nikt nigdy mnie tak nie kochał, nikt nigdy mnie tak nie traktował. Przy nim po prostu jestem szczęśliwa , kochana i spełniona. Za każdym razem, gdy spoglądam na obrączkę czuję, że nie chcę nic więcej. Pokazał mi jak cieszyć się każdą najmniejszą rzeczą, każdą chwilą. Z Nim wszystko jest wyjątkowe.
Fakt jest kochany zawsze mi pomoze :* zabiera mnie w przerozne miejsca i wiem ze jestem dla niego najwazniejsza osoba tak jak on dla mnie. Rozumie ze przyjaciele sa dla mnie tak samo wazni
jedyny czlowiek, ktory jest popieprzony w takim stopniu jak ja. suuuper gra na pseudogitarze po pijaku. Swietnie sie go ogrywa w makao i monopoly. Ma cierpliowsc jezusa, przy mnie musi,az dziw.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Mój kochanek... Nigdy z nikim nie kłóciło mi się tak dobrze, nawet nie próbuje wygrać kłótni, poza tym przy nim mogę być sobą... i nadal mnie kocha ale cholera sie nameczylam zeby go wychowac i jest piękny....
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
przezylismy praktycznie taka sama tragedie moze to nas tak zbliza?
nazywa sie Grześ ma niespelna 18 lat. jest przy mnie soba, nie kreci ze jestem super dziewczyna itd potrafi powiedziec co mu nie pasuje, wiadomo kocham go i to bardzo. dla mnie jest najcudowniejszym chlopakiem i przyjacielem :* :*
[ Dodano: 2007-09-28, 02:44 ]
Błagam sznujcie swoje drugie połówki!!!!!!!!!!!Druga osoba jest najważniejsza,bez niej życie jest totalnym niewypałem!!!!!!!!!!!!!!Wiem coś o tym!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja szukam drugiej połówki,ale...........................
Wysłany: 2007-09-28, 10:59
malineczkka napisał/a:
Błagam sznujcie swoje drugie połówki!!!!!!!!!!!Druga osoba jest najważniejsza,bez niej życie jest totalnym niewypałem!!!!!!!!!!!!!!Wiem coś o tym!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie bądz smieszna
oczywiscie ze mozna zyc samemu
lepiej sie szanowac niz byc z kims za wszelka cene
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Truskawkowa.
Wysłany: 2007-12-02, 19:00
Jest przecudowny i zawsze wszystko rozumie.
_________________ `Lecz w gąszczu złudzeń wciąż
Gubimy się,
I oddalamy się od siebie.
Szukamy odpowiedzi w niebie.
Lecz zamiast szukać wyjścia
My wolimy błądzić.
Trudniej zrozumieć innych,
Łatwiej ich osądzić.`
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.