Forum Dyskusyjne :: zakochani,opowiedzcie o swoich skarbach!!

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Uczucia » zakochani,opowiedzcie o swoich skarbach!!

zakochani,opowiedzcie o swoich skarbach!!
Autor Wiadomość

Cczarnula19

Wysłany: 2007-01-10, 23:59   zakochani,opowiedzcie o swoich skarbach!!

:serce:

1.jpg
Plik ściągnięto 1166 raz(y) 16,55 KB

Ostatnio zmieniony przez Cczarnula19 2007-01-11, 22:44, w całości zmieniany 1 raz  

Erill 
Tęskniąca Dzioucha

Wysłany: 2007-01-11, 15:07   

Hmmm.. Nurtuje mnie pewna rzecz..
Widzisz tak na przyklad ja choc chcialabym wszystkim wykrzyczec jak cudowny czlowiek kocha mnie i ja kocham go.. to z drugiej strony.. mam takie poczucie, ze imo orgomu szczescia chce cos zachowac dla siebie.. :)

pozdr..

Miodowo.

CRX-Angel 

Wysłany: 2007-01-11, 18:11   

Ja jestem zakochanatylko niestety nie kocham juz tak jak dawniej bo moja druga polowka bardzo mnie skrzywdzila jak nikt inny na swiecie i wybaczylam i jest dobrze ale to juz nie jest ta sama milosc co dwa lata temu na przyklad
Pozdrawiam

*Alexandra* 
niepowtarzalna

Wysłany: 2007-03-15, 00:06   

Hehehehe jakbym chciala sie rozwijac.......powiem poprostu tak:nigdy nikt nie byl taki cudowny :) )

izuska;* 

Wysłany: 2007-03-23, 20:36   

taa..tylko po co o nich opowiadac?;D

Galaxy 
mała wielka dusza

Wysłany: 2007-03-24, 16:56   

Jestem szaleńczo zakochana:) a i owszem:) A mój Skarb jest najważniejszą osobą w moim życiu:) ma cudowne zalety i okropne wady:) jak kazdy:) ale nie kocha się za coś tylko pomimo wszystko:) takie jest moje zdanie:) Kocham Cię Tygrysie! :serce:
Pozdrowienia dla wszystkich zakochanych!

sweetDREAM 

Wysłany: 2007-05-08, 20:04   

:serce: jestem szaleńczo zakochana!!! czuje, że jeszcze nigdy tak bardzo nie kochałam...a tak poza tym to mój Skarbek jest cudowny..mmm....On mnie kocha i ja Jego...nic dodać, nic ująć!!!! :serce:

A.... 

Wysłany: 2007-06-13, 14:01   

Cóż ja mam powiedzieć... Miłość od pierwszego wejrzenia... Przeznaczenie... Kocham tak jak jeszcze nigdy nie kochałam. Czuję się kochana jak jeszcze nigdy przez nikogo... Po prostu prawdziwa miłość, która przetrwa wszystko... Kocham Cię Mój Skarbie!!! Buziunie dla Stworka :serce:

martuucha 

Wysłany: 2007-08-22, 09:28   

Ja też jestem szaleńczo zakochana:) poznaliśmy się przez neta i po roku pisania ze sobą spotkaliśmy się i tak jesteśmy razem:) wiem, że kocham Go tak bardzo mocno jak jeszcze nigdy nikogo.moje uczucie do niego cały czas wzrasta.jesteśmy razem na dobre i złe, było na początku pare przeciwności ale to prawdziwa miłość która jest w stanie przetrwać wszystko:) Mój Skarb jest cudowny i kochany, jest bardzo wyjątkowy, potrafi mnie rozśmieszyć do łez, jest przy mnie kiedy Go potrzebuje, choć tak jak każdy z nas ma wady to kocham Go takim jakim jest:) Pawełku kocham Cię najmocniej na świecie :serce:

...kamcia... 

Wysłany: 2007-08-22, 21:19   

Oj tak...ja tez jestem zakochana, aczkowliek NASZA milosc jest jakas.....inna(?)
To przeradzalo sie w cos wiekszego i jak juz uroslo to takie zostalo. Teraz mozemy sie tylko starac zeby to nie zwiedlo:)

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2007-08-22, 21:22   

Mój skarb jest mi bardzo bliski. Kiedy tylko chcę, mogę się do niego przytulić ;> jak mam problem to on mnie wysłucha i zrozumie. Zawsze jest przy mnie i wiem że nigdy mnie nie opuści. To najlepszy pluszowy miś jakiego znam.
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2007-08-22, 21:22, w całości zmieniany 1 raz  

ste-lline 

Wysłany: 2007-08-24, 17:46   

Był długo moim przyjacielem. Płakałam na Jego ramieniu za innymi chłopakami. Był cierpliwy i czekał. W koncu przejrzałam. Nikt nigdy mnie tak nie kochał, nikt nigdy mnie tak nie traktował. Przy nim po prostu jestem szczęśliwa , kochana i spełniona. Za każdym razem, gdy spoglądam na obrączkę czuję, że nie chcę nic więcej. Pokazał mi jak cieszyć się każdą najmniejszą rzeczą, każdą chwilą. Z Nim wszystko jest wyjątkowe.

kozunia 

Wysłany: 2007-08-29, 12:27   

Fakt jest kochany zawsze mi pomoze :* zabiera mnie w przerozne miejsca i wiem ze jestem dla niego najwazniejsza osoba tak jak on dla mnie. Rozumie ze przyjaciele sa dla mnie tak samo wazni :)

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2007-08-29, 13:31   

jedyny czlowiek, ktory jest popieprzony w takim stopniu jak ja. suuuper gra na pseudogitarze po pijaku. Swietnie sie go ogrywa w makao i monopoly. Ma cierpliowsc jezusa, przy mnie musi,az dziw.
Who's playing tricks on me?"

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2007-08-29, 15:30   

Mój kochanek... Nigdy z nikim nie kłóciło mi się tak dobrze, nawet nie próbuje wygrać kłótni, poza tym przy nim mogę być sobą... i nadal mnie kocha :) ale cholera sie nameczylam zeby go wychowac :rotfl: i jest piękny....

Agatka23 

Wysłany: 2007-09-04, 14:53   

przezylismy praktycznie taka sama tragedie moze to nas tak zbliza?

nazywa sie Grześ ma niespelna 18 lat. jest przy mnie soba, nie kreci ze jestem super dziewczyna itd potrafi powiedziec co mu nie pasuje, wiadomo kocham go i to bardzo. dla mnie jest najcudowniejszym chlopakiem i przyjacielem :* :* :serce:

malineczkka 

Wysłany: 2007-09-28, 01:39   

kocham............... :serce:

[ Dodano: 2007-09-28, 02:44 ]
Błagam sznujcie swoje drugie połówki!!!!!!!!!!!Druga osoba jest najważniejsza,bez niej życie jest totalnym niewypałem!!!!!!!!!!!!!!Wiem coś o tym!!!!!!!!!!!!!!!!! :zabanowany: Ja szukam drugiej połówki,ale........................... :zabanowany:

#deela 

Wysłany: 2007-09-28, 10:59   

malineczkka napisał/a:
Błagam sznujcie swoje drugie połówki!!!!!!!!!!!Druga osoba jest najważniejsza,bez niej życie jest totalnym niewypałem!!!!!!!!!!!!!!Wiem coś o tym!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie bądz smieszna
oczywiscie ze mozna zyc samemu
lepiej sie szanowac niz byc z kims za wszelka cene

Truskawkowa. 

Wysłany: 2007-12-02, 19:00   

Jest przecudowny i zawsze wszystko rozumie. :)
Szukamy odpowiedzi w niebie.
Lecz zamiast szukać wyjścia
My wolimy błądzić.
Trudniej zrozumieć innych,
Łatwiej ich osądzić.`

ForceRecon 
Ośka

Wysłany: 2007-12-03, 20:36   

Jest Mój!

Odpowiedz do tematu