Forum Dyskusyjne :: zakochani,opowiedzcie o swoich skarbach!!

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Uczucia » zakochani,opowiedzcie o swoich skarbach!!

zakochani,opowiedzcie o swoich skarbach!!
Autor Wiadomość

Ligia 

Wysłany: 2007-12-04, 20:05   

Heh... czuliscie kiedys ze wasze zycie bedzie puste bez tej osoby? ze chcielibyscie byc z nia tak "na zawsze"..? ale nie takie 'na zawsze' pierdolowate...tylko szczere...takie..do konca zycia...? ja wlasnie tak mam:) :super:

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-12-05, 09:25   

Ligia napisał/a:
czuliscie kiedys ze wasze zycie bedzie puste bez tej osoby?
taaaak, wystarczą mi dwa tygodnie po rozstaniu i zawsze wtedy stwierdzam, że stać mnie na coś lepszego ;-)

malineczkka 

Wysłany: 2007-12-05, 17:19   z tym jedynym już do końca życia...

no właśnie ja aktualnie czuje,że bez mojego tygryska nie mogłabym Żyć....
razem jest nam dobrze...planujemy wspólną przyszłość...bardzo bym chciała już zacząć z nim wspólne,małżeńskie życie,ale niestety narazie to nie możliwe :rozpacz:
narazie muszą nam wsystarczyć rozmowy telefoniczne...sma-y....gg...listy..,itd.
i wierze,że ta prawdziwa miłość jednak istnieje... nie wyobrażam sobie życia w samotności :dobani:

2biale_mis.gif
Plik ściągnięto 16 raz(y) 96,97 KB

bocian 

Wysłany: 2007-12-06, 16:07   

Mój skarb jest mi bardzo bliski nie wyobrażam sobie życia bez niej, od kiedy ją poznałem mój świat się zmienił przy niej czuje się taki dowartościowany i nie muszę niczego udawać.
Jest moją boginią, lecz czasem mnie denerwuje to i tak ją bardzo kocham.

Jest brunetką z długimi włosami i kręconymi, średniego wzrostu.

Ciężko jest tak opisać bliską osobę w kilku zdaniach, nie sądzicie???

Sara23056 

Wysłany: 2007-12-27, 16:34   

ja poznałam wspaniałego chłopaka prawie rok temu.dalej jesteśmy razem ale bywały złe chwile...bardzo złe. ale daliśmy razem rade i bardzo sie kochamy:)dzięki niemu zrozumiałam istote miłości. zaczełam odróżniać miłość od zauroczenia. a przez zauroczenie o mało nie straciłam chłopaka... zerwałam z nim ale on tak łatwo się nie poddał i walczył o mnie. to świadczy o tym jak bardzo mu na mnie zależy. najpiękniejsze w tym było to że jak spotkał sie ze mną zeby porozmawiać o nas to jeszcze dał mi nawet piękną róże.wzruszyłam sie.płakał przeze mnie... i błagał żebym go nie opuszczała bo beze mnie nie wyobraza sobie życia. to było takie piękne. ale do powrotu przyczyniła sie także moja mama która tez mi wiele wytłumaczyła. :) i teraz jest super:)

*miss irony 

Wysłany: 2007-12-27, 18:49   

jak czytam te wyznania to od razu mam lepszy humor, i zaczynam cieszyc się ze swojej "samotnosci".
A ja cie kocham

bocian 

Wysłany: 2008-01-29, 13:34   

nie przesadzaj chyba fajnie jest mieć swój skarb ja tam już znalazłem i nie jest on nie wiadomo jaki taki jaki mi się podobał i taki jaki chciałem to mam. Każden z nas jest inny i ma inny gus co do skarbu. Moge podać linki gdzie szukać fajnych skarbów, to zależy od was.

Slitek 

Wysłany: 2008-02-07, 16:49   

o prawdziwych skarbach nie opowiada się głośno :) to takie uczucie tylko dla siebie

moniczka666888l 

Wysłany: 2008-02-09, 13:02   

Ja takze mam swojego najukochańszego misia nie potrafie bez niego zyc ciagle o nim mysle a takze tesknie za nim lecz nie moge z nim byc ani on ze mna mielibysmy grzech.:(

andzia120 

Wysłany: 2008-02-09, 16:28   

Mój skarb jest jedyny w swoim rodzaju ;)

Dżastin 

Wysłany: 2008-02-11, 18:24   

Moj skarb też jest jedyny w swoim rodzaju. :) tak samo roztrzepany i szurnięty jak ja. nie wyobrazam sobie zycia bez niego :) :serce: Bardzo mocno go kocham i mam nadzieje ze będziemy ze sobą juz do konca zycia ^.* :serce: [D] ;]

Cczarnula19

Wysłany: 2008-05-23, 12:19   

a moja wielka milosc skonczyla sie 2tygodnie temu :rozpacz:
Byla ze mna 2lata ii tak po prostu sie skonczyla...

Zatem pytam o sens milosci.. :ups:

Odpowiedz do tematu