Wysłany: 2006-11-14, 19:17 Re: za co cenicie swoich partnerów?
beatka116 napisał/a:
tak jak w temacie powyżej oraz za co ich cenicie najbardziej?? Za poczucie bezpiczeństwa jakim Was darzą albo że potrafi naprawić pralke itp.
Ja nie mam swojej połówki ale cenię u facetów zaradność, pomysłowość; denerwuje mnie nadmierne poczucie humoru lubie czasem powage
hmm ja u facetów lubię konkretność to najbardziej ale również.. odwagę i poczucie humoru.
za to niecierpię zazdrości lub kiedy chcą w głupi sposób zwrócić na siebie uwagę...
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-11-15, 12:46
Za to, że jednym słowem potrafi mnie nieźle wku (rzyć :p) jak i rozśmieszyć. Potrafi wyprowadzić umiejętnie z równowagi, wie jak podrażnić aby najbardziej zabolało, przy czym wie jak ugłaskać i dotulić słowem abyznów było dobrze, za "nie dąsaj się buraku" , za "pokaż dziąsła", za "smoczyco" , za "nie żryj tyle" ;D
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Lubie jak budzi mnie rano całusem w policzek lubie jak sie kłocimy i on sobie zdiera gardło a pozniej sie pyta dlaczego nic nie mowie lubie jak na srodku drogi wyciaga chusteczke do nosa i wyciera moja skurzona stope:D lubie jak niesie mnie na plecach jak nie mam juz siły isc...lubie jego stoicki spokoj i wybuchy furii lubie jego zle sklecone zdania jak wyznaje to co czuje i za to ze jednak nie umie naprawic pralki ale przynajmniej nie udaje ze umie i wiele wiele innych rzeczy ktore sa najsłodsze na swiecie
Pieknie napisane....
Strasznie cenie to, że umie okazać uczucia i że umie mnie rozbawić i odpowiednio zachować się w sytuacji...
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Angelajka
Wysłany: 2007-03-15, 11:34
cenię go za to że:
zawsze gdy go potrzebuje jest ze mną
jest ze mną szczery
jest moim przyjacielem
za cierpliwość, której ja czasami nie mam
umie mnie rozśmieszyć
_________________ Nasze zycie jest takie jakim uczyniły je nasze myśli...
Za to jakim jest czlowiekiem...
dobrym, choc cynicznym, otartym, abstrakcyjnie myslacym, czulym, wrazliwym ale gdy trzeba tez twardym, ze chce sie mnie uczyc i poznawac.. zaskakiwac mnie soba.. za to ze potrafi mnie wyprostowac. Ze jednym slowem czasem potrafi rozpedzic chmury na moim niebie i jeszcze zapakic slonce, ze choc nie jest cierpliwy.. to jednak umie czekac, ze choc jest mu czasem tak ciezko jak mnie to potrafi mnie wyciagnac ku gorze.. ze choc jest czasem zapominalski, nawet w waznych sprawach to nadal ma ta magie ze zjednuje sobie ludzi, ktorych mogl przez przypadek jakos zawiesc, ze ma ten magnes ktory mnie do niego ciagnie.. za to jak patrzy na dzieci, jak mu sie zmarszczki wokol oczu tworza gdy sie usmiecha. Za odwage i za to, ze przeszedl przez taka a nie inna droge i stal sie kim jest... lub raczej upewnil sie i utwardzil to kim chcial byc.. tak Go widze...
Za to ze sie pasjonuje.. swoja praca.. odleglym ladem, silniekiem miedzy nogami...
Nawet za to ze ma chwile slabosci... i mi je pokazuje.. ze pozwala mi byc silna za nas oboje gdy opn ma over load...
Ze czasem potrafi mi dac to czego sam nie ma, lub ma na wyczerpaniu..
Ze ceni ludzi i ich wartosc
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
za to ze:
*moge mu zaufac
*nigdy mnie nie zawiodl
*mnie kocha i okazuje to zawsze kiedy moze
*jest zawsze gdy go potrzebuje
*spedzilismy mnostwo cudownych chwil
*zawsze jest szczery
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Cenię za to, że mnie szanuje, znosi moje humory, patrzy na mnie z miłoscią, mówi miłe słowa nie tylko by być miłym, ale bo tak myśli. A kocham...?Nie kocha się za coś... tylko pomimo wszystko:) już to gdzieś wcześniej pisałam.
cenię go:
*za znoszenie moich humorów
*za inteligencję
*za to, że ma swoje poglądy| zainteresowania
*za to, że mogę mu ufać
*za to, że kocha mnie, potrafi zrozumieć, zaakceptować moje poglądy
*za to, że nie zamyka mnie w złotej klatce
*za to, że jest przy mnie w tych trudnych chwilach
*za to, że po prostu jest.
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
Za to że jest zawsze przy mnie - nie ważne czy fizycznie czy psychicznie, pociesza, przytula, podtrzymuje na duchu, kocha, Majke traktuje jak własne dziecko, za jego wspaniały uśmiech, za słodkie telefony i sms'y, za jego dobro, szczerość, szlachetność, zrozumienie, upór. cierpliwość, tolerancje. A przede wszystkim za to że jest
Wysłany: 2007-03-27, 20:03
A ja cenię moją Martę za:
-to że mnie kocha
-że już tyle czasu ze mną wytzrymała
-że znosi moje humory
-że umie się mi postawić (aż za bardzo to znam )
-że jest szczera
-że umiejętność logicznego dogadania się ze mną
-za wiele innych rzeczy, których wymienienie, byłoby stratą czasu
I najważniejsze:
-za to że jesteś ;*
Wysłany: 2007-03-28, 11:12
1. Że jest
2. Za jej miłość ;]
3. Za jej słodką minkę jak mi na szyi wisi (odpływam wtedy )
4. Za jej humorek
5. Za jej podejście
6. Za to że mi czasem przyłoży xD
Chyba tyle dalej mi się myśleć nie chce.
_________________ Nie wiem co jest prawdą na krawędzi snu...
Nie wiem co jest snem na krawędzi prawdy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.