Tak. Około pięć osób nie darze szczególna sympatią - z wzajemnością. I ich olewam na każdym kroku.
_________________ Mówiłeś mi zawsze
"Jesteś całym moim światem"
Gdy ja nie mogłam znieść myśli, że Cię tracę
Już wiem, że cokolwiek się stanie, gdzie tylko będziesz
To ja, bez względu na wszystko też tam będę.
Posiadam. Takich po prostu nielubianych z wzajemnością. I jednego, który reaguje na mnie wysypką, apopleksją, licho wie, czym jeszcze. To akurat bez wzajemności, chociaż nie powiem, żebym pałała miłością do tej osoby...
_________________ Zapominam przy Tobie / Że nie jestem aniołem
Że mój spokój anielski / Brzmi niekiedy jak krzyk
Lecz dla Ciebie zamilknę / Będę milczeć za dwoje
Chociaż w to nie uwierzy / Chyba nikt, chyba nikt
Zapominam przy Tobie / Że nie jestem królewną
Zapominam przy Tobie / Że korony mi brak.
Że przy Tobie zapomnę / Byłam niemalże pewną
Lecz nie śmiałam uwierzyć / Że aż tak, że aż tak
Wiek: 23 Dołączyła: 06 Lip 2007 Posty: 8 Skąd: 10 km od STG
Wysłany: 2007-07-09, 11:46
Również posiadam taką osóbkę- nawet jest blisko mnie codziennie. Na każdym kroku próbuje mnie w coś wkopać! Opisuje mnie publicznie na forum ( nie tym) podpisując się imieniem i nazwiskiem i twierdzi ze jest to jej pamietnik! Oczywiście gdzie każdy bez zarejestrowania może tam wkroczyć i wszysko przeczytać!
Tylko ze to ja jestem tą najgorszą zawsze- kwestia przyzwyczajenia.
gosiaczek
Wysłany: 2007-08-01, 18:18
czy mam wrogów?? hmm takie rzeczy to tylko w podstawówce i gimnazjum..., a teraz nie mam takich . owszem są osoby które mnie nie lubią lecz są to pojedyncze jednostki...
_________________ Gonia
Nelly
Wysłany: 2007-08-14, 14:34
Ja mam bardzo dużo wrogów ;/ I też boje się wychodzić na ulice Idę teraz do gimnazjum i strasznie sie tego boje ;]
Ja tam osobiscie nikogo za swojego wroga nie uwazam, jest kilka osob ktorych nie trawie ale wrogami ich nie nazywam... Jak inni mysla o mnie to nie wiem
Wysłany: 2007-08-16, 01:11
Jest wiele osób których nie lubię. One oczywiście nie sa mi dłużne.
ale jest takie trio na moim osiedlu, którego poprostu nienawidze.
Uważam te trzy dziewczyny za moich największych wrogów.
Wiek: 18 Dołączył: 28 Cze 2007 Posty: 56 Skąd: Z Miasta Aniołów
Wysłany: 2007-08-16, 20:15
mam w klasie 1 osobe ktora jest moim wrogiem od zawsze taka głupia dziewczyna że szok. A po za tym jest taki koleś którego jak tylko widze mam ochote mu zmienić wygląd twarzy. POZDRO
ahh.. podziele sie z wami radosna nowina. Moj jeden z dwoch wrogow (no ja za wrogow uwazam tylko 2 osoby, mnie duzo wiecej uwaza za swojego wroga), dziewczyna zaszla w ciaze, we wrzesniu skonczy 18 lat. hahaha! (wiem ze chamsko sie smiac ale jednak sprawia radosc)
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.