Wysłany: 2008-05-02, 11:17
Twoja wypowiedz w ogole nie przekonuje mnie do zmiany zdania...
Pozatym napewno nie raz slyszales takie powiedzonko "cicha woda brzegi rwie" wiec mi nie mow ze nie ma takich kobiet ktore sa niewinne z twarzy a w rzeczywistosci to ... sama osobiscie mialam z kilkoma stycznosc.
I odwrotna sytuacja tez znam wiele kobiet zadbanych maluja sie maja dlugie paznokcie ubieraja tylko szpili na wysokim obcasie. A mimo to sa pogodne i wcale nie jakies ... szm...ty.
Malo widziales chyba i malo kobiet poznales w takim razie.
Jednak nie mowie ze wszystkie takie sa tez sie widuje wyfiokowane lale co rozumu nie maja za wiele, ale nie wrzucajmy wszytskich do jednego worka. Bo ludzie sa rozni. Kazdy ma swoj styl i inna osobowosc - wyglad nie mowi nam przeciez jaki iloraz inteligencji mamy.
Wysłany: 2008-05-19, 14:38
Poznałem już trochę dziewczyn, mam swoje skromne 23 lata i zastanawiam się nad jednym... Dlaczego atrakcyjność intelektualna kobiet jest odwrotnie proporcjonalna do ich atrakcyjności wizualnej?
_________________ [podpis niezgodny z regulaminem forum]
Ostatnio zmieniony przez Medard 2008-05-19, 14:39, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-05-19, 15:03
Medard napisał/a:
Poznałem już trochę dziewczyn, mam swoje skromne 23 lata i zastanawiam się nad jednym... Dlaczego atrakcyjność intelektualna kobiet jest odwrotnie proporcjonalna do ich atrakcyjności wizualnej?
Wysłany: 2008-05-19, 15:30
Medard napisał/a:
Chyba poprostu kilka razy się przejechałem na ładnych dziewczynach...
Wypada mi chyba jedynie współczuć. No bo co ci poradze innego. Do każdej kobiety trzeba podchodzić indywidualnie, ale to że masz przykre doświadczenia z atrakcyjnymi dziewczynami nie znaczy, że teraz będziesz unika ich jak ognia.
Chyba poprostu kilka razy się przejechałem na ładnych dziewczynach...
Nie oceniaj ogółu na dziewczynach które dały Ci kosza. Wygląd nie świadczy kto kim jest! To działa w odwrotna stronę. Trochę mniej idealizowania swoich związków.
właśnie, trochę.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Po ulicach chodzi dużo dziewczyn, laleczki, metalówy ( od tych z dala jeśli nie chcesz zarobić w łeb, ja zarobiłem ), feministki (wybaczcie,ale tych nie lubię), tzw brzydule, popówy....... jak zwał tak zwał, ale skąd pewność, że któraś jest głupia lub inteligentna jeśli z nią uprzednio nie pogadasz, nie poznasz. Mam dużo kumpelek, niektóre to wyglądają jak puste laleczki, płaczą nad złamanym paznokciem, spędzają w łazience min 3 h, ale świetnie się z nimi gada.
_________________ Diabeł nie śpi .................................. z byle kim
Wysłany: 2008-05-19, 17:30
Ok ok ok!!! Już dobrze!! Wiem wiem PRZZESADZIŁEM, bo jestem sfrustrowany pustotą pewnej dziewczyny, z którą ostatnio miałem "przyjemność" się poznać... zawiodłem się i poniosło mnie w wypowiedzi. Nie biczujcie mnie! Zgaście stosy!
_________________ [podpis niezgodny z regulaminem forum]
Ostatnio zmieniony przez Medard 2008-05-19, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-05-20, 10:00
Medard, wyzyj się i zapomnij o tym.
Ty chyba zbyt wrażliwy jesteś ;-)
_________________ mrau...
szajbóska
Wiek: 20 Dołączyła: 21 Maj 2008 Posty: 46 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2008-05-23, 12:12
Ale dyskusja się nawiązała, jednak to prawda że bez kobiet nie byłoby niczego -książek, filmów, pięknym piosenek, obrazów itp. Satnowimy produkt do wszystkiego heh. Ja uważam że istnieją wrażliwe kobiety i wcale nie jest ich tak mało. My zwyczajnie często skrywamy się pod maskami - bo świat to teatr a my jesteśmy kukiełkami :-/ Często udajemy kogoś kim wcale nie jesteśmy, pokazujemy że jesteśmy silne i niezależne -tak teraz trzeba. Faceci najczęściej napotykaja się na "puste laski" bo takie jest łatwiej poderwać. Puste laski potrafią rozmawiać o niczym, są dostępne w przeciwieństwie do wrażliwych kobiet. Cóż faceci idą na łatwizne - zbodywaja łatwy łup często z obawy przed odrzuceniem.
Wysłany: 2008-05-23, 13:47
Szjboska 100% racji z tym ze kazdy facet idzie na latwizne zeby zdobyc kobiete lada i inteligentna rownoczesnie trzeba sie na pracowac a nie kupic taniego drinka a takich kobiet sie faceci niestety boja.
No i kolejna prawda - obawa przed odrzuceniem
Candy, uogólniasz strasznie. I bzdury z tego wychodzą.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wysłany: 2008-05-23, 14:10
Pisalam w pospiechu byc moze racja ....
W kazdym badz razie chodzi o to ze puste lalki daja sie poderwac (np na dyskotece) na drinka- facet jej proponuje a ta sie godzi. A czesto wiadomo jak to sie konczy.
A pozadna dziewczyna raczej nie robi takich rzeczy. Szanuje sie i jest ją ciezej zdobyc.
A takich kobiet faceci sie boja - czesto gesto ida na latwizne wybierajac ta Pierwsza - latwiejsza wersje. Bo sie np boja odrzucenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.