Forum Dyskusyjne :: Wrażliwych i porządnych dziewczyn juz nie ma

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Uczucia » Wrażliwych i porządnych dziewczyn juz nie ma

Wrażliwych i porządnych dziewczyn juz nie ma
Autor Wiadomość

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-05-02, 01:38   !

Aaaaaha. I chcesz mi powiedzieć, że żul, który kiedyś był grafikiem ect nie jest żulem?

Nasz wygląd od czegoś zależy. Więc czemu nie odwrotnie?

A i nick masz *-dny.

Candy 

Wysłany: 2008-05-02, 11:17   

Twoja wypowiedz w ogole nie przekonuje mnie do zmiany zdania...

Pozatym napewno nie raz slyszales takie powiedzonko "cicha woda brzegi rwie" wiec mi nie mow ze nie ma takich kobiet ktore sa niewinne z twarzy a w rzeczywistosci to ... sama osobiscie mialam z kilkoma stycznosc.

I odwrotna sytuacja tez znam wiele kobiet zadbanych maluja sie maja dlugie paznokcie ubieraja tylko szpili na wysokim obcasie. A mimo to sa pogodne i wcale nie jakies ... szm...ty.

Malo widziales chyba i malo kobiet poznales w takim razie.

Jednak nie mowie ze wszystkie takie sa tez sie widuje wyfiokowane lale co rozumu nie maja za wiele, ale nie wrzucajmy wszytskich do jednego worka. Bo ludzie sa rozni. Kazdy ma swoj styl i inna osobowosc - wyglad nie mowi nam przeciez jaki iloraz inteligencji mamy.

normalna... 

Wysłany: 2008-05-19, 14:23   

są , są porządne dziewczyny :) rozejrzyj się uważniej , i nie patrz na wygląd :)

Medard 

Wysłany: 2008-05-19, 14:38   

Poznałem już trochę dziewczyn, mam swoje skromne 23 lata i zastanawiam się nad jednym... Dlaczego atrakcyjność intelektualna kobiet jest odwrotnie proporcjonalna do ich atrakcyjności wizualnej? :zdziwko:
Ostatnio zmieniony przez Medard 2008-05-19, 14:39, w całości zmieniany 1 raz  

Achentar 

Wysłany: 2008-05-19, 15:03   

Medard napisał/a:
Poznałem już trochę dziewczyn, mam swoje skromne 23 lata i zastanawiam się nad jednym... Dlaczego atrakcyjność intelektualna kobiet jest odwrotnie proporcjonalna do ich atrakcyjności wizualnej? :zdziwko:

Nie jest to wcale prawda.

Medard 

Wysłany: 2008-05-19, 15:24   

Może i nie... takie odnoszę wrażenie... dostałem nauczkę, bo byłem zbyt próżny i zawsze patrzałem głównie na wygląd... who knows? :?:

Achentar 

Wysłany: 2008-05-19, 15:27   

Może jakoś sobie zaszufladkowałeś te dziewczyny. Uważasz, ze łądna to głupia mui być, a mniej atrakcyjna inteligentna.

Medard 

Wysłany: 2008-05-19, 15:28   

Chyba poprostu kilka razy się przejechałem na ładnych dziewczynach...

Achentar 

Wysłany: 2008-05-19, 15:30   

Medard napisał/a:

Wypada mi chyba jedynie współczuć. No bo co ci poradze innego. Do każdej kobiety trzeba podchodzić indywidualnie, ale to że masz przykre doświadczenia z atrakcyjnymi dziewczynami nie znaczy, że teraz będziesz unika ich jak ognia.

Tusilla 
istota zakochana

Wysłany: 2008-05-19, 15:33   

Cytat:

Nie oceniaj ogółu na dziewczynach które dały Ci kosza. Wygląd nie świadczy kto kim jest! To działa w odwrotna stronę. Trochę mniej idealizowania swoich związków.

Medard 

Wysłany: 2008-05-19, 15:45   

Problem w tym, że to ja im dałem kosza :zdziwko: ale ok... zdarzało się też odwrotnie :)

*miss irony 

Wysłany: 2008-05-19, 17:11   

Medard napisał/a:

właśnie, trochę.
A ja cie kocham

LOKI 

Wysłany: 2008-05-19, 17:14   

Po ulicach chodzi dużo dziewczyn, laleczki, metalówy ( od tych z dala jeśli nie chcesz zarobić w łeb, ja zarobiłem :rozpacz: ), feministki (wybaczcie,ale tych nie lubię), tzw brzydule, popówy....... jak zwał tak zwał, ale skąd pewność, że któraś jest głupia lub inteligentna jeśli z nią uprzednio nie pogadasz, nie poznasz. Mam dużo kumpelek, niektóre to wyglądają jak puste laleczki, płaczą nad złamanym paznokciem, spędzają w łazience min 3 h, ale świetnie się z nimi gada.

Medard 

Wysłany: 2008-05-19, 17:30   

Ok ok ok!!! Już dobrze!! Wiem wiem PRZZESADZIŁEM, bo jestem sfrustrowany pustotą pewnej dziewczyny, z którą ostatnio miałem "przyjemność" się poznać... zawiodłem się i poniosło mnie w wypowiedzi. Nie biczujcie mnie! Zgaście stosy! :rozpacz:
Ostatnio zmieniony przez Medard 2008-05-19, 20:33, w całości zmieniany 1 raz  

*miss irony 

Wysłany: 2008-05-19, 17:42   

Medard napisał/a:
jestem sfrustrowany

Bo i trzeba było tak od razu. Chociaż w sumie i tak nie miał żadnych wątpliwości :)
A ja cie kocham

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2008-05-20, 10:00   

Medard, wyzyj się i zapomnij o tym.
Ty chyba zbyt wrażliwy jesteś ;-)

szajbóska 

Wysłany: 2008-05-23, 12:12   

Ale dyskusja się nawiązała, jednak to prawda że bez kobiet nie byłoby niczego -książek, filmów, pięknym piosenek, obrazów itp. Satnowimy produkt do wszystkiego heh. Ja uważam że istnieją wrażliwe kobiety i wcale nie jest ich tak mało. My zwyczajnie często skrywamy się pod maskami - bo świat to teatr a my jesteśmy kukiełkami :-/ Często udajemy kogoś kim wcale nie jesteśmy, pokazujemy że jesteśmy silne i niezależne -tak teraz trzeba. Faceci najczęściej napotykaja się na "puste laski" bo takie jest łatwiej poderwać. Puste laski potrafią rozmawiać o niczym, są dostępne w przeciwieństwie do wrażliwych kobiet. Cóż faceci idą na łatwizne - zbodywaja łatwy łup często z obawy przed odrzuceniem.

Candy 

Wysłany: 2008-05-23, 13:47   

Szjboska 100% racji z tym ze kazdy facet idzie na latwizne zeby zdobyc kobiete lada i inteligentna rownoczesnie trzeba sie na pracowac a nie kupic taniego drinka :P a takich kobiet sie faceci niestety boja.
No i kolejna prawda - obawa przed odrzuceniem :)

Troche odwagi chlopcy :P

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2008-05-23, 13:49   

Candy, uogólniasz strasznie. I bzdury z tego wychodzą.
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

Candy 

Wysłany: 2008-05-23, 14:10   

Pisalam w pospiechu byc moze racja ....

W kazdym badz razie chodzi o to ze puste lalki daja sie poderwac (np na dyskotece) na drinka- facet jej proponuje a ta sie godzi. A czesto wiadomo jak to sie konczy.

A pozadna dziewczyna raczej nie robi takich rzeczy. Szanuje sie i jest ją ciezej zdobyc.
A takich kobiet faceci sie boja - czesto gesto ida na latwizne wybierajac ta Pierwsza - latwiejsza wersje. Bo sie np boja odrzucenia

A potem dziwia sie ze nie ma pozadnych kobiet.

Odpowiedz do tematu