Kolejny rozgoryczony młodzik zarzucil tematem... ludzie zawsze będa mowili, że kiedys bylo lepiej niżteraz. Co za bzdury, swiat się zmienia i tyle, ludzie też sie zmieniają, a czy na gorsze? chyba nie, ale niech mnie ktos oświeci.
Ludzie niezależnie od czasów, w których żyjemy, są różnie. To, że akurat trafiamy na tych mało ciekawych, wcale nie oznacza, że tych porządnych już nie ma. Trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać. No i mieć cierpliwość, do ślepo pędzącego za zmianami mody, motłochu. Takie jest moje skromne zdanie niech mnie ktoś wyprostuje jeśli jestem zdziwaczały.
_________________ Lepiej milczeć i uchodzić za głupca niż raz się odezwać i rozwiać wszystkie wątpliwości.
Wysłany: 2008-06-07, 15:37 Nie jestem przekonana
Wiesz mysle ze jednak nie spotkałeś tej jednynej bo to nie prawda takie dziewczyny sa na tym swiecie jest ich mnie co prawda ale nadal sa ... Ja nie lubie malowac sie i wogole bo to dla mnie zajmuje zybt wiele czasu . Ale plazeeee ... mmm kocham :* bay
Wiek: 19 Dołączyła: 26 Maj 2008 Posty: 108 Skąd: z piekła rodem
Wysłany: 2008-06-08, 10:31
JA się z Tobą nie zgadzam !! znam wrażliwe dziewczyny. Fakt może jest ich coraz mniej. Ale to też wina tego, ze świat się zmienia. Ja też jestem wrażliwą dziewczyną i takie mam koleżanki. Więc parę takich dziewczyn by się znalazło. Może po prostu w złych miejscach ich szukasz...
_________________ Oczy ma, jeśli trzeba, raz modre, raz szare,
czarne, wesołe, bez powodu pełne łez.
nie zgodze sie z toba.... moze i nie ma takich dziewczyn tam gdzie ty mieszkasz tu gdzie ja mieszkam jest sporo i niestety wiekszosz ,,pustakow" ale ja np nie uwazam sie za pustaczke ktora nakłada na siebie tone makijazu bo w ogole sie prawie nie maluje i jestem romantyczka wiec.... jakies wyjatki sa:]
Wiek: 19 Dołączyła: 26 Maj 2008 Posty: 108 Skąd: z piekła rodem
Wysłany: 2008-06-08, 10:53
lusiamusia00 napisał/a:
nie zgodze sie z toba.... moze i nie ma takich dziewczyn tam gdzie ty mieszkasz tu gdzie ja mieszkam jest sporo i niestety wiekszosz ,,pustakow" ale ja np nie uwazam sie za pustaczke ktora nakłada na siebie tone makijazu bo w ogole sie prawie nie maluje i jestem romantyczka wiec.... jakies wyjatki sa:]
Dokładnie. Zresztą jak widać i na tym forum znalazło się kilka wrażliwych dziewczyn. Więc może jednak zmienisz zdanie?
_________________ Oczy ma, jeśli trzeba, raz modre, raz szare,
czarne, wesołe, bez powodu pełne łez.
hmmm
Wysłany: 2008-06-09, 14:15
Racja:). Już kilka wrażliwych dziewczyn się znalazło:).
Ja też nie zgodzę się z tym, że takich osób już nie ma. Owszem, jest ich bardzo mało, o czym świadczy choćby to ,że dużo osób jak widzi moje zdjecia i opisy na fotka.pl pisze mi wiadomości, że jestem chyba najbardziej normalną i porządną dziewczyną na tym portalu, bo teraz mało kto się taki zdarza (nie będę ustosunkowywać się do takich opinii, bo chyba nie mnie to oceniać).
Niestety(?)jestem bardzo wrażliwa i nieśmiała, przez co cały czas jestem singlem i nie zanosi się na szybką zmianę.
I raczej przychylam się do zdania, że brakuje w dzisiejszych czasach wrażliwych chłopaków, bo jak na razie jeszcze nikogo takiego nie poznałam.
_________________ N.
Farbenia
Wysłany: 2008-06-26, 11:27
Cytat:
I raczej przychylam się do zdania, że brakuje w dzisiejszych czasach wrażliwych chłopaków, bo jak na razie jeszcze nikogo takiego nie poznałam.
Ale musimy wierzyć, że gdzieś tam... hen daleko, jest taki wrażliwy, książę z bajki ( ewentualnie książę ciemności )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.