Przedwczoraj w nocy zmarl moj dziadek, jedna z najlblizszych mi osob, jeden z moich najwiekszych przyjaciol i najwiekszych idealow. Osoba niezastapiona, a mimo to zostalismy bez niej. Chwile sa ciezkie. Przyszlosc jeszcze smutniejsza, bo bez niego...
A jakie sa wasze idealy,wzory, ludzie, ktorych nasladujecie, ktorzy sa wam w jakis sposob bliscy?
Pozdrawiam. BluE
Ostatnio zmieniony przez Peggy Blue 2007-01-04, 20:01, w całości zmieniany 1 raz
Wszyscy wokoło mają swoje ideały, wzory do naśladowania...
Ja niestety nie mam. Nigdy nie będę jak ktoś inny, w sumie jak każdy z nas...
Może i chciałabym miec kogoś w kim widziałabym ideał, ale takowych ludzi przecież nie ma?
Ja osobiście nie mam takiej osoby...
_________________ Nie skacz, bo i tak do mnie nigdy nie doskoczysz, ha! )
Wysłany: 2007-01-04, 20:14
Peggy Blue napisał/a:
A jakie sa wasze idealy,wzory, ludzie, ktorych nasladujecie, ktorzy sa wam w jakis sposob bliscy?
Jak wiekszosc, mama i tata, babci i dziadka nie mam wogole.
Kieruje sie wlasnymi ideami ktore nabylam dzieki rodzinie ,pierwotny wplywu spoleczenstwa. Teraz sama krztaltuje swoje idee... wzorujac sie glownie na bledach wlasnych i innych.
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Raczej nie naśladuję innych ludzi. Obserwuję raczej, a wyciągnięte wnioski dostosowuję do mojego postępowania. Staram się sama kształtować moje poglądy, ale to nie byłoby możliwe bez kontaktu i konfrontacji z innymi osobami. Podziwiam moja mamę, bo jest wytrwała i nigdy nie narzeka, choć jej życie nie jest usłane różami. Podziwiam moją przyjaciółkę, bo ma taki niesamowity pęd do wiedzy. Zawsze jej tego zazdrościłam:) Podziwiam ludzi, którzy wiedza czego chcą i potrafią realizować swoje cele.
_________________ "The best way to predict the future is to invent it"
mój <o ironio, killing me softly> ojciec. za podejscie do zycia, do ludzi, za to, jak do wszystkiego doszedl, mimo czego i na przekór czemu. jest nim rowniez mimo to, ze jestem ponoc wierną jego kopią. na szczescie to są prawdopodobnie pomowienia. ;-]
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Peggy Blue : Chyba Cie troszke rozumiem bo mam bardzo podobna sytuacje.. Chociaz ja nie posiadam zadnych wzorcow.. Oczywiscie szanuje kilku ludzi i podziwiam za to czego dokonali , ale.. Staram sie byc oryginalny i samemu cos stworzyc i do czegos dojsc..
Morded: Ajć..! =P Znowu Ty , tu?
_________________ Tłumaczenia są jak kobiety - wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne..
Nie mam jakiegos swojego ideału, jestem jaka jestem nie kieruje się kims innym... I nikt inny nie wywiera na mnie jakis odczuć, które chciałabym nasladować...
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Chyba mój brat... jest sporo starszy, ale jakoś jego podejscie do zycia mi sie podoba. podobno jestem do niego podobna...(ehh prawda) ale nie chce byc calkiem jak on... chce miec troche samej siebie w sobie.
_________________ All good things come to an end...
;]
wzorzec jeśli chodzi o doroslą osobę
to przede wszystkim osoba która patrzy na tenświat z perspektywy dziesiejszyh czasow a nie co krok powtarza ze cos tam cos tam bla bla bla 20 lat temu bla bla bla kieyd ja mialem tyle lat co Ty
osoba ktora przynajmnije stara sie zrozumiec mlodego czloiweka i ktora potrafi w odpowiedni sposob podejsc do rozmowy
i osoba ktora nie stawia na nauke tylko na rozwijanie pasji i zainteresowan ktora rozumie ze widza nie jets tylko w ksiazka ch ale tez w podrozach i tak ogolnie
osoba ktora do zycia potrzebuje naprawde niewiele i jets bardzo minimalistyczn9ie nastawiona do zycia ktorą ciszą chociazby zwykłe gwiazgy tylko tyle
_________________ Nie wierz nigdy nie w tych co ciągle udają i ciągle uśmiechają się nie
Wierz nigdy nie w to niebo które zawsze niebieskie jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.