Ja rowniez nie mam zadnej sympatii Ale jezelibym mial to co by bylo moim wymarznym prezentem ?? Nic Wystarczylaby mi obecnosc tej osoby przy mnie w tym dniu
A jakie macie proozycje na prezent dla dzieffczyny:P?
Wiem tylko co się nie nadaje na prezent walentynkowy, a są to np. kwiatki lub czekoladki, bo to zbyt prozaiczne. Gdybym miał zamiar podarować prezent jakiejś dziewczynie, to starałbym się podejść do tego bardziej ambitnie.
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
"jest nas wielu! nas nie pokonacie " - jak w tej piosence
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
A nawet (czytając wszystkie powyższe wypowiedzi) stwierdzam fakt, że wszyscy jesteśmy w takiej sytuacji
ja nie a co do walentynek to nie wiem,planowalam wziasc swojego partnera na romantyczna kolacje,ale ze ma imieiny juz wkrotce ,to zrealizuje ten pomysl wlasnie w ten dzien.W walentynki podaruje mu zapewne kartke i cos jeszcze,choc na razie nie wiem co to bedzie.Powiem wam jak wymysle
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Pewnie bedzie to wielki slodki i goracy cmokas prosto w usta
zazwyczaj takiego dostaje ,gdy tylko sie zobaczymy
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.