Oh, w mojej klasie dziewczyny powysyłały sobie same walentynki. Jeszcze na przerwach umawiały się która której wyśle. Dlatego nie rozumiem ich podniecenia gdy odbierały po nawet 10 listów ;-] Moim zdaniem głupota i strata kasy .
Ja jak chodzilem do gimnazjum to tez cos takiego mialem ale mnie i tak nic nikt nie przysylal Ale jak poszedlem do Technikum to wogole teraz mozna o tym zapomniec
Wysłany: 2006-02-17, 09:30
walentynki wymyslili amerykanie zeby miec pod koniec stycznia dobry powod zeby zdjac ozdoby swiateczne:|
hmmm nie obchodze tego swieta, no... zaraz po nich mam urodziny wiec wole urodziny, a rok temu
w walentynki sie zareczylam, banalne nie?????????????????????????????????????????????
no ale co mu mialam powiedziec? "nie"
w tym roku wreczylam mojemu mezowi walentynke rozowa....
w ostaci kuponu chybil trafil na duzego lotka
losowanie bylo dzien pozniej i oczywiscie NIC nie wygralismy
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
mialam sie z wami podzielic swoim pomyslem,tak wiec wynajelismy pokoj w hotelu,gdzie poznym wieczorem przebralam sie buhaha za walentynke.Poza tym dostal ode mnie ksiazke-"jak wytrzymac ze wspolczesna kobieta"-dosc bzdurna ze tak powiem,ale posuje do tego swieta .
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
zeby kupic cos sympatii trzeba miec najpierw sympatie
a ja jej nie mam
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
a mzoe po prostu myslala jak tu zasiac kanabis i tak sie podniecila,ze nowy slowotwor powstal O_o <czizus>
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
walentynki- szztuczne, komercyjne swieto. niby kazdy tak uwaza a jednak wszyscy wysyłaja sobie te durne kartki, wręczaja misie z sercem lub lizaka w takim włąsnie kształcie....ja nie przepadam, bowiem jak mówi wiekszosc zaklamanych osob tzreba sie kochac i okazywac sobie milosc przez cały rok. a szczegolnie 14 lutego to wszystko takie na pokaz...bleee
_________________ ...End everytime I try to fly, I fall without my wings, guess I need you...
Mi wystarczy rozmowa i usmiech bo itak nic nie dostane Dla mnie szczeże to dołujące świeto bo co roku jest ot samo samotnosć. Mam pecha jesli chodzi o chłopaków trudno ale, mam nadzieje żę w tym roku cos sie zmieni że moze juz nie będe sama Ale najbardziej chciałbym usłyszeć słowa " kocham cie "
_________________ " Miłeś byc przy niej, miełeś być na każdy znak, takiej dziewczynie do nóg sie żuca cały świat. Na każdą chwile jesteś jej winien powietrza przejrzystego smak, każdym oddechem woła o ciebie i tylko ty nie widzisz jak .. (...) ''
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-02-12, 19:49
A ja na pięknej własnoręcznie robionej kartce wymalowałam własnorecznie piękny wiersz dodałam do tego piekny pierduśnik który krzyczy z czerwoności i włożyłam to w bąbelkowy pojemnik który jutro znajdzie właściciela ;]
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.