Zapytasz sie jak wroci Ja bynajmniej przyzwyczilem sie do tego wiec jak bede mial odchodzic to mnie na pewno nikt na innym forum nie znajdzie No chyba ze kiedys stworze jakies swoje ale to nikle szanse
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-02-07, 17:21, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-02-11, 21:47
A ja Gdybym mial dziewczynę to bym jej kupił onyksowego tygrysa. Prezent to fajny i oryginalny.Szkoda tylko że praktycznie nigdzie go nie ma
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Nie rozpadła się To były tylko drobne chwile zwatpienia Zreszta kobiet do dzisiaj nie potrafie zrozumieć.. no ale może całych ich uroik w tym jest własnie
Prymas napisał/a:
Hmm, to forum (Przyjaciel) też jest Michała?
poczesci tak ;] Nie jestem już jego włascicielem ;] Tylko Administratorem
Hashi napisał/a:
słyszałam że jak facet nie spełnia się w łóżku to zajmuje się tylko i wyłącznie pracą może coś w tym jest??
A ja Gdybym mial dziewczynę to bym jej kupił onyksowego tygrysa. Prezent to fajny i oryginalny.Szkoda tylko że praktycznie nigdzie go nie ma
Widze, ze mam silne wplywy i nie ze praktycznie nigdzie, tylko NIGDZIE ja nawet onyksowe delfiny, ale na tygrysa ludzkosc nie wpadla
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
a ja w tym roku bede obchodzic walentynki tak jak sie obchodzi bodajże w Indiach, gdzie walentynki są również dniem przyjaciela
dobry pomysł...jesli Ci to nie przezszkadza to sie od Ciebie odgapie a wiecie ze w Walentylki swieto maja tez umysłowo chorzy??? bo Walenty jest tez ich patronem
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Nie Jastina, nie mam nic przeciwko a nawet jestem za, niech przyjaciele też mają swoje święto!
ps. na początku myślałam że nazywasz zakochanych umysłowo chorymi
Ostatnio zmieniony przez Rdzawa 2006-02-13, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
I po wielkim superowym święcie zza oceanu, jeszcze dzisiaj wszędzie widzę sweetaśny róż ;-] Taki mały wierszyk :
Walentynki
walę tynki dziś na ścianie
ale będzie zamieszanie
walentynki jak cudownie
niech mi ku**a ktoś odpowie
o co biega o co chodzi
a szczególnie ludzie młodzi
czemu święto komercyjne
jest tak bardzo atrakcyjne
me pytanie skierowane
do tych co mają nasrane
i raz w roku ich jarają
piękne kartki które dają
bliskim im osobom właśnie
licząc że miłość nie zgaśnie
więc w te słowa do was gadam
i co myślę opowiadam...
jak ja lubię walentynki
i te ku**a słodkie minki
ładne kwiatki i uśmiechy
na ulicach brzydkie dechy
brzydkie panie i panowie
zaraz ku**a coś wam powiem
bo mnie śmieszy niesłychanie
wasze głupie świętowanie
jeden dzień jest w roku taki
dla mnie ku**a jest nijaki
ale dla was wy debile
dniem by spędzić miłe chwile
cały rok robicie nic
w walentynki wielki pic
jak ja lubię walentynki
dużo pudru dużo szminki
ładne mini i bluzeczki
koronkowe te majteczki
te uśmiechy niby szczere
i radosne ku**a trele
trele piosnki trele słowa
już mnie boli biedna głowa
i po chuja czekoladki
fiołki, róże, bratki sratki
i kolacje te przy świecach
ej i co to za podnieta
że komercja bije w twarz
dla mnie gówno oraz fałsz
jeden raz do roku taki
że jarają się dzieciaki
młode panny małolatki
dają młodym chłopcom datki
młodzi chłopcy uhahani
idą ku**a doń z kwiatkami
czułe słówka czułe łkanie
i pod oknem ich śpiewanie
och jak ku**a czas im płynie
w walentynki i przy winie
świece muza napierdala
z radia krzyczą la la la la
i tak lecą im godziny
i ustają słodkie miny
kwiatki więdną, stan opada
kończy się już czekolada
i nastaje dzionek nowy
już nie taki kolorowy
i zaczyna się szarówka
zwykła szara ku**a dniówka
i dopiero gdzieś za roczek
znowu mile się zaskoczą
kupią kwiatki kupią wszystko
i wybiorą się na disko
i pojadą też do kina
cały rok chujowa mina
tylko w walentynki właśnie
uśmiech z twarzy wam nie gaśnie
więc pierdolta się smarkacze
i tak wam nie wytłumaczę
żeby kochać cały czas
a nie tylko w roku raz
i pamiętać zawsze o tym
komercyjne walentynki
świętem tylko dla idioty
hehe, wierszyk super... no i jest w nim przeslanie A wracajac do walentynek: Ja tam ich nie obchodzilem, nic nie wysylalem, nic nie dostawalem i bylo super
A wracajac do walentynek: Ja tam ich nie obchodzilem, nic nie wysylalem, nic nie dostawalem i bylo super
Oh, nie ma to jak dobry horror w walentynki. Ja spędziłam je z Murray'em - "Dom woskowych ciał" ;-]
Jeśli chodzi o kartki, dostałam dwie, żadnej nie wysyłałam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.