Czy wg Was wakacje to najlepszy czas na zakochanie siê??wg mnie taka mi³o¶æ mo¿e skoñczyæ siê tak szybko jak sie zaczela, jaka jest wasza opinia na ten temat??
Na pierwszy ogien napisalbym ze to raczej mozna nazwac "wakacyjnym zauroczeniem" Ale milosci nie nalezloby rowniez wykluczac bo moze sie na prawde przydarzyc
Czy wg Was wakacje to najlepszy czas na zakochanie siê??wg mnie taka mi³o¶æ mo¿e skoñczyæ siê tak szybko jak sie zaczela, jaka jest wasza opinia na ten temat??
to zalezy.. nie zawsze musi ona trwac tylko wakacje.. ja zaczelam sie spotykac z pewnym chlopakiem i mam nadzieje ze nie bedzie to tylko wakacyjna milosc
Wys³any: 2006-06-19, 03:17 Re: Wakacje czas mi³o¶ci??
karda90 napisa³/a:
Jak Dla Mnie To Mi³o¶æ Nie Zna Czasu... Nigdy Nie Wiemy Kiedy Nas Napotka... Wakacje Najlepszy Czas Na Zakochanie Siê :> ?? Hmm... Wiêkszo¶æ Osób S±dzi, ¯e W³a¶nie Wakacje To Najlepszy Czas, Ale Dla Mnie To Jest Poprostu " Zauroczenie " ;] Poznajemy Now± Ciekaw± Osobe Gdzie¶ Na Wakacjach... Jest Mi³o itp.:) Po Wakacjach Najczê¶ciej Zapominamy O Tej Osobie I ¯yjemy Dalej Jak Kiedy¶... Chocia¿ Zdarza Siê Tak, ¯e Utrzymujemy Kontakt Z T± Osob±. Sama Nie Wiem Czy To Najlepszy Czas Na Zakochanie... Ja Uwa¿am, ¯e Ka¿dy Czas Jest Odpowiedni :)
Ostatnio zmieniony przez Kiciasta 2006-06-19, 03:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 2006-06-19, 09:39
W³asciwie to nie ma czasu na milosc mozesz zakochac sie w zimie mozesz latem jesienia i wiosna jedno jest pewne nie pora roku jest wazna tylko uczucie jakie ³aczy dwie zakochane w sobie osoby. Wlasciwie to milosc przychodzi kiedy jej sie nie spodziewamywiec nie ma co na nia czekac bo na sile nie przyjdzie.
Ogólnie lato podobno sprzyja zakochiwaniu siê, ale ja tam nie wiem. A wakacyjne "mi³o¶ci" to czêsto jest tak, ¿e ludzie pochodz± z ró¿nych miast, a bariera odleg³o¶ci jest ciê¿ka do przetrwania i nie zawsze to jest d³ugi zwi±zek.
Wakacyjna mi³o¶æ... Czasem zdarzy siê
co za rooznica jaka pora roku^_^ jedyna rooznica to taka ze w lato mniej przyjemnosci sprawia przytoolanie sie i trzymanie za reke.. bo kazdy jest mokry i wogoole feeeee:P
ja tam sobie robie na wakacje przerwe od kolesi hehehe;]]
a fuuuuuuuuuuuuj:P
Hmm jak dla mnie wakacje i mi³osæ troszkê nie id± w parze. Wakacje to czas beztroski,mo¿emy mówiæ w nie o zauroczeniu,przygodzie,ale nie mi³osci.Cz³owiek nareszcie pocuje odrobine wolnosci i szczerze w±tpie czy bêdzie chcia³ anga¿owaæ siê w cos powa¿nego. Osobiscie jestem jak najbardziej za wakacyjn± przygod± ,ale nie mi³osci±
Czasami taka wakacyjna mi³o¶æ jednak mo¿e siê przerodziæ w co¶ g³êbszego, mo¿e nawet na d³ugie lata...
Tak jak *Izka_ my¶lê, ¿e pora roku nie ma wielkiego znaczenia.
A ja mysle,ze wakacje to idealna pora na milosc
a nawet jesli z tego milosci prawdziwej nie ma to promienny romans,zauroczenie hmmm...Jestesmy bardziej cool,to slonce ma jakis zbawienny skutek na ludzi..
S± wakacja, ludzie maja wiecej czasu, wychodz± czê¶ciej i wtedy poznaje siê nowych ludzi.
Ktos zainponuje, wydaje siê byæ super, wyj±tkowy. Kiedy pryska wakacyjny 'czasr' wszystko wraca do normy. No oczywi¶cie mo¿e byæ te¿ tak ¿e naprwadê siê mo¿na zakochac, ale to nie pora roku o tym decyduje tylko osoba jaka sie spotka
Ja pozna³am mojego ch³opaka w³a¶nie w wakacje w zesz³ym roku i nadal ze sob± jeste¶my Wakacje to ¶wietny czas. Nie ma obowi±zków szkolnych wiêc masz du¿o czasu na mi³o¶æ
Mi³o¶æ wakacyjna trwa zazwyczaj przez wakcje... gdy nadchodzi pocz±tek roku szkolnego zazwyczaj sie koñczy...
Wydaje mi siê ¿e na mi³o¶æ nie ma okre¶lonego czasu, momentu ¿eby sie zakochaæ... To samo z czasem przyjdzie...
wakacie fajna rzecz trzeba podziekowac temu kto to wymyslil :* mam nadzieje ze wymyslila to jas dziewczyna bo nie lubie sie calowac z facetami dla mnie wakacie to czas na relaks nic nie robie i mi z tym dobrze bo caly rok musze ostro zasowac
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.