Forum Dyskusyjne :: Wakacje czas mi³o¶ci??

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Polecamy: test-t wietnam

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Uczucia » Wakacje czas mi³o¶ci??

Wakacje czas mi³o¶ci??
Autor Wiadomo¶æ

karda90 

Do³±czy³a: 20 Lut 2006
Sk±d: gdzie¶ tam...daleko

Wys³any: 2006-06-16, 20:51   Wakacje czas mi³o¶ci??

Czy wg Was wakacje to najlepszy czas na zakochanie siê??wg mnie taka mi³o¶æ mo¿e skoñczyæ siê tak szybko jak sie zaczela, jaka jest wasza opinia na ten temat??

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Do³±czy³a: 19 Sty 2006
Sk±d: wroc³aw

Wys³any: 2006-06-16, 21:02   

wakacyjna mi³o¶c jak sama nazwa wskazuje trwa przez wakacje, po nich wszystko sie koñczy

drobiczek 
eeLOoo

Do³±czy³a: 16 Pa¼ 2005
Sk±d: Centrum :D

Wys³any: 2006-06-16, 21:11   

dla mnie to nie mi³o¶æ...takie zwiazki czêsto koñcza sie niepowodzeniami, ³zami i smutkiem. nigdy czegos takiego nie przezy³am i chyba bym nie chcia³a

Matys 

Do³±czy³: 29 Pa¼ 2005

Wys³any: 2006-06-16, 23:29   

Na pierwszy ogien napisalbym ze to raczej mozna nazwac "wakacyjnym zauroczeniem" ;) Ale milosci nie nalezloby rowniez wykluczac bo moze sie na prawde przydarzyc :)

AnUsIa17 
:*:*:*

Do³±czy³a: 14 Pa¼ 2005
Sk±d: Wielkopolska

Wys³any: 2006-06-17, 17:10   

karda90 napisa³/a:
Czy wg Was wakacje to najlepszy czas na zakochanie siê??wg mnie taka mi³o¶æ mo¿e skoñczyæ siê tak szybko jak sie zaczela, jaka jest wasza opinia na ten temat??

to zalezy.. nie zawsze musi ona trwac tylko wakacje.. ja zaczelam sie spotykac z pewnym chlopakiem i mam nadzieje ze nie bedzie to tylko wakacyjna milosc :)

#deela 

Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005
Sk±d: z samej góry

Wys³any: 2006-06-18, 17:47   

w wakacje to bzyknac kogos mozna a nie zakochiwac sie
czlowiek unika rozczarowan, przynajmniej glebokoemocjonalych

Kiciasta

Do³±czy³: 19 Cze 2006

Wys³any: 2006-06-19, 03:17   Re: Wakacje czas mi³o¶ci??

karda90 napisa³/a:

Jak Dla Mnie To Mi³o¶æ Nie Zna Czasu... ;) Nigdy Nie Wiemy Kiedy Nas Napotka... ;) Wakacje Najlepszy Czas Na Zakochanie Siê :> ?? Hmm... Wiêkszo¶æ Osób S±dzi, ¯e W³a¶nie Wakacje To Najlepszy Czas, :) Ale Dla Mnie To Jest Poprostu " Zauroczenie " ;] Poznajemy Now± Ciekaw± Osobe Gdzie¶ Na Wakacjach... Jest Mi³o itp.:) Po Wakacjach Najczê¶ciej Zapominamy O Tej Osobie I ¯yjemy Dalej Jak Kiedy¶... :) Chocia¿ Zdarza Siê Tak, ¯e Utrzymujemy Kontakt Z T± Osob±. ;) Sama Nie Wiem Czy To Najlepszy Czas Na Zakochanie... Ja Uwa¿am, ¯e Ka¿dy Czas Jest Odpowiedni :)
Ostatnio zmieniony przez Kiciasta 2006-06-19, 03:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Artuuro23 

Do³±czy³: 26 Maj 2006
Sk±d: Szczecin

Wys³any: 2006-06-19, 09:39   

W³asciwie to nie ma czasu na milosc mozesz zakochac sie w zimie mozesz latem jesienia i wiosna jedno jest pewne nie pora roku jest wazna tylko uczucie jakie ³aczy dwie zakochane w sobie osoby. Wlasciwie to milosc przychodzi kiedy jej sie nie spodziewamywiec nie ma co na nia czekac bo na sile nie przyjdzie.

Lipska 

Do³±czy³a: 08 Cze 2006
Sk±d: z Mazur ;)

Wys³any: 2006-06-19, 11:36   

Ogólnie lato podobno sprzyja zakochiwaniu siê, ale ja tam nie wiem. A wakacyjne "mi³o¶ci" to czêsto jest tak, ¿e ludzie pochodz± z ró¿nych miast, a bariera odleg³o¶ci jest ciê¿ka do przetrwania i nie zawsze to jest d³ugi zwi±zek.
Wakacyjna mi³o¶æ... Czasem zdarzy siê ;)

#bLu 
I dont like iT

Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2005
Sk±d: WarszawA

Wys³any: 2006-06-21, 16:57   

co za rooznica jaka pora roku^_^ jedyna rooznica to taka ze w lato mniej przyjemnosci sprawia przytoolanie sie i trzymanie za reke.. bo kazdy jest mokry i wogoole feeeee:P
ja tam sobie robie na wakacje przerwe od kolesi hehehe;]]
a fuuuuuuuuuuuuj:P

Izka_ 

Do³±czy³a: 21 Cze 2006
Sk±d: Lublin

Wys³any: 2006-06-21, 17:04   

Pora roku nie ma tu chyba ¿adnego znaczenia :) Tak samo mozna siê zakochaæ w zimie jak i w lecie :) Chocia¿ w lecie jest przyjemniej :P

ewelincia:) 

Do³±czy³a: 21 Cze 2006

Wys³any: 2006-06-21, 20:54   

Hmm jak dla mnie wakacje i mi³osæ troszkê nie id± w parze. Wakacje to czas beztroski,mo¿emy mówiæ w nie o zauroczeniu,przygodzie,ale nie mi³osci.Cz³owiek nareszcie pocuje odrobine wolnosci i szczerze w±tpie czy bêdzie chcia³ anga¿owaæ siê w cos powa¿nego. Osobiscie jestem jak najbardziej za wakacyjn± przygod± :super: ,ale nie mi³osci± :dobani: :)

Lipska 

Do³±czy³a: 08 Cze 2006
Sk±d: z Mazur ;)

Wys³any: 2006-06-22, 12:09   

Czasami taka wakacyjna mi³o¶æ jednak mo¿e siê przerodziæ w co¶ g³êbszego, mo¿e nawet na d³ugie lata...
Tak jak *Izka_ my¶lê, ¿e pora roku nie ma wielkiego znaczenia.

chouchou 

Do³±czy³a: 13 Cze 2006

Wys³any: 2006-06-22, 12:55   

A ja mysle,ze wakacje to idealna pora na milosc :serce: :serce:
a nawet jesli z tego milosci prawdziwej nie ma to promienny romans,zauroczenie hmmm...Jestesmy bardziej cool,to slonce ma jakis zbawienny skutek na ludzi..

adrena 

Do³±czy³a: 25 Cze 2006

Wys³any: 2006-07-01, 12:15   

S± wakacja, ludzie maja wiecej czasu, wychodz± czê¶ciej i wtedy poznaje siê nowych ludzi.
Ktos zainponuje, wydaje siê byæ super, wyj±tkowy. Kiedy pryska wakacyjny 'czasr' wszystko wraca do normy. No oczywi¶cie mo¿e byæ te¿ tak ¿e naprwadê siê mo¿na zakochac, ale to nie pora roku o tym decyduje tylko osoba jaka sie spotka

Tibby 
Tajemnica

Do³±czy³a: 10 Lip 2006
Sk±d: Z daleka

Wys³any: 2006-07-10, 12:11   

Ja pozna³am mojego ch³opaka w³a¶nie w wakacje w zesz³ym roku i nadal ze sob± jeste¶my :super: :serce: Wakacje to ¶wietny czas. Nie ma obowi±zków szkolnych wiêc masz du¿o czasu na mi³o¶æ ;)

Sylvvia 

Do³±czy³a: 09 Lip 2006
Sk±d: Lublin

Wys³any: 2006-07-10, 17:58   

Zawsze jest czas na mi³o¶æ :)

kajana500 
Jedziemy po zio³o

Do³±czy³a: 03 Lip 2006
Sk±d: Szyce

Wys³any: 2006-07-11, 08:26   

Wed³ug mnie wakacje, to dobry czas na zakochanie... Mo¿e niektórzy nie trafiaj± na TAK¡ mi³o¶æ, ale czasami sie przyda¿a. :serce:

agusia-106 

Do³±czy³a: 20 Lip 2006

Wys³any: 2006-07-20, 16:23   

Mi³o¶æ wakacyjna trwa zazwyczaj przez wakcje... gdy nadchodzi pocz±tek roku szkolnego zazwyczaj sie koñczy...
Wydaje mi siê ¿e na mi³o¶æ nie ma okre¶lonego czasu, momentu ¿eby sie zakochaæ... To samo z czasem przyjdzie... :serce:

Sabadero 

Do³±czy³: 19 Lip 2006

Wys³any: 2006-07-21, 18:18   

wakacie :D fajna rzecz trzeba podziekowac temu kto to wymyslil :* mam nadzieje ze wymyslila to jas dziewczyna bo nie lubie sie calowac z facetami :) dla mnie wakacie to czas na relaks nic nie robie i mi z tym dobrze bo caly rok musze ostro zasowac :P

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
forum m³odzie¿owepozycjonowanieprojekty domów • Twoja FOTKA w internecie • Projekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.