ja tez nigdy nie uciełkach .. i jakoś nie mam zamiaru . moja mama by chyba dostała zawału jak by mnie nie zobaczyła rano w łóżku - wole jej nie narażać na takie coś i tak dużo wytrzymuje ze mna
nigdy nie ucieklam tak na powaznie. uciekalam,jak bylam mala,do sadu. strzelalam focha mamie i siedzialam pod drzewem. to byla moja ucieczka,a raczej ucieczki,bo robilam tak pare razy.
teraz napewno bym nie uciekla. nie mam powodu,zeby wybierac sie na takie "wycieczki."
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
ja zwialam raz..
nie dosc ze mialam przerypane u rodzicow-zal itp.
to do tego mialam gline na barach ;/ rodzice wezwali policje itp. i byla jazda.
wiec to nie jest zbyt dobry pomysl..
_________________ five stories falling forever and ever
czy uciekliście kiedyś z domu???
ja tak i to wiele razy
Sądzę, że ludzie powinni się zmierzać z problemami, a nie- gdy zaistnie jakikolwiek- uciekać, zamykać się w sobie.
Gdybyśmy częściej rozmawiali o tym, co nas boli, co czujemy może mniej by było m.in ucieczek z domu(ale też samobójst, zabójstw, gwałtów itd).
Tak że.. nie polecam na przyszłość tegp rozwiązania, sama nigdy nie uciekłam i nie zamierzam.!
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
$wEeTeVeLiNe...
Wiek: 14 Dołączyła: 09 Kwi 2008 Posty: 2 Skąd: z Warszawy
Wysłany: 2008-04-09, 20:00
Ja jeszcze nigdy nie uciekłam z domu tak na pare dni... jedynie na noc na imprezy i to dość dużo razy przy czym starzy kapli sie że zwiałam tylko 2 razy...miałam w tedy kare na fona hehe... dużo zastanawiam sie nad ucieczką z domu ale jeszcze tylko 3 lata do 18-nastki wiec w tedy bede juz miała luz
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-09, 20:05
$wEeTeVeLiNe... napisał/a:
ale jeszcze tylko 3 lata do 18-nastki
?
Cytat:
?
coś mi tu nie gra
xD
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
$wEeTeVeLiNe...
Wiek: 14 Dołączyła: 09 Kwi 2008 Posty: 2 Skąd: z Warszawy
Wysłany: 2008-04-10, 21:04
Ja mam 15 lat...musiało mi sie coś popiepszyć jak sie zalogowywałam xDxD
Nie no, kolosalna różnica. A wiek można zmienić ; w profilu.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wysłany: 2008-04-11, 19:01
Ja nigdy nie uciekłam i nie zamierzam uciec... ;] ;] moim zdaniem, ucieczka to nie jest rozwiązanie jakiegoś problemu, a wręcz przeciwnie - jest ich jeszcze więcej.. ;] ;]
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
z ucieczkami namiotowymi nie mam nic wspólnego, mam tylko koszulkę z namiotobrania. A właśnie nie wiecie czy knorr nie robi jakiegoś konkursu ostatnimi czasy ?:))
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-20, 10:57
Tabris88 napisał/a:
Zresztą to rodzice od moi uciekli! Daję im dwa tygodnie niecałe, że wróca do swojego ukochanego syna.
.. wystraszyli się tej zieleni co im zrobiłeś?
e tam, uciekać z domu.. przysporzy to jeszcze więcej kłopotów, gdy rodzice postawią na nogi wojsko, policję i różne dziwne instytucje. Zresztą, co za przyjemność się ukrywać? najlapiej jest powiedzieć wszystkim że się wyjeżdża w podróż dookoła świata i spokój.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.