Wys³any: 2005-11-26, 20:25 Re: Stara mi³osc nie rdzewieje?
wampirzyca:) napisa³/a:
Podobno stara mi³osc nie rdzewieje..zgadzacie sie z tym?
Moim zdaniem stara mi³o¶æ ma prawo nie rdzewieæ, a siebie podajê jako ¿ywy i prawdziwy przyk³ad. Od dziesiêciu lat ¿ywiê uczucie do tej samej dziewczyny, pomimo ¿e go nie odwzajemnia.
Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005 Posty: 1647 Sk±d: z samej góry
Wys³any: 2005-11-27, 15:05
dopiero co zmazdzylismy kogos bo marudzil ze jest zakochany od 1,5 roku a mial 14 lat? badzcie konsekwentni
zreszta tak dluga i w mlodym wieku milosc niespelniona jak 10 letnia to nie milosc tylko obsesja chyba
_________________ zaczynam siê tam gdzie inni siê koñcz±...
a ile ty masz lat:>?:>?:>? jak mniej niz 25 to daj sobie spokoj
Czy to ma znaczenie? Jakbym napisa³, to i tak by¶ nie uwierzy³a, ¿e przysz³o to w takim m³odym wieku... W sumie by³ to wiek, w którym nie by³o jeszcze mowy o czym¶ takim jak "po¿±danie", wiêc chyba musi co¶ w tym byæ...
Mam mniej ni¿ 25 lat.
to juz jest z lekka idewalistyczno obsesyjne nie sadzisz?
Byæ mo¿e... Nie zaprzeczam i nie potwierdzam. Po prostu jest Ona jedna, a inne nie maj± w sobie tego "czego¶". Inne oczywi¶cie mog± byæ ³adne itp., ale bez tego czego¶ nie widzê szans na zakochanie.
PS: Po Twojej wypowiedzi poczu³em siê jak jaki¶ wariat, który nie my¶li w taki sposób, w jak powinien. Mo¿e naprawdê co¶ ze mn± nie tak?
Zgadzam sie z tym powiedzeniem...chociaz nie dla wszystkich jest ono prawdziwe.
Moze nie czuje mi³osci do tej osoby ale napewno mam sentyment....i to juz od 5 lat..wiem wiem wtedy by³am gówniara!!ale teraz kiedy sie z nim zobaczy³am po 4 latach to juz cos innego ....ale to wróci³o i zaczyna sie wszystko od poczatku bo on ma to samo
_________________ "Ludzkie spojrzenia s³odkie s± choæ, pe³ne chciwo¶ci, k³amstwa, zazdro¶ci ³e¿ - poznasz je... poznasz bli¿ej, kiedy os³abniesz i g³owe rozbijesz o mur..."
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.