Gdy jestem wściekła lub smutna, zabieram mp3 i idę do parku.
Siadam pod drzewem, słucham muzyki i dementuję sprawy, które mnie bulwersują
A jaki wy macie sposób na stres?
hmm... ale to zalezy też od sytuacji - czesto jak sie stresuje to nie mam mozliwosc np. pojsc do parku <to raczej jak mam doła czy cos>
a tak to nie mam jakis szczegolnych sposobów - po prostu przekonuje sama siebie ze bedzie ok
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Wysłany: 2008-06-28, 09:02
No cóż ja robie podobnie ... Ide w moje miejsce gdzie z gory moge patrzec na ludzi a oni mnie nie widza siedze ze sluchawkami na uszach i patrze na ludzi ... czasem robia naprawde smieszne rzeczy bo mysla ze nikt ich nie widzi :D jak np. dlubanie w nosie czy drapanie sie po zdaku :D ... Zrobilam sobie tam miesce do siedzienia lubie tam przebywac ) ... Takie cos naprawde poparwia humor
_________________ Bądź moim przyjacielem, a wszystko wyda się prostsze ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.