_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Cywilny, bo od pau miesięcy jestem niewierząca . Jednak może kiedyś zacznę wierzyć i wezmę ślub kościelny ... o ile znajdę jakiegoś faceta .
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Ostatnio zmieniony przez PATI 2006-03-18, 12:46, w całości zmieniany 1 raz
Ślub cywilny to piękna ceremonia. Jestem przeciwny tzw. "cichym ślubom" cywilnym. Ślub to przecież szczęście, początek nowej drogi życia, nowego okresu życia, który warto by zacząć z bOGIEM. Moim zdaniem bez kościelnego ani rusz nO CHYBA ŻE KTOŚ NIE JEST WIERZˇCY
_________________ Wiem jak, ale nie rozumiem dlaczego ...
Ślub to przecież szczęście, początek nowej drogi życia, nowego okresu życia, który warto by zacząć z bOGIEM
Jestem takiego samego zdania
_________________ "Nie można mieć wszystkiego, bo o czym byśmy marzyli."
"Nie trakój życia zbyt serio, bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy."
"Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana."
Pozdro dla Gość
Ostatnio zmieniony przez Swicher 2006-04-12, 13:18, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-04-12, 16:09
yyyymoj cywilny byl z taka pompą że panią w urzędzie zatkało
tym bardziej ze przed nami brala para slub z ktora byli tylko swiadkowie, a jesczze wczesnej byla para ze swiadkowie i rodzice czyli bardzo skromnie a my?
ja sukienka mylona przez prymasa z koscielna, moj maz gajerek z dodatkami w kolorze mojej sukni, na slubie bylo 70 osob, my podjechalismy wynajeta stara odrestaurowana warszawa, po slubie szampan dla gosci
a co!
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.