MI£O¦C...mi³o¶c to co¶ niezwyk³ego, co czujemy do drugiej osoby. pragniemy dla niej zrobic wszystko aby by³a szczê¶liwa, ale MI£O¦C to tak¿e ból i cierpienie, gdy ktos kogo koffamy nas odrzuca...
_________________ All good things come to an end...
;]
Nie wiem jak to opisaæ ale prawdziwa MI£O¦Æ istnieje raz na tysi±æ przypadków. Te 999 to tylko cz±stki Mi³o¶ci. Prawdziw± Mi³o¶æ poznaje siê dopiero w wieku 30 lat.
Prawdziw± Mi³o¶æ poznaje siê dopiero w wieku 30 lat.
No to beka. A jak to mi siê przydarzy w wieku 29 lat to wtedy to ju¿ nie jest prawdziwa mi³o¶æ??
Prawdziwa mi³o¶c mo¿na spotkac na swej drodze ¿ycia wtedy ,gdy po prostu trafi nas i jeszcze jedn± osobe strza³a Amora. Ale¿ wyt³umaczy³em. :D:D
Niestety ciêzko jest mi zdefiniowaæ to s³owo.
_________________ "Nie wa¿ne co czytasz: Koran, Torê, Bibliê b±d¼ dobrym cz³owiekiem a z³o samo zniknie."
Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005 Posty: 1647 Sk±d: z samej góry
Wys³any: 2005-10-23, 12:29
dipe napisa³/a:
jak to mi siê przydarzy w wieku 29 lat
to olej sprawe bo to podpucha
milosc zalezy od dojrzalosci a to nie jest funkcja czasu jedni sa dojrzali w wieku 17 lat inni w wieku 50 lat a inni nigdy (i tych sie powinno sterylizowac zeby sie nie rozmnazali)
_________________ zaczynam siê tam gdzie inni siê koñcz±...
Mi³o¶ci nie da ¶iê tak ³atwo opisaæ Mi³o¶æ jest uczuciem jedynym w swym rodzaju - ka¿dy z nas odczówa j± troszke inaczej ale dla wszystkich jest to najwspanialsze uczucie jakie kiedykolwiek siê prze¿ywa. Wi±¿± siê z nim wielkie uczucia, czyny, po¶wiêcenia i pragnienia.
Mi³o¶æ jest wszystkim i niczym(...)
_________________ pozdro dla Go¶æ (nie pytaj dlaczego Ciê pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Ma³ej123p
Wiek: 20 Do³±czy³: 22 Lis 2005 Posty: 176 Sk±d: Kraków Prawie :P
Wys³any: 2006-02-26, 00:46
Nie wiem co znaczy to s³owo, ale mam nadziejê, ¿e kiedy¶ siê dowiem. Mi³o¶æ moim zdaniem dla ka¿dego cz³owieka znaczy co¶ innego. Czasem jak widzê po opisach ludzi w moim i m³odszym wieku teksty typu "Kocham Ciê" etc. po tygodniu bycia ze s±b± to w±tpie w to, ¿e to jest mi³o¶æ...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.