Wyczerpaliscie temat ale jak napisa³a Dela i czego chyba juz nikt tu nie napisa³... to to ze w mi³osci zawiera sie tez przyjazn i to jest chyba najwazniejszy budulec
_________________ "Ludzkie spojrzenia s³odkie s± choæ, pe³ne chciwo¶ci, k³amstwa, zazdro¶ci ³e¿ - poznasz je... poznasz bli¿ej, kiedy os³abniesz i g³owe rozbijesz o mur..."
Kocham ciê to bardzo mocne s³owo, które przewrotnie do swojego przeznaczenia mo¿e bardzo raniæ ludzi. Wiêc nale¿y go u¿ywaæ tylko w wypadkach jak siê jest jego pewnym .
_________________ X3-Sqad - strona o klubach i imprezach ale nie tylko, wraz ze wspanialym forum dla was. ZAPRASZAM
dla kazdego oznacza oczywiscie co innego...ale dla mnie jest to dreszczyk,zaufanie,przyjazn,seks,opieka nad druga osoba
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wszystkie te definicje pokrywaj± mi siê z definicj± przyja¥ni ( nie myliæ ze znajomo¶ci± czy kole¿eñstwem ).
_________________ Niemoge sie lekac. Strach zabija umysl,
strach jest mala smiercia, ktora niesie calkowite unicestwienie.
Stawie mu czolo, pozwole aby zalal mnie i przelal sie przezemnie.
A kiedy odplynie, obroce oko swej jazni i spojze w jego strone,
tam gdzie przeszedl strach nie bedzie juz nic. Zostane tylko ja
Moim zdaniem "mi³o¶æ" to zaufanie do drugiej osoby ,wierno¶æ, wsparcie, no i zgodnosc w kazdej sytuacji ...
Zaufanie,wiernosc i wsparcie tu sie z Toba zgodze natomiast jesli chodzi o zgodnosc w kazdej sytuacji to mam inne zdanie
Mi³osc polega na kompromisach, na szanowaniu pogladow kochanej osoby co nie jest jednoznaczne z ich popieraniem...Mi³osc jest wyborem,niekoniecznie racjonalnym czy prostym...Jest gotowoscia bycia z innymi bez zadnego udawania i oszukiwania..Milosc jest nadzieja na jutrzejszy szczesliwy dzien...
_________________ Wczoraj jest histori±...
Jutro jest tajemnic±..
Dzi¶ jest darem..
a inni nigdy (i tych sie powinno sterylizowac zeby sie nie rozmnazali)
hehe swiete slowa
Dla mnie milosc to spoiwo laczace moment narodzin i czas umierania ... czy to chwilowe zauroczenie czy milosc na wieki jest to cos co trwa przez cale zycie.
Mi³o¶æ ... uczucie najbli¿sze i zarazem najdalesze cz³owiekowi. Mi³o¶æ to stan ducha. W którym (je¶li jest to odwzajemnie) zawsze wiemy, ¿e jest kto¶ kto poda nam rêke kiedy zaczynamy spadaæ... jest to najpiekniejsza rzeczy która mo¿e nas spotkaæ. Ka¿dy kto kocha lub kocha³ z wzajemno¶ci± potwierdzi, ¿e zawsze czu³ siê bezpieczny.. Je¶li nie to nie by³ to mi³o¶æ. Po za tym mi³o¶æ : to zaufanie, pragnienie i dobry seks.
_________________ Nie ma niedyskretnych pytañ s± tylko niedyskretne odpowiedzi
mi³o¶æ to najcudowniejsze iczucie... pozwala czuæ siê nam dowartosciowanym... fajnie jest miec kogos do kogo mozna siê przytulic wyzalic pogadac... tylko niestety niekazda milosc jest szczesliwa... istnieje równiez milosc nieodwzajemniona i wtedy czujemy tylko smutek i ból... Ale pomimo takiego ryzyka warto jest kochac...
Moni
Do³±czy³a: 19 Sie 2006 Posty: 144 Sk±d: Olsztyn
Wys³any: 2006-09-25, 09:44
Uczucie...ehhh...wlasnie od wczoraj mam nowego chlopaka i to jest cudowne...wczesniej byl moim przyjacielem, wiec dobrze sie znamy...kiedy sie kogos kocha to milosc jest dla nas calym zyciem...to takie piekne uczucie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.