pandf1
Wysłany: 2008-04-14, 14:27 Słowa...
To jest pytanie do dziewczyn - czy takie słowa (w liście): ,,chwile spędzone z Tobą były najlepszymi w moim dotychczasowym życiu" zasugerowałyby Wam już jakieś szczególne uczucie od osoby która tak napisała? Będę wdzięczny za podpowiedzi.
Ostatnio zmieniony przez pandf1 2008-04-14, 14:30, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-04-16, 14:14
Powinnas sama wiedziec czy jest to z jego strony szczegolne uczucie chociazby po rozmowie z nim, spotkanich, jego zachowaniu... a slowa w liscie ladne ale troche malo orginalne
a mozna wiedziec ile masz lat?
_________________ Kobieta nie jest po to, aby ja rozumiec ale po to, by ja kochac
Jesli naprawdę były to chwile magiczne, to jestem za tym, zeby to tak ująć. bo jeśli są szczere, to na pewno nie zostaną odebrane jako banalne.
Wydaje mi się, że szczerość jest najlepsza. z tych słów można wyczytać, że czuje się do danej osoby coś więcej. Ale jak zostaną odebrane- to już zależy od drugiej strony. Ale lepiej ryzykować i mówić prawdę. Siedząc cicho cierpi się tak samo....
czy takie słowa (w liście): ,,chwile spędzone z Tobą były najlepszymi w moim dotychczasowym życiu" zasugerowałyby Wam już jakieś szczególne uczucie od osoby która tak napisała?
Myślę, ze takie słowa wiele znaczą, przynajmniej gdybym ja je wypowiedziała lub napisała znaczyły by dla mnie bardzo wiele...
_________________ Kiedyś w szarości pradawnego czasu
Bóg czynił rzeczy
Stworzył słońce
I słońce przychodzi i odchodzi
I znowu wraca
Stworzył księżyc
I księżyc przychodzi i odchodzi
I znowu wraca
Stworzył człowieka
I człowiek przychodzi i odchodzi
I nie wraca nigdy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.