Forum Dyskusyjne :: Rozwodzą się, bo... flirtowali ze sobą w sieci

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Polecamy: kadry wietnam

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Uczucia » Rozwodzą się, bo... flirtowali ze sobą w sieci

Rozwodzą się, bo... flirtowali ze sobą w sieci
Autor Wiadomość

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2007-10-20, 11:58   Rozwodzą się, bo... flirtowali ze sobą w sieci

Przeczytajcie sobie jakie jaja ludzi spotykają:

dziennik.pl napisał/a:
Bośniackie małżeństwo rozwodzi się, bo odkryło, że zdradzało się... samo ze sobą. Sana i Adnan Klaric z miasta Zenica romansowali w sieci jako "Słodziaszek" i "Rozkoszny książę". Myśleli, że odkryli prawdziwie bratnie dusze, z którymi mogliby spędzić resztę życia, i w sumie mieli rację.

27-letnia Sana i 32-letni Adnan oskarżyli się nawzajem o niewierność i dziś chcą rozwodu.

"Nagle poczułam zew dzikiej miłości. To było niewiarygodne. Miałam wrażenie, że oboje tkwimy w jakichś beznadziejnych małżeństwach i jest okazja, by coś zmienić" - tłumaczy kobieta. Dodaje, że "gdy tylko wydało się, kim jesteśmy, poczułam się oszukana".

"Nadal ciężko mi pojąć, jak to możliwe, że <Słodziaszek> piszący mi wszystkie te cudowności, to ten sam babsztyl, z którym jestem od lat i który nie chce ze mną sypiać" - dziwił się Andan. No cóż, wirtualne związki chyba zawsze wydają się atrakcyjniejsze...

http://www.dziennik.pl/De...ArticleId=60710
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2007-10-20, 11:59, w całości zmieniany 1 raz  

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-10-20, 12:23   

omg...

no i w czym problem? patrza od zlej strony... nawet wsrod milionow ludzi wybrali siebie, omg, sa dal siebie stworzeni xD
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-10-22, 17:23   

to aż się prosi o rozwód i o wielkie kwoty alimentów :rotfl:
a ja myślałam, że ludzie mają jeszcze troszkę w głowie... ;-)

kotlecik 

Wysłany: 2007-10-23, 12:34   

Magda napisał/a:
i o wielkie kwoty alimentów :rotfl:
jakie alimenty?

xMartax 

Wysłany: 2007-11-04, 15:38   

LoL śmieszne............

ettiqstlady 

Wysłany: 2008-03-25, 18:28   

Zgadzam się, to dowodzi, że są dla siebie stworzeni. Powinni się tylko z tego cieszyć i spróbować inaczej spojrzeć na swoje małżeństwo :hurra:

Odpowiedz do tematu