Wysłany: 2007-10-20, 11:58 Rozwodzą się, bo... flirtowali ze sobą w sieci
Przeczytajcie sobie jakie jaja ludzi spotykają:
dziennik.pl napisał/a:
Bośniackie małżeństwo rozwodzi się, bo odkryło, że zdradzało się... samo ze sobą. Sana i Adnan Klaric z miasta Zenica romansowali w sieci jako "Słodziaszek" i "Rozkoszny książę". Myśleli, że odkryli prawdziwie bratnie dusze, z którymi mogliby spędzić resztę życia, i w sumie mieli rację.
27-letnia Sana i 32-letni Adnan oskarżyli się nawzajem o niewierność i dziś chcą rozwodu.
"Nagle poczułam zew dzikiej miłości. To było niewiarygodne. Miałam wrażenie, że oboje tkwimy w jakichś beznadziejnych małżeństwach i jest okazja, by coś zmienić" - tłumaczy kobieta. Dodaje, że "gdy tylko wydało się, kim jesteśmy, poczułam się oszukana".
"Nadal ciężko mi pojąć, jak to możliwe, że <Słodziaszek> piszący mi wszystkie te cudowności, to ten sam babsztyl, z którym jestem od lat i który nie chce ze mną sypiać" - dziwił się Andan. No cóż, wirtualne związki chyba zawsze wydają się atrakcyjniejsze...
no i w czym problem? patrza od zlej strony... nawet wsrod milionow ludzi wybrali siebie, omg, sa dal siebie stworzeni xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.